Serie A 2010/2011

Кој ќе биде шампион во сезоната 2010/11 во Serie A?

• Вкупно гласачи
    417

Boom Shaka Lakka

Silence!! .. I kill you!
Член од
29 август 2008
Мислења
10.944
Поени од реакции
8.843
Што бе Адриано за ЗАСИЛУВАЊЕ го сметаш?

--- надополнето ---

Нема ништо славно во тоа да освоиш титула кога нема конкуренција.Таа година кога и Јувентус и Милан беа казнети си знаеме ние како интер немаше тим со кој би им се спротиставил на нив.Нека зборат што сакаат интерашите ама ни Милан ни Јуве не заслужија да бидат казнети.Најголема местенка беше нивното казнување.Интер никогаш немаше да го направи ова што го направи последните неколку години да не беше калчополи.Последните неколку години од местење аир видоа само интер ако размилиме малку подобро.А за 2006 Милан и Јувентус имаа доволно добри тимови за на двата фронта и Калчо и ЛШ и немаше потреба да местат ништо.Милан го покажа тоа со освојување на следната ЛШ, а јувентус следната година со доста ослабнат состав дојдоа до 2 место во лигата..Позз
е ај па нема да го сметам, ланската сезона постигнал 19 голови во Бразил, беше избран за најдобар стрелец и најдобар играч и неговиот тим беа прваци.... а Робињо во целата своја кариера има постигнато само 25 голови било за тимови од Бразил односно Сантош или за тимови од Европа.... е сега Робињо е помлад за 2год. од Адри и затоа има поскромно бројќи, но и онака тешко ќе ги достигне неговите бројќи(165гола)... затоа сега Адриано да покаже 50% од тоа што го играше во Интер на времето ќе биде појак од Робињо во секој случај!!!
Робињо го сметаат за голем играч, но никогаш до сега,во никој тим не покажал некоја константна игра, затоа и не се задржа во некој клуб посебно, секогаш или ќе изигра добра партија, а потоа ќе го "снема" на некој начин...

Член од
19 април 2010
Мислења
763
Поени од реакции
28
е ај па нема да го сметам, ланската сезона постигнал 19 голови во Бразил, беше избран за најдобар стрелец и најдобар играч и неговиот тим беа прваци.... а Робињо во целата своја кариера има постигнато само 25 голови било за тимови од Бразил односно Сантош или за тимови од Европа.... е сега Робињо е помлад за 2год. од Адри и затоа има поскромно бројќи, но и онака тешко ќе ги достигне неговите бројќи(165гола)... затоа сега Адриано да покаже 50% од тоа што го играше во Интер на времето ќе биде појак од Робињо во секој случај!!!
Робињо го сметаат за голем играч, но никогаш до сега,во никој тим не покажал некоја константна игра, затоа и не се задржа во некој клуб посебно, секогаш или ќе изигра добра партија, а потоа ќе го "снема" на некој начин...
mnogu preteruvas :)
robinho se skara so trenerot ili predsedatelot na real i zatoa si zamina od tamu
u siti prvata sezona bese dobar ama i povredite go zaebaa se potkara i tamu so nekoj i plus ogromna konkurencija imase posle

a za toa golovite si greska robinho ima dadeno 118 golovi vo karierata
a adriano blizu 200
od kaj ti se 25te na robinho koj te znae hehe
a za toa da se vrate 50% ke bil podobar od robinho neznam so da ti kazam :) :)

Чекич

Мајкл Оливер судиски боготац
Член од
16 октомври 2007
Мислења
3.998
Поени од реакции
6.305
Боби[Мкд];3760766 напиша:
Квалификациите не му сметаат на никого, се додека некој играч не скине конци на репрезентативен натпревар е тогаш од клубот ќе попиздат.
мене ми сметаат нема кладилница за играње

P

PewDiePie

Гостин
Не,мене ми е криво што фановите на рома уште се лажат дека Адриано е класа напаѓач,кај е дебел,кај е ван форма(нормално не го сметам бразилско првенство каде што и шуто и рогато дава голови),кај се повредува лесно........незнам да не го земеа Бориело ќе си останевте со Вучиниќ кој како ќе ми свирне еднаш два гола на утакмица ќе даде,после го нема 5 кола. А за споредбата со Робињо хах па ај да ја опишам со еден збор-апсурдна.

Шиттерашиве се најјаки кога им беше потенцијално засилување ореви кршеа со пенис од ерекции што доживуваа на него,сега не чинел,не бил добро засилување хахахаха :tv:

Io Sono Interista

The original, one and only IoSono.
Член од
21 декември 2007
Мислења
28.700
Поени од реакции
59.917
Шиттерашиве се најјаки кога им беше потенцијално засилување ореви кршеа со пенис од ерекции што доживуваа на него,сега не чинел,не бил добро засилување хахахаха :tv:
Ја не памтам дека некој посебно напињал за него, пред крај на ланска сезона некаде имавме дискусии немаше некој особен интерес. Незнам дали нешто се дискутирало летово или не, не пратев. Јас од стално си бев против идејата Робињо во Интер. Никогаш не сум го сметал за нешто посебно ама на страна тоа, не гледам како би завршил подобро од Кварезма и Мансини. На Интер не му се потребни такви играчи во оваа постава. За Милан си е одличен, Милан форсира офанзивен фудбал и во таа формација Робињо многу полесно може да се снајде.

Boom Shaka Lakka

Silence!! .. I kill you!
Член од
29 август 2008
Мислења
10.944
Поени од реакции
8.843
mnogu preteruvas :)
robinho se skara so trenerot ili predsedatelot na real i zatoa si zamina od tamu
u siti prvata sezona bese dobar ama i povredite go zaebaa se potkara i tamu so nekoj i plus ogromna konkurencija imase posle

a za toa golovite si greska robinho ima dadeno 118 golovi vo karierata
a adriano blizu 200
od kaj ti se 25te na robinho koj te znae hehe
a za toa da se vrate 50% ke bil podobar od robinho neznam so da ti kazam :) :)
Томче па ти да не му ги броиш головите што ги давал како мал на Копакабана.... xD

курајбер

млад, потентен
Член од
29 јануари 2007
Мислења
17.029
Поени од реакции
51.299
ооо Пупоне, добро тука си, забораив да те прашам после Супер Купот.... уште е Хуан боље од Силва бе машко?

Бавча

идол на младите
Член од
25 декември 2007
Мислења
11.928
Поени од реакции
11.746
Бенитез е најако засилување на милан сезонава, па и на останатите европски тимови :icon_lol:

Boom Shaka Lakka

Silence!! .. I kill you!
Член од
29 август 2008
Мислења
10.944
Поени од реакции
8.843
ооо Пупоне, добро тука си, забораив да те прашам после Супер Купот.... уште е Хуан боље од Силва бе машко?
не не, сега Силва е подобар, па и кога веќе даде гол против Лече нема потреба што да се зборува, едноставно го надмина...

Член од
19 април 2010
Мислења
763
Поени од реакции
28
Томче па ти да не му ги броиш головите што ги давал како мал на Копакабана.... xD
http://en.wikipedia.org/wiki/Robinho

vidi be francesco tuka

--- надополнето ---

adrian so 50% e podobar od robinho
juan e podobar od silva
mota e mnogu dobar igrac
cerci e zver od igrac i taka hehe :)

--- надополнето ---

i tuka e mexes koj e vo top 5 vo svetot a eden burdiso sabotazer u inter go sedna na klupa :)

курајбер

млад, потентен
Член од
29 јануари 2007
Мислења
17.029
Поени од реакции
51.299
не не, сега Силва е подобар, па и кога веќе даде гол против Лече нема потреба што да се зборува, едноставно го надмина...
доброо, ја мислев ќе чекаме да земе и Силва златна топка како Хуан, или па да игра во некој голем клуб некад, ама чим призна и без тоа-фала....

Чекич

Мајкл Оливер судиски боготац
Член од
16 октомври 2007
Мислења
3.998
Поени од реакции
6.305
абе озбилни сте со муабетов дека хуан е подобар од силва или од заебанција сте ги споредувале ... ме нема 2 месеца и форумов отишол по ѓаволите :D

Ф

ФорцаМилан

Гостин
абе озбилни сте со муабетов дека хуан е подобар од силва или од заебанција сте ги споредувале ... ме нема 2 месеца и форумов отишол по ѓаволите :D
Пупоне вика дека Хуан е бољи,а прилично озбилен ми се чини дека е,па сеа нз,еве и ти дај коментар кој е подобар,можеме да развиеме добар муабетчич.

Boom Shaka Lakka

Silence!! .. I kill you!
Член од
29 август 2008
Мислења
10.944
Поени од реакции
8.843
моето мислење е дека Хуан си го заслужи првотимскиот статус на Светското пред Силва... значи не велам дека сега ќе биде така, еве оваа година Силва можеби ќе импресионира со резултатите и нормално ќе му го земе местото на Хуан... Хуан киксна во Суперкупот, а Силва даде гол за Милан работите одат во таа насока, но има уште многу да се игра, ќе видиме каква игра ќе прикажат и двајцата дефанзивци...

Член од
27 јуни 2008
Мислења
9.024
Поени од реакции
5.947
Па Силва минатата година сам ја држеше одбраната на Милан бе ејјј...

Kajgana Shop

На врв Bottom