Нема што Болоња е јака екипа, не е како БариСи биле некои Јувентус, и јале тиква од Бари.
Со сета почит кон Бари, ама не се толку јаки.
Хухух, не цитирај ме бар ти . Абе 0-0 т.е. еден бод ак не сфати и + шанси бар праевме колку-толку, вие бе!? 1-0 ем ве тепаја, ем еднуш не шутнавте на гол. Не пишете бар, прајте се демек ви поминал лимитот на нетот па немојте да го отворите форумов, а не да се резилите овде....Нема што Болоња е јака екипа, не е како Бари![]()
јаки овие интер мамата,издржаа! :tv:Болоња киксна уште у прво коло![]()
![]()
го земавте Ибра,победивте 4-0 и се га сте на седмо небо... ха ха ха али ај ќе се воздржам од коментари....јаки овие интер мамата,издржаа! :tv:
Годинава очекувам борба за титула помеѓу Милан и интер и јуве едино ако го воиграат составот,многу нови играчи така да со тек на време ќе се покаже дали биле квалитетни или не,рома никад не сум ги сметал за конкурент за скудето нема ни да ги сметам.
Многу брзо пресуди бе... сезоната е долга, има времеПораз од Атлетико 2-0, со Болоња 0-0 следен тим ?
Бенитез најдобар трансфер во Сериа А за сите противнички екипи на Интер дефинитивно.
никој не те тера :pos2: сезонава повторно ќе ни гледате во грботјаки овие интер мамата,издржаа! :tv:
Годинава очекувам борба за титула помеѓу Милан и интер и јуве едино ако го воиграат составот,многу нови играчи така да со тек на време ќе се покаже дали биле квалитетни или не,рома никад не сум ги сметал за конкурент за скудето нема ни да ги сметам.
У право си рано е, ќе им избегаме многу повеќеМногу брзо пресуди бе... сезоната е долга, има време![]()