Serie A 2010/2011

Кој ќе биде шампион во сезоната 2010/11 во Serie A?

• Вкупно гласачи
    417
Член од
29 март 2007
Мислења
6.820
Поени од реакции
238
Eve , 3 najgolemi klubovi vo Italija ova kolo X

:)
Мислиш на Јуве не бе брате Јуве стана просечен тим и така треба коа не се залагаат играчите на терен посебно одбранбените им дозволија Чезена да ги надигруваат.Морам да се помирам дека Интер и Милан се една класа подобри од нас треба уште години да се вратат на старите патеки.

Syn

https://www.youtube.com/watch?v=zBkuNpgACH0
Член од
23 декември 2007
Мислења
29.965
Поени од реакции
45.234
пичка им матерна сакаат поинтересно да го нарават првенството !
Вииш ... :)

Нејсе твојот муабет за масони, тоа голот што им го поништија беше тежок фејл, али и на Бреша - Интер пеналот што им го дадоа на Бреша беше направен пола метро надвор од шеснаесетник, мада а бод а 0 за Интер исто срање беше во една ваква ситуација.

Како и да е, бар дербито ќе биде меч за титула, а не меч каде Интер ќе брка влез у битката за титула, со оглед на тоа дека можеа со негатива од 7 бода да влезат во тој дуел.

Член од
27 јуни 2008
Мислења
9.024
Поени од реакции
5.947
Попушинела Милан без Ибра и од палермо и од Интер :baeh:
Тоа ти прави livescore...Земи бе гледајте малце фудбал па после искачајте со вакви коментари а не само на livescore да следите резултати...

Falcao

rossonero per sempre
Член од
28 мај 2008
Мислења
1.986
Поени од реакции
561
Кое местење бе местење, чист гол им поништија на Милан, коа нејќе нејќе е работава, иначе немаше на победа да идат со играч мање на крај ...
Нејсе тоа, Ибра кретенот 3 меча суспензија добива гарант, а и коинциденција или не, истиот играч што испи бокс у фаца од Киву испи бокс и од Ибра, ко магнет е за вакви потези малиот.

Ни тоа не е битно, ми паѓа постот у вода за Серија А од пред некој ден, коа реков дека Милан 90% ја има титулата на крај од сезона, ипак го пишуев зашто рачунав дека ќе ги убијат Бари, мада и вака шансите им се сеуште далеку поголеми од оние на Интер со тоа што го губат Ибра против Палермо, Интер и Фиорентина, евентуално ако направат превид од ИФФ па да го казнат само за Палермо и Интер.

--- надополнето ---

Директен доби.

Киву го опаша Роси, а Ибра мислам Риналди ..влезе момчето на полувреме по повредата на Масиело.

Член од
30 јануари 2008
Мислења
13.907
Поени од реакции
23.317
Вииш ... :)

Нејсе твојот муабет за масони, тоа голот што им го поништија беше тежок фејл, али и на Бреша - Интер пеналот што им го дадоа на Бреша беше направен пола метро надвор од шеснаесетник, мада а бод а 0 за Интер исто срање беше во една ваква ситуација.

Како и да е, бар дербито ќе биде меч за титула, а не меч каде Интер ќе брка влез у битката за титула, со оглед на тоа дека можеа со негатива од 7 бода да влезат во тој дуел.

Суште може, дури и со 8 :)

Syn

Член од
23 декември 2007
Мислења
29.965
Поени од реакции
45.234
Суште може, дури и со 8 :)
Нема теорија, Лече ќе го јаде од Интер а и Палермо со оваа карикатурава Серсе Козми не верувам дека би им откинале бодови на Милан.

Член од
30 јануари 2008
Мислења
13.907
Поени од реакции
23.317
Нема теорија, Лече ќе го јаде од Интер а и Палермо со оваа карикатурава Серсе Козми не верувам дека би им откинале бодови на Милан.
Leче е од оние гадните екипи кои се ултра мотивирани со големиве !

Го исќинаја јуве, нерешено со Милан, и со Наполи мислим дека изиграја нерешено !

Не викам дека ќе направат изненадување , зборот ми беше, можноста е туе ! :)

Syn

Член од
23 декември 2007
Мислења
29.965
Поени од реакции
45.234
Киву го опаша Роси, а Ибра мислам Риналди ..влезе момчето на полувреме по повредата на Масиело.
Абе на goal.com у лајв коментарот Риналди го ставиле, инаку 33ка го јаде лактот, Роси, ни крив ни дужен ко боксерска вреќа служи, нит е некој нафуран играч нит игра грубо и слично, а и она тужнана фаца, грев е ...
Мене уште по мечот Бари - Интер ми беже жал за копиљов, испи бокс во вилица и солзи пушти и капак на Се Матераци му рекол, боље ќути можеш црвен да добиеш, а малиов плаче уз изместена вилица, барај логика кај матриксот. :tv:

Член од
27 јуни 2008
Мислења
9.024
Поени од реакции
5.947
Никој не веруваше дека Бари ќе му откине бодови на Милан па ете што се случи...

Syn

Член од
23 декември 2007
Мислења
29.965
Поени од реакции
45.234
Leче е од оние гадните екипи кои се ултра мотивирани со големиве !
Не бе, ни ИФФ нема да го дозволи тоа веруј ми, мечот Милан - Интер ќе биде убедливо најгледаниот натпревар оваа сезона во Италија, и она ептен убедливо ќе биде над сите у тој сегмент, едноствно меч за титула и тоа градско дерби, предобро звучи тоа, со плус 7 или 8 и Интер влага у тој меч ко тим кој ќе се бори за повторно да ја отвори трката за титула и тоа со негатива од 5 или 4 бодови.
Башка Интер дома нема проблем со вакви екипи моментално, така да затоа верувам дека Лече ќе падне, а и ако е тесно, ќе им набацат пенал или гол од минорен офсајд, једина шанса Милан да се одлепат пред дербито повеќе имаа овој викенд и тоа е тоа, не дека и 5 бода позитива е малку ама истите колку толку го одржуваат Интер у таа трка за Скудетото.

--- надополнето ---

Никој не веруваше дека Бари ќе му откине бодови на Милан па ете што се случи...
Добро ок, почекај до нареден викенд, незнам шо да ти кажам, ја сум убеден дека Интер рутински ќе помине, ко и со сите екипи кои играле на Меаца откако дојде Леонардо, Лече откинуе бодови али ко домаќин, на гости игра бедно, попара се, башка реков, на оние од '' горе '' им одговара Интер да е дел од битката за титула до дербито.

P

PewDiePie

Гостин
И што толку дербито бе ? Кој и да победи 3 бода ќе земе,со каква негативна разлика и да влезат интер дали -2 или -8 исти таков е. Дерби си е дерби посебно градсково.

Али пак ќе кажам кој и да победи се ќе биде уште отворено и многу ми е мило што ибра нема да игра осеќам дека јако ќе се посереше си го има обичајот да се сере на битни утакмици.

Член од
27 јуни 2008
Мислења
9.024
Поени од реакции
5.947
Добро ок, почекај до нареден викенд, незнам шо да ти кажам, ја сум убеден дека Интер рутински ќе помине, ко и со сите екипи кои играле на Меаца откако дојде Леонардо, Лече откинуе бодови али ко домаќин, на гости игра бедно, попара се, башка реков, на оние од '' горе '' им одговара Интер да е дел од битката за титула до дербито.
И јас сум убеден дека Интер лесно ќе помине со Лече али поентата ми беше дека никогаш ништо не се знае во калчово кога играш против вакви бункер екипи.

Syn

Член од
23 декември 2007
Мислења
29.965
Поени од реакции
45.234
И што толку дербито бе ? Кој и да победи 3 бода ќе земе,со каква негативна разлика и да влезат интер дали -2 или -8 исти таков е. Дерби си е дерби посебно градсково.
Да де, али додади на ова и меч на сезона, директна битка за титула, бидејќи овој меч во Италија ќе ја добие таа класификација, ко меч за титула, а ако Интер пред тој дуел има голема негатива, у секој случај тој префикс нема да го има.
Не памтам кога последен пат Интер и Милан играле ваков натпревар, лани изиграа али у Јануари, 20то коло чинам беше тоа и сеуште имаше уште многу до крајот, а сега сезоната веќе се крши и тоа е тоа.
Играа лани Интер и Рома, ама тој дуел го нема оној шмек што го дава ова дерби, или меч за титула помеѓу Јуве и Интер или Јуве и Милан.

|И.И|

говно интерашко
Член од
24 јуни 2008
Мислења
5.572
Поени од реакции
6.701
Дајте видео да видам нослето што напраил... :) ,, ако е нешто слично на Киву тогаш 3-4 меча отиде неповрат.

Kajgana Shop

На врв Bottom