Serie A 2010/2011

Кој ќе биде шампион во сезоната 2010/11 во Serie A?

• Вкупно гласачи
    417
F

FuckYouAll

Гостин
Јас имам читано дека во Германија картите се дупло поевтини одколку во Италија, Шпанија и Англија. Ама не сум сигурен.
Изгледа италијаниве сакаат да се отарасат од ултрасите.
Ама мислам дека тие не се проблемот. Кај англичаните кои можеби се најголемите хулигани во Европа све функционира перфектно.:toe:

Boom Shaka Lakka

Silence!! .. I kill you!
Член од
29 август 2008
Мислења
10.922
Поени од реакции
8.798
^епа тоа ти викам, со новиот закон сакаат да ги намалат ултрасите во Италија, одат во стилот на Англичаните, а англиските хулигани БИЛЕ најголеми хулигани во Европа.

Член од
21 август 2008
Мислења
5.204
Поени од реакции
953
^епа тоа ти викам, со новиот закон сакаат да ги намалат ултрасите во Италија, одат во стилот на Англичаните, а англиските хулигани БИЛЕ најголеми хулигани во Европа.
во ред ама тоа води до помала гледаност на самото првенство така грешат ... што знам но до некаде се во право не како до пред некоја година кога незнам на кој натпревар беше имаше убиство мислам на палермо навивач му убија . ако знае некој повеке нека ме поправи

Член од
2 август 2009
Мислења
1.739
Поени од реакции
136
^Имаше такво нешто и на утакмица на Милан мислам, не сум сигурен.

Член од
23 јуни 2008
Мислења
9.265
Поени од реакции
5.045
во ред ама тоа води до помала гледаност на самото првенство така грешат ... што знам но до некаде се во право не како до пред некоја година кога незнам на кој натпревар беше имаше убиство мислам на палермо навивач му убија . ако знае некој повеке нека ме поправи
На Катанија ко шо знам ... :]

Член од
21 август 2008
Мислења
5.204
Поени од реакции
953
На Катанија ко шо знам ... :]
можи не терам инат знам дека беше 06 07 сезоната само поголемите екипи како јуве интер и милан имаа право на навивачи и тоа само на домашен терен ....

DimceY

Jimmy
Член од
20 ноември 2007
Мислења
5.801
Поени од реакции
5.573
колку поубава за око и колку потечна игра од Удинезе на натпреваров со Рома, а сепак губат 2:0.. два индивидуални потези на Менез и Бориело ја решија утакмицава :) и не ми е јасно зошто Гвидолин го чува на клупа Алексис Санчез ?? ?

Io Sono Interista

The original, one and only IoSono.
Член од
21 декември 2007
Мислења
28.619
Поени од реакции
59.432
Хаха, гојдото не се повреди додека паѓаше на грб, се повреди додека прославуваше :pos:
Многу убав гол! :smir:

Член од
30 јануари 2008
Мислења
13.907
Поени од реакции
23.317
Сеуште најдобар и нема попуштање..... :)

Утре навијамо за Парма да се одлепимо на врв, после навијамо за Интер да остане Бенитез на работа :), и за Џенова зош игра против Јуве :)

Џони Вајсмилер

Don't share my food
Член од
15 февруари 2010
Мислења
15.489
Поени од реакции
15.506
Сеуште најдобар и нема попуштање..... :)

Утре навијамо за Парма да се одлепимо на врв, после навијамо за Интер да остане Бенитез на работа :), и за Џенова зош игра против Јуве :)
То бе Марли срце..вистински интераш :tv:

Член од
20 ноември 2010
Мислења
10
Поени од реакции
0
Големи студови фатило на Appiano Gentile -9, а тек е ноември, незнам што ќе се случи до Фебруари, нема ниеден фан на Интер да остануел на такви студови.
Поздрав до дечките со црно- сино

Член од
23 јуни 2008
Мислења
9.265
Поени од реакции
5.045
Големи студови фатило на Appiano Gentile -9, а тек е ноември, незнам што ќе се случи до Фебруари, нема ниеден фан на Интер да остануел на такви студови.

Поздрав до двојниот јузер со "uno due tre , la trepleta viene per te "
:*

Ф

Фил Ајви

Гостин

Еве го Dek0 кај се теши со триплета. :P

Kajgana Shop

На врв Bottom