Barclays Premier League 2010/2011

• Креатор на темата Креатор на темата Fantom
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе биде шампион во сезоната 2010/11 во Barclays Premier League?

• Вкупно гласачи
    472
Статус
Затворена за нови мислења.
Агер е ѕвер, само пати од онаа хроничната болест на рбет. Како се вика баш медицински не знам, ама ваљда ме разбирате. Затоа често добива мали повреди и не е баш стандарден првотимец. Ама кога игра е цар.

Arsenal are in safe hands, insists Almunia

Рано е за први април бе :icon_lol:

Агер е ѕвер, само пати од онаа хроничната болест на рбет. Како се вика баш медицински не знам, ама ваљда ме разбирате. Затоа често добива мали повреди и не е баш стандарден првотимец. Ама кога игра е цар.

Tоа од тетоважите изгледа му е :pos:.

1. N. Vidic Concedes a goal every 140 minutes
2. D. Agger Concedes a goal every 138 minutes
3. J.Terry Concedes a goal every 134 minutes

лоша споредба ми е ова да се глеа само еден играч од одбраната за примен гол, ова само како надоврзување на информација што ја видов вчера дека последните 6 утакмици коа играл Агер, Ливерпул тепал со клин шит, а последните 6 коа не играл се мизерија резултати. Ваљда тука се глеа колкаво е значењето на поединците.

--- надополнето ---

И дали само у Англија се крева толку галама за тоа кој ќе биде капитен!? :tapp:

Се гледа се гледа друже...

Arsenal's win percentage with Alex Song starting this season in the Premier League is 71%, without him 0%.

:uvo::uvo:

Ма јок бе ќе му дадеше видео како пробуе фармерки да облече / :tapp:

Arsenal are in safe hands, insists Almunia

Рано е за први април бе :icon_lol:

"Не си доволно добар за Премиер Лигата". Зборовите на главниот скаут на Арсенал во 2002 година кога имаше шанса да го потпише Петр Чех. А како им оди сега со голмани?

Ова е капитенот на Ливерпул кој како дете во дресот на градскиот ривал Евертон има освоено повеќе титули отколку во неговата професионална кариера со Ливерпул :pos:

2v83ll3.jpg

Ова е капитенот на Ливерпул кој како дете во дресот на градскиот ривал Евертон има освоено повеќе титули отколку во неговата професионална кариера со Ливерпул :pos:

Да!? Колку се!?

Ги гледаш на сликата, тие ги нема во целата професионална кариера со Ливерпул :icon_lol:

коа веќе почнав да плачам на заебанцијава, да довршам:

FA Cup X2
League Cup X2
FA Community Shield X2
UEFA Champions League X1
UEFA Cup X1
UEFA Super Cup X2

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom