Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Ги виде измените пресметај колку имаше во одбрана да се брани од киево е тоа дел нери!Јакинта шо незнае незнае Красич имаше подобра шансаШо Дел Нери бе, Јакинта зицер, тиња ( а во ситуација кога имаат играч помалце тоа МОРА да се погоди ), и после следи фантастичниот Красич, Се му е на место али завршницата му е у минус на моменти, имаш убер клучен меч на Србија со Австралија, слично ко и денес, поминува голман и празен гол промашува, со Катанија ако не се лажам исто подобра сиутација од пенал утна по тацната од Дел Пиеро, и денес, ко и Јакинта, во доста важен период од мечот празен гол промашува.
Епа јебига, одма искоментирав дома, ке го јадат Јуве ради тоа ко србите што го изедоа по неговото промашување на светското.
Иначе, до Бјанконероверо, кога ми збореше дека контра Интер не им свирнаа пенал со Каљари, денес слично Киелини изреагира па немаше пенал, и апсолутно ја оправдувам таа одлука на судијата.
Нејсе, мене ми одговараше денес Јуве да тепа, да им се дише на Милан у врат али што е тука е, ја имаа победата во свои раце, самите го подарија овој бод на Киево.
За мене на мечов е Дел Нери најголем виновник, па Јакинта, па на крај судијата. Одлуките на судијата всушност влијаеа на тренер од калибарот на Дел Нери (чист просек) да направи такви измени. Да беше тренер од светска класа и при играч помалку немаше да им се брани на екипа од рангот на Киево (подпросечни) кои немаат еден асален играч. Ама што е тука е, нема да плачеме, идеме понатака па што биде нека биде. Само, мое мислење е дека со ваков пристап тешка Јуве да дојде до титулата. Можеби годинава сигурно ќе бидат пред Наполи и Лацио и ќе обезбедат ЛШ ама титула МНОГУ тешко. Очекувам четворката на крајот да ја формираат Милан, Интер, Рома и Јуве а Лацио и Наполи да завршат на 5 и 6 местоШо Дел Нери бе, Јакинта зицер, тиња ( а во ситуација кога имаат играч помалце тоа МОРА да се погоди ), и после следи фантастичниот Красич, Се му е на место али завршницата му е у минус на моменти, имаш убер клучен меч на Србија со Австралија, слично ко и денес, поминува голман и празен гол промашува, со Катанија ако не се лажам исто подобра сиутација од пенал утна по тацната од Дел Пиеро, и денес, ко и Јакинта, во доста важен период од мечот празен гол промашува.
Епа јебига, одма искоментирав дома, ке го јадат Јуве ради тоа ко србите што го изедоа по неговото промашување на светското.
Иначе, до Бјанконероверо, кога ми збореше дека контра Интер не им свирнаа пенал со Каљари, денес слично Киелини изреагира па немаше пенал, и апсолутно ја оправдувам таа одлука на судијата.
Нејсе, мене ми одговараше денес Јуве да тепа, да им се дише на Милан у врат али што е тука е, ја имаа победата во свои раце, самите го подарија овој бод на Киево.
Да не знае некој што се случува со Наполи..трет натпревар по ред на домашен терен каде постигнуваат 100 минута гол за победа..а нивните газди се невидени мафиози и бркаат матни бизниси....нешто ми мириса тука..па ако една од овие победи на Наполи или ако не сите три не беа местени треба да си ретардиран за да не помислиш на такво нешто....
Брат ја одпочеток зборев дека ЛШ да влеземе ќе биде премија или пак второ место ако е можно.По асален тренер да се земе догодина и поасални играчи иначе во ЛШ вака Копенхаген ке не плескаЗа мене на мечов е Дел Нери најголем виновник, па Јакинта, па на крај судијата. Одлуките на судијата всушност влијаеа на тренер од калибарот на Дел Нери (чист просек) да направи такви измени. Да беше тренер од светска класа и при играч помалку немаше да им се брани на екипа од рангот на Киево (подпросечни) кои немаат еден асален играч. Ама што е тука е, нема да плачеме, идеме понатака па што биде нека биде. Само, мое мислење е дека со ваков пристап тешка Јуве да дојде до титулата. Можеби годинава сигурно ќе бидат пред Наполи и Лацио и ќе обезбедат ЛШ ама титула МНОГУ тешко. Очекувам четворката на крајот да ја формираат Милан, Интер, Рома и Јуве а Лацио и Наполи да завршат на 5 и 6 место![]()
Брат ја одпочеток зборев дека ЛШ да влеземе ќе биде премија или пак второ место ако е можно.По асален тренер да се земе догодина и поасални играчи иначе во ЛШ вака Копенхаген ке не плеска
За мене на мечов е Дел Нери најголем виновник, па Јакинта, па на крај судијата. Одлуките на судијата всушност влијаеа на тренер од калибарот на Дел Нери (чист просек) да направи такви измени. Да беше тренер од светска класа и при играч помалку немаше да им се брани на екипа од рангот на Киево (подпросечни) кои немаат еден асален играч. Ама што е тука е, нема да плачеме, идеме понатака па што биде нека биде. Само, мое мислење е дека со ваков пристап тешка Јуве да дојде до титулата. Можеби годинава сигурно ќе бидат пред Наполи и Лацио и ќе обезбедат ЛШ ама титула МНОГУ тешко. Очекувам четворката на крајот да ја формираат Милан, Интер, Рома и Јуве а Лацио и Наполи да завршат на 5 и 6 место![]()
Одличен тренер е Дел Нери незнам што лошо виде во човекот.Го фалевме сите пред да направи измени неколку на теренот и тоа поради замор беа сите а немаше друг на клупа.Свати го тој негов потег како сакаш ама одлично си ја работи работата човекот.Да покриеше легротање на време и да не примивме гол можеби сега кога ке бевме второ место ке викаше секоја чест не прероди типот ама сега поради грешка на играч ТРЕНЕРОТ Е КРИВ нели? Нема везе ова што збориш..Пост на место, само некој слепо веруваат во способностите на Дел Нери, се прашувам за кој способности само станува збор.