Serie A 2010/2011

Кој ќе биде шампион во сезоната 2010/11 во Serie A?

• Вкупно гласачи
    417
Ф

Фил Ајви

Гостин
А и на Бранче не му беше сеедно. хахахахахха

P

PewDiePie

Гостин
Тој па,тој па. Вика јуве ќе се расфрлал со пари Летово и ќе го бркале Дел Нери,а они у загуба 40милиони(досега)+тешко Л.Ш. дека ќе играат.

Ќе се расфрлале со пари,хах :tv:

Ф

Фил Ајви

Гостин
Добро пеер,Бранче е за интер. :)
Ги мешам де, овој сега што коментираше е Стево фан на Јуве, а Бранче "за воља на вистината" е Интераш. :)

Инаку слабо Јувенташи по темава или така ми се чини?

Член од
24 декември 2007
Мислења
12.694
Поени од реакции
4.520
Кај си Тиаго брате те молам извади го Матри од едниот а Тони од другиот џеп. :toe:

:) и Кавани ќе го пуштам заборавив да го извадам од Понеделникот :smir:

Џенаро Гатузо

Pippo per Sempre
Член од
3 јануари 2008
Мислења
2.797
Поени од реакции
38
Штета за тим како Јуве али таму се гледа дека ништо не чини. Поздрав до вас сите што си мислевте дека Милан ќе изгуби бодови со Наполи и Јуве баш сте срцки ;)

Член од
23 јуни 2008
Мислења
9.265
Поени од реакции
5.045
Да примиш гол од Џенаро Џукелата Гатузо... која ЛУЗЕРСКА екипа треба да си .... просто ми се повраќа коа ги глеам како губат ...порано мерак ми беше , сеа ми се повраќа ;/ Лигата отиде у три лепе

Cuore Rossonero

Rσššσηєјаσ e ιℓ мισ cυσјає
Член од
18 април 2009
Мислења
2.344
Поени од реакции
345
Јуве и Милан не се мразат . како френдли си играат. Се знае кој е тимот што го хејтаат :)

P

PewDiePie

Гостин
Да примиш гол од Џенаро Џукелата Гатузо... која ЛУЗЕРСКА екипа треба да си .... просто ми се повраќа коа ги глеам како губат ...порано мерак ми беше , сеа ми се повраќа ;/ Лигата отиде у три лепе
мммм солзите ти се толку вкуснии продолжи да цмиздриш,да знам тешко е ве плеснаа вас а од нас изгубија. :hump::sekss::pusk::pehar::pehar::pehar:

--- надополнето ---

Јуве и Милан не се мразат . како френдли си играат. Се знае кој е тимот што го хејтаат :)
Точно така. :tv:

Џони Вајсмилер

Don't share my food
Член од
15 февруари 2010
Мислења
15.489
Поени од реакции
15.506
Haters make's me famous...:tv:..(и потоа некој тука ќе ми спомни дека Милан-Јувентус било вистинското дерби...yea right:uvo:)

Член од
14 ноември 2009
Мислења
17.318
Поени од реакции
15.571
Очигледно на Јувентус ќе му требаат многу години да се врати на старите патеки. Оваа година тешко во ЛШ, другата година уште потешко со оглед на тоа што Италија ќе има 3 места, а првите 2 се загарантирани. Тешко ќе привлечат играчи од светска класа, не доаѓаат во тимови кои играат во ЛЕ.

Член од
23 јуни 2008
Мислења
9.265
Поени од реакции
5.045
мммм солзите ти се толку вкуснии продолжи да цмиздриш,да знам тешко е ве плеснаа вас а од нас изгубија. :hump::sekss::pusk::pehar::pehar::pehar:

--- надополнето ---

Точно така. :tv:

Те боли курето , таман -:- ке им се одмаздиш на другарчињата што те дупеа у 7/8/1/2/3/ дека Интер освојува се а вие нишо пред матура :pos2:

--- надополнето ---

Сасуке колку ти траеше среќава со Џенова бе ? :tv:

Kajgana Shop

На врв Bottom