Barclays Premier League 2010/2011

Кој ќе биде шампион во сезоната 2010/11 во Barclays Premier League?

• Вкупно гласачи
    472
Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
13 август 2009
Мислења
9.544
Поени од реакции
5.772
Мислам дека само два менаџери во светот, постојат, кои се во вистинска смисла менаџери... Сер Алекс Фергусон и Арсен Венгер... Мислам дека сите други се само марионети, во светот на фудбалот.. Почнувајќи од Мурињо, до Рајкард, успат и Анџелоти....

Иако горенаведените двајца, се 50 години на клубојте, едниот прави успеси, рекорди и титули, а другиов се обидува да направи нешто.. Останува да видиме дали ќе биди во блиска иднина

Член од
13 декември 2007
Мислења
2.409
Поени од реакции
428
Мислам дека само два менаџери во светот, постојат, кои се во вистинска смисла менаџери... Сер Алекс Фергусон и Арсен Венгер... Мислам дека сите други се само марионети, во светот на фудбалот.. Почнувајќи од Мурињо, до Рајкард, успат и Анџелоти....

Иако горенаведените двајца, се 50 години на клубојте, едниот прави успеси, рекорди и титули, а другиов се обидува да направи нешто.. Останува да видиме дали ќе биди во блиска иднина
Според критериумот твој одма на памет ми паѓа и Дејвид Мојс. A, ако се подзамисли човек сигурно ќе изникнат уште неколку. Значи не се само два менаџери ;)

M

mercenary

Гостин

Почнувајќи, од, Мурињо, ? Зашто, така, бе,, дај, објасни, . , .

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Premier League team of the decade

GK: Edwin van der Sar (Fulham & Manchester United)
LB: Ashley Cole (Arsenal & Chelsea)
RB: Gary Neville (Manchester United)
CB: John Terry (Chelsea)
CB: Nemanja Vidic (Manchester United)
LM: Ryan Giggs (Manchester United)
RM: Cristiano Ronaldo (Manchester United)
CM: Paul Scholes (Manchester United)
CM: Steven Gerrard (Liverpool)
CF: Alan Shearer (Newcastle United)
CF: Didier Drogba (Chelsea)

Subs: Petr Cech (Chelsea), Patrice Evra (Manchester United), Rio Ferdinand (Leeds United & Manchester United), David Beckham (Manchester United), Wayne Rooney (Everton & Manchester United)

Топче

Арсеналиста
Член од
18 септември 2010
Мислења
9.227
Поени од реакции
14.562

Subs: Petr Cech (Chelsea), Patrice Evra (Manchester United), Rio Ferdinand (Leeds United & Manchester United), David Beckham (Manchester United), Wayne Rooney (Everton & Manchester United)
No Henry, no Viera? wtf

--- надополнето ---

And no Roy Keane

Ебати тимот

--- надополнето ---

Уствари коа ќе размислам многу фалат, Фердинанд, Кемпбел, Лампард, Нистелрој + гореспоменативе

Ilumious

Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
No Henry, no Viera? wtf

--- надополнето ---

And no Roy Keane

Ебати тимот

--- надополнето ---

Уствари коа ќе размислам многу фалат, Фердинанд, Кемпбел, Лампард, Нистелрој + гореспоменативе
Од менаџерите е составен тимов, и јас мислам дека треба да се остави место за Анри.

Топче

Арсеналиста
Член од
18 септември 2010
Мислења
9.227
Поени од реакции
14.562
Од менаџерите е составен тимов, и јас мислам дека треба да се остави место за Анри.
Неможе да биде Џерард пред Кин или Виеира на пример, да не зборам дека нападот убедливо најдобрите напаѓачи во ПЛ минатава деценија беа Ван Нистелрој и Анри. Ако збориме за последните 5 години тогаш може тимот а и тогаш е дискутабилно ама последната деценија изгледа брзо забораваат какви играчи имаше пред 7-8 години.

Очигледно е дека преферираат англичани кои реално дали 3ца треба да бидат во овој тим.

Член од
13 декември 2007
Мислења
2.409
Поени од реакции
428
Абе секоја година тим на деценијата се вади?

Член од
13 август 2009
Мислења
9.544
Поени од реакции
5.772
Според критериумот твој одма на памет ми паѓа и Дејвид Мојс. A, ако се подзамисли човек сигурно ќе изникнат уште неколку. Значи не се само два менаџери ;)
Да да, го заборавив и него.. Хм, ако се подзамислам, шо знам... Не ми текнува некој друг мене.. Карбишли беше и тој, солиден менаџер додека беше во Чарлтон...

--- надополнето ---

Почнувајќи, од, Мурињо, ? Зашто, така, бе,, дај, објасни, . , .
Нема објаснување... Тоа е мое лично мислење/убедување... Можеби има титули и секоја му чест, али сигурно нема последен збор во тимот... Почнувајќи од тимот, трансферите и сл. Тоа не е менаџер, според мене

--- надополнето ---

Овие тимовите си ги ставаме кој како сака... Нема врска, али имам одма уште два, во моментов, со по 3-4 играчи од Арсенал, со по 3-4 од Јунајтед, и со по 2-3 од Ливерпул и Челзи...

Не ми се релевантен податок овие мене...

--- надополнето ---

Ако мене некој некогаш ме праша кој би бил тимот на декадата би го поделил вака :

Едвин - Фулам и Јунајтед
Рио - Вест Хем и Манчестер Јунајтед
Кембел - Тотенхем и Арсенал
Ешли Кол - Арсенал и Челзи
Виеира - Арсенал
Пирес - Арсенал
Бекам - Јунајтед
Беркамп - Арсенал
Анри - Арсенал
В.Нистелрој - Јунајтед

Симан (Арсенал), Карагер (Ливерпул), Невил Г. (Јунајтед), Рој Кин (Јунајтед), Џерард (Ливерпул), Ѕола (Челзи)

Факе

Highbury–the Home of Football
Член од
6 март 2010
Мислења
9.487
Поени од реакции
10.232
Да да, го заборавив и него.. Хм, ако се подзамислам, шо знам... Не ми текнува некој друг мене.. Карбишли беше и тој, солиден менаџер додека беше во Чарлтон...

--- надополнето ---

Нема објаснување... Тоа е мое лично мислење/убедување... Можеби има титули и секоја му чест, али сигурно нема последен збор во тимот... Почнувајќи од тимот, трансферите и сл. Тоа не е менаџер, според мене

--- надополнето ---

Овие тимовите си ги ставаме кој како сака... Нема врска, али имам одма уште два, во моментов, со по 3-4 играчи од Арсенал, со по 3-4 од Јунајтед, и со по 2-3 од Ливерпул и Челзи...

--- надополнето ---

Ако мене некој некогаш ме праша кој би бил тимот на декадата би го поделил вака :

Едвин - Фулам и Јунајтед
Виеира - Арсенал
Пирес - Арсенал
Бекам - Јунајтед
Беркамп - Арсенал
Анри - Арсенал
В.Нистелрој - Јунајтед

Симан (Арсенал), Карагер (Ливерпул), Невил Г. (Јунајтед), Рој Кин (Јунајтед), Џерард (Ливерпул), Ѕола (Челзи)
Koj e eдинаесеттиот ?? Десен бек ти фали :)

Бавча

идол на младите
Член од
25 декември 2007
Мислења
11.841
Поени од реакции
11.492
Гери Невил.

Јунајтед

Indifferent
Член од
5 јануари 2009
Мислења
3.974
Поени од реакции
1.622

Едвин - Фулам и Јунајтед
Виеира - Арсенал
Пирес - Арсенал
Бекам - Јунајтед
Беркамп - Арсенал
Анри - Арсенал
В.Нистелрој - Јунајтед

Aбе не ти се релевантен податок, оти не ти одговара, не за друго. Беркамп и Пирес пред Гигс и Роналдо ? :pos2: Со шо го заслужија тоа ? Па и Кембел реално, може да се замени со Тери или Видич...

Член од
13 август 2009
Мислења
9.544
Поени од реакции
5.772
Гери Невил.
Да, имаш ! И нема некој друг добар десен бек !

--- надополнето ---

Aбе не ти се релевантен податок, оти не ти одговара, не за друго. Беркамп и Пирес пред Гигс и Роналдо ? :pos2: Со шо го заслужија тоа ? Па и Кембел реално, може да се замени со Тери или Видич...
Ете знаев дека заборајв некој... Гигс се сложвам, но Тери !? Жити се, и во најдобрите денови кога Челзи беше шампион, се знаеше дека Карваљо ја носи одбраната... Видич, можеби за година две, да, н сега не

Ilumious

Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom