- Член од
- 27 јуни 2008
- Мислења
- 9.024
- Поени од реакции
- 5.947
Наполи до сега има дадено 41гол а 20 се на Кавани.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Ќе го одбијат бе, нема да го има тоа задоволство.. Тој ја мачеше рома? Е сеа она ќе го мачи негои после велите не постои господ....море и тоа како постои![]()
Ќе го одбијат бе, нема да го има тоа задоволство.. Тој ја мачеше рома? Е сеа она ќе го мачи него
Нема да добие Рома ништо со неговата оставка може само полошо да биде. Нека ја истера сезонава до крај па после нека бега..
Доцна е веќе. Си замина. Сенси изјави дека утре ќе донесат одлука за тоа кој ќе го наследи.
незнам ако е така ок зш на ова статијава од гол викаДоцна е веќе. Си замина. Сенси изјави дека утре ќе донесат одлука за тоа кој ќе го наследи.
President Rosella Sensi, meanwhile, claimed that the club will make a decision on Ranieri's future on Monday.
"We will take heed in light of his [Ranieri's] decision," Sensi told Ansa. "We will not do anything tonight.
незнам ако е така ок зш на ова статијава од гол вика
Кандидати?
Зашто си дал оставка, нели местено било?
Јас ја наместив оваа
а кога англиски екипи ќе одиграат 4-4 или нешто слично или во Франција Лион кога ќе играат 5-5 при тоа 3 гола ќе паднат во последната минута тоа не се местенки, само во Италија и Калчото ги има, нели??
и незнам што толку си се фатил за Рома? Ти беше истиот кој тврдеше дека ја наместиле со Баерн??
гарантирам дека не си ја гледал утакмицата!