Serie A 2010/2011

• Креатор на темата Креатор на темата Fantom
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе биде шампион во сезоната 2010/11 во Serie A?

• Вкупно гласачи
    417
Ако толку биле звезди и по легенди од овие на Јуве зошто не освоиле повеќе од тие на јуве?

images

Ве позз со дуото.. кое?!??? ајде погодете...... :

Абе не заебавајте бе, па видите го овја со хармоникава, пљукнат Ди Мариа, а овој до него Марсело :pos:

Си немаат врска со Ибра и Робињо :tv:

Тие што немаат иднина го користат минатото:toe:..и јас вчера ако имав секс со Кејти Пери ми беше убаво,но нормално дека на Марли му е сега поубаво бидејќи има секс со Шерил Коле а јас го дркам на порничи:):)..(ивица хипотетички сфати го муабетот):toe:

Ми се свиѓа Хипотетикава твоја :pos:

Кога сме веќе кај Mastercard

master.jpg

Хахах !

Мојот коњ е многу гаден, ама оној на Ливерпул убав да му ебем мам'та !

Душички, ај Барса, ама сеа почнаа и за Ливерпул да навиваат. Да не почнете и за Баерн и за Тотенхем?

Али ве разбира пошо сеа ни у Четврток не игра Јуве па мора за некого да се навија А ?

Нека си ебе матер вој Кармине Русо ..му дава втор жолт-автоматски црвен на стрелецов за Чезена за шут - после кренат офсајд.. најмизерно исклучување, требаше да му прости судијава, секојдневно има такви ситуации и поминувале без доделен жолт картон иако рака на срце правило си е правило, но не секогаш треба да се почитува, како не пример: игра со рака во 16 метри - ПЕНАЛ!

- чист пенал за Чезена не свири, апла се виде дека е рака ..

Има уште 5 минути, иако тепа Интер што е реално ...се виде денеска дека има слаби точки, посебно во одбраната.

ајде ајде, милан 2 кола по ред со голови од офсајд на пато и тоа младото тепаше, немаше никакви муабет, не почињајте сеа.

Она на киву ако беше пенал јас ќе се прекрстам во Сулејмани Мунтари..се виде дека имаше чиста рака од киву но во такви ситуации не се свири пенал и тоа се виде по реакцијата на главниот судија каде широко со рацете одмавна после таа ситуација и никого од Чезена не се побуни за пенал бидејќи топката премногу се шанташе низ одбраната и на крајот повторно до играч на Џенова стигна топката!

Она на киву ако беше пенал јас ќе се прекрстам во Сулејмани Мунтари..се виде дека имаше чиста рака од киву но во такви ситуации не се свири пенал и тоа се виде по реакцијата на главниот судија каде широко со рацете одмавна после таа ситуација и никого од Чезена не се побуни за пенал бидејќи топката премногу се шанташе низ одбраната и на крајот повторно до играч на Џенова стигна топката!

абе чист пенал, каква предност на пенал освен ако не е стопроцетна шанса па да остави предност судијата.

А за првиот болд кај си виде да се дава ВТОР жолт за шут кон голот после кренат офсајд ? едноставно не го слушнал свирчето

Имавте помош од судиите факт е тоа, и Милан имаа неколку утакмици годинава, недосудени минимални офсајди, ама барем признајте си ..

Нека си ебе матер вој Кармине Русо ..му дава втор жолт-автоматски црвен на стрелецов за Чезена за шут - после кренат офсајд.. најмизерно исклучување, требаше да му прости судијава, секојдневно има такви ситуации и поминувале без доделен жолт картон иако рака на срце правило си е правило, но не секогаш треба да се почитува, како не пример: игра со рака во 16 метри - ПЕНАЛ!

- чист пенал за Чезена не свири, апла се виде дека е рака ..

Има уште 5 минути, иако тепа Интер што е реално ...се виде денеска дека има слаби точки, посебно во одбраната.

Во право си за двете според мене:

За првото,
не мораше да го исклучи, посебно што не шутна којзнае колку по свирежот на судијата ми се виде дека релативно брзо беше. Во секој случај, ова и вас ви оди во прилог, зошто кај нас го исклучи 15-тина минути при 3-2, а со Милан нема да игра воопшто. Штета бидејќи ми се виде како еден од подобрите во Чезена.

За второто,
имам едно мислење кое важи без разлика дали игра Интер, Милан, Јувентус или кој и да е друг: ако топката погоди играч во рака во 16 метри и при тоа го смени правецот - пенал е.

За жал, не може да се дискутира за тоа на форумов зошто истите кои бараат пенал за противнички тим, кога се работи за нивниот викаат дека не било намерно. Дај изјаснете се сите веќе еднаш :)

фино шо доби картон тој.... тој беше еден од тие играчи што прават Антонини да е ко на спидови.
Башка овие тешко да имаат сила да дадат две вакви утакмици за пет дена. Ќе си дојдат умрени на пучење да платат за двата чисти гола на Пато од прво коло.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom