Serie A 2010/2011

Кој ќе биде шампион во сезоната 2010/11 во Serie A?

• Вкупно гласачи
    417

Nik20

Неверификуван член од немаштија
Член од
13 јули 2009
Мислења
5.549
Поени од реакции
7.090
dodjite sada jer smo se dosta zajebavali :D

Ѓорче 1932

тој сум...
Член од
17 февруари 2009
Мислења
13.565
Поени од реакции
11.579
^ Додека чекаш слики,еве една од мене за фановите на ББилан...

:tv:

Член од
29 март 2007
Мислења
6.820
Поени од реакции
238
нас ни викаа лани дека џабе сме ги земале диего и мело и така беше дека тим не се правело со двајца играчи а ибрахимовичи и робињо не се двајца?дали ќе ги следи слична судбина ко нас лани останува да видиме.Прашање е кој ќе ја земе златната канта од Мело,Ибра или Робињо би требало робињо ако продужи вака :)

Член од
23 јуни 2008
Мислења
9.265
Поени од реакции
5.045
Нубс , овако се некад трпало ту :)

mwa4ki до биланезите со *Dosta smo se zajebavali , Dodjite nam sada :D*

пс:Марли сwце , мња мња :D

shema77

Borriello
Член од
30 јули 2009
Мислења
432
Поени од реакции
7
Златна канта??....Адриано или Бориело:eek:jea:..на добар пат се двата)
Или пак дедо што го имаш за аватар,нели?...прв пат дава гол оваа сезона а веќе поминаа 6 утакмици на Интер..."Главен шпиц на шампиоњонот на Италија"?:kesa:

Syn

https://www.youtube.com/watch?v=zBkuNpgACH0
Член од
23 декември 2007
Мислења
30.354
Поени од реакции
47.089
^ Ha-ha, good one, 4 меча во Италија 2 гола има Милито, без разлика што ги даде денес, али затоа Ето од 4 кола 5 има дадено, се знае како е во Интер, или едниот или другиот кине, лани обратно беше, а и сеедно е кој е у подобра форма од овие двајца, и кој ке има повеќе голови на крајот, тимскиот успех пред Се, а не индивидуалните статистики.

shema77

Borriello
Член од
30 јули 2009
Мислења
432
Поени од реакции
7
Да,али Бориело со 2/3(со оглед на тоа дека не играше првата утакмица поради трансферот и одеднаш се најде во нова средина) ако би бил златна канта тогаш не знам што останува за другите...:toe:

Член од
14 ноември 2009
Мислења
17.332
Поени од реакции
15.595
Да,али Бориело со 2/3(со оглед на тоа дека не играше првата утакмица поради трансферот и одеднаш се најде во нова средина) ако би бил златна канта тогаш не знам што останува за другите...:toe:
Се согласувам.
По се изгледа Робињо ќе да биде :)

Член од
14 ноември 2009
Мислења
17.332
Поени од реакции
15.595
со шо да биде робињо бе дебло едно?? Со цели 20 миути што ги има изграно минативе 3 утакмици?
Смири се, земи длабоко воздух и издиши.
Сега, мое мислење, ако не се сложуваш не те навредив лично па така се понашаш, орајд?

Syn

https://www.youtube.com/watch?v=zBkuNpgACH0
Член од
23 декември 2007
Мислења
30.354
Поени од реакции
47.089
Нема везе кој колку играл, за оваа кантава шугава го јаде оној што кој бил чиста нула за екипата а бил платен скапо.
Само Робињо да ја добие чисто сумјам, нема шанса ваков статус да има во тимот во остатокот од сезоната, мада некој од него или Пато ке го јаде грдо, зашто Роналдињо и Ибра се недопирливи напред, лошо за Милан е што уствари главната 4ка напред е желна за само 1 статус у екипа а тоа е оној првотимскиот па незадовлството гарант ке биде присутно кај 1 од овие играчи.

Може да беше некој карактерен тренер па истово ке го средеше, али Алегри чисто сумјам, останува да ме демантира у иднина. :)

Kajgana Shop

На врв Bottom