Barclays Premier League 2010/2011

Кој ќе биде шампион во сезоната 2010/11 во Barclays Premier League?

• Вкупно гласачи
    472
Статус
Затворена за нови мислења.
F

fantomX

Гостин
Па убаво е напишано title-winning goal... Бидејќи голот на Мачеда немаше никакво влијание на резултатот, а да не беше признат голот на Дрогба со тој гол на италијанското гомно као шо го викаш резултатот ке беше 1-1 и газловците немаше да бидат први. Така да quit bitching biach... :)
А иначе чим сакаш да ти биде тимот као Јунајтед не очекуам да јадеш гомна како и секојпат коа јадеш кога одлука судиска ке биде во наша полза.
Вака го читам то болдирано, подвлечено и зголемено шо е , сето комплет. И не ми се верува која перверзија ја работиш. Перверзно еднострана бљуоштина.

Не дај Боже тимот да ми биде „као Јунајтед“, тимот на Челзи треба да биди таков шо ќе одговори на тие гнасотии. Знајш како, просторија со застоен и засмрден воздух ја проветруваш со цел да влези свеж воздух, не ја проветруваш пак со застоен и смрден.
Никогаш не сум рекол ништо за судиите, не биди перверзен уште појќе, и за ова е праен муабет овде, јас не ги напаѓам туку ги жалам судиите кои судат дуели на Јунајтед чии смрдени перверзии го прават натпреварот невозможен за еден судија.

G

Gray Foxx

Гостин
Вака го читам то болдирано, подвлечено и зголемено шо е , сето комплет. И не ми се верува која перверзија ја работиш. Перверзно еднострана бљуоштина.

Не дај Боже тимот да ми биде „као Јунајтед“, тимот на Челзи треба да биди таков шо ќе одговори на тие гнасотии. Знајш како, просторија со застоен и засмрден воздух ја проветруваш со цел да влези свеж воздух, не ја проветруваш пак со застоен и смрден.
Никогаш не сум рекол ништо за судиите, не биди перверзен уште појќе, и за ова е праен муабет овде, јас не ги напаѓам туку ги жалам судиите кои судат дуели на Јунајтед чии смрдени перверзии го прават натпреварот невозможен за еден судија.
Твојот хејтеризам ме одушевува. Али сфаќам одсекогаш најдобрите ги мразеле. Факт кој и ти го докажуваш. Keep it up. :)
Ја сум напишал бљуоштина. :lud:

F

fantomX

Гостин
Твојот хејтеризам ме одушевува. Али сфаќам одсекогаш најдобрите ги мразеле. Факт кој и ти го докажуваш. Keep it up. :)
Ја сум напишал бљуоштина. :lud:
Всушност не е хејтеризам, туку лутина и разочараност, веќе одамна од мојот тим, а сега и од мојот клуб, ако ме разбираш.
А то шо Унитедовци ко телбе сметаат дека се се врти околу нив и мора да има врска со нив, докажува тоа шо велам дека е болна ароганција.

Нека не биди бљуоштина. Ама е крајно перверзно и бессрамно во секој случај.

G

Gray Foxx

Гостин
Всушност не е хејтеризам, туку лутина и разочараност, веќе одамна од мојот тим, а сега и од мојот клуб, ако ме разбираш.
А то шо Унитедовци ко телбе сметаат дека се се врти околу нив и мора да има врска со нив, докажува тоа шо велам дека е болна ароганција.

Нека не биди бљуоштина. Ама е крајно перверзно и бессрамно во секој случај.
Па ако не моеш да забележиш се се врти околу Јунајтед, впрочем и во првичиот мој пост е напишано тоа. Gerrard, Terry, O'Hara итн итн итн итн...
Ама само ние сме фаворизирани нели? :)
Смешно и изненадно патетично иако знам дека доаѓа од фан на Челзи.

F

fantomX

Гостин
Па ако не моеш да забележиш се се врти околу Јунајтед, впрочем и во првичиот мој пост е напишано тоа. Gerrard, Terry, O'Hara итн итн итн итн...
Ама само ние сме фаворизирани нели? :)
Смешно и изненадно патетично иако знам дека доаѓа од фан на Челзи.
Ау чоече, абе кај е тој стариот, инспиративен Дено? Да не се ожени бре?

Колку пати да ти пишам и на кој начин за да разбериш: не е Јунајтед фаворизиран, но ја има уникатната смрдеа со голема густина поради која ги жалам судиите кога судат нивен натпревар. Ко ќе тргниш од старион шо прежива на клупа со неговата постојана бескрупулозна тортура на четвртиот судија главно па и останатите тројца судии, па се до бессрамното рипање ко петли на кокошка на таквите ко „наивниот и невин флечи“ како и Руни, на пример.

G

Gray Foxx

Гостин
Ау чоече, абе кај е тој стариот, инспиративен Дено? Да не се ожени бре?

Колку пати да ти пишам и на кој начин за да разбериш: не е Јунајтед фаворизиран, но ја има уникатната смрдеа со голема густина поради која ги жалам судиите кога судат нивен натпревар. Ко ќе тргниш од старион шо прежива на клупа со неговата постојана бескрупулозна тортура на четвртиот судија главно па и останатите тројца судии, па се до бессрамното рипање ко петли на кокошка на таквите ко „наивниот и невин флечи“ како и Руни, на пример.
Е воа е веќе бедно. :) Ај ке пробам па да одговорам иако ми трошиш премногу од времето чоече. Да почнеме од основите.
Која е разликата од постапките на Џерард и Тери со (еве да земеме последниов кикс на Руни-лактот) Руни? М?
Уникатната смрдеа можете вие сите напатени фанови да си ја напикате во напатениот и силуван ментално(низ годините) орган шо го викаат мозок од големиот Сер Алекс.
Па ти бе, ти најде да ми зборуваш за гнасни смрдеи бе. Човекот кој е фан на Тери бре човек... Шо нема да видам по форумов...
:lud: Delusional е благ збор за тебе...
Ти ке ми кажуеш за смрдеа... Боже ме опрости!

F

fantomX

Гостин
Е воа е веќе бедно. :) Ај ке пробам па да одговорам иако ми трошиш премногу од времето чоече. Да почнеме од основите.
Која е разликата од постапките на Џерард и Тери со (еве да земеме последниов кикс на Руни-лактот) Руни? М?
Уникатната смрдеа можете вие сите напатени фанови да си ја напикате во напатениот и силуван ментално(низ годините) орган шо го викаат мозок од големиот Сер Алекс.
Па ти бе, ти најде да ми зборуваш за гнасни смрдеи бе. Човекот кој е фан на Тери бре човек... Шо нема да видам по форумов...
Кои постапки? Дури ни Тери не се буни кај судиине ко шо знај и ко шо треба, јас сум крајно запрепастен од тоа шо Челзи има поголем коефициент за „почит кон судиите“ од појќе од пола лига вклучувајќи ги и Арсенал, Манчестер Јунајтед, Тотенхем; а за „однесување на официјалните лица“ (оние на клупа шо ѓомити работат нешто) има највисок коефициент во цела Премиер Лига. Секако, се на се, врв на ферплеј листата. Срамота. Од нив сум јас „силуван ментално“ и тоа една календарска година наназад, слушање на Алекс Фергусон а да си фан на директен противник на Манчестер Јунајтед нема за последица ментално силување, туку тотално оглупување. А пошто од ноември, декември негде, Челзи не е директен конкурент на Манчестер Јунајтед, Алекс Фергусон едноставно не постои. Ако и ова не го разбираш, кажи како да поедноставам, шо да ти речам фазла.

Уште една грешка: фан на Тери? Почит за моменталниот капитен на мојот тим, ама то не значи автоматски и фан.
Па добро бе, ти изгледа не си Дено, а?

TheGeneral

Арогантно копиле
Член од
17 јануари 2008
Мислења
1.212
Поени од реакции
583
Знам, изгледа дека моите поенти се свртени против мене моментално. Ама немам шо да додадам барем дур не заврши оваа фаза на ЛШ, а главно муабет можи да се прај по завршвувањето на настапите на англисктие екипи во ЛШ сезонава. Ти и онај тревогмиздарецон шо се уфрла можите да јадите гомна, ама сега нема шо да се прај муабет на та тема.
Неможеш да кажеш ништо од една утакмица. Не се обидуви да докажеш нешто шо нее така. Гледи си там шпанско првенство и ќути, коо ќе дојде Челзи на тва ниво ти шо го сакаш тогај ПЛ ќе биде достојна за да га гледаш. :)

F

fantomX

Гостин
Неможеш да кажеш ништо од една утакмица. Не се обидуви да докажеш нешто шо нее така. Гледи си там шпанско првенство и ќути, коо ќе дојде Челзи на тва ниво ти шо го сакаш тогај ПЛ ќе биде достојна за да га гледаш. :)
Не е една утакмица, туку една цела сезона во еден престижен турнир, или како викаше онај на 5+ шо пренесуваше „најкомерцијалниот турнир на светот“.

А Челзи ко ќе дој на нивото на кое треба да биди ќе ја има и позицијата на која треба да биди, т.е. прв. А јас и понатаму нема да гледам многу други дуели од Премиер Лига. Причините се практични, времето е се понедостапно од го оскапе Велија. (Не)квалитетот на лигата е друга приказна.

Член од
16 јули 2007
Мислења
12.498
Поени од реакции
4.072
Еј Фантоме замараш озбилно, а и од такви фанови ко тебе ми се се*е, вака ако се навива за омилениот тим ... Па и Вест Хем да дојде на ниво на Манчестер ќе биде шампион на Англија, ама не е, но затоа побарај информации дали на некоја утакмица досега имало празно седиште, дај веќе не замарај, не ми се отвара темата ради тебе.

F

fantomX

Гостин
Еј Фантоме замараш озбилно, а и од такви фанови ко тебе ми се се*е, вака ако се навива за омилениот тим ... Па и Вест Хем да дојде на ниво на Манчестер ќе биде шампион на Англија, ама не е, но затоа побарај информации дали на некоја утакмица досега имало празно седиште, дај веќе не замарај, не ми се отвара темата ради тебе.
Ко прво, никој не бара Челзи да биди на ниво на Манчестер Јунајтед. Не е доволно то.
Ко второ, очигледно е дека не можам да пополнам некое од седиштата на стадионот, ама освен дуелот со Арсенал на Емирати немам пропуштено дуел на Челзи сезонава колку и да е „бедна“. Дури и иронијата од натпревар против Ипсвич во Ф.А. (7-0 за Челзи) ја гледа во хајлајтс на ITV пошто немаше пренос. Само си се заебал ако сметаш оти треба да почнам Челзи да го споредувам со Вест Хем.

И не знам шо да кажам ако „ти се се*е“ од фанови кои сакаат својот тим да го видат на врвот. Па како живејш во кожата ти твоја, се стегаш за се*ењево?

A

apidrone

Гостин
Заборави да спомнеш дека во првиот клип судија на мечот беше „фанот“ на Манчестер Јунајтед.

Факе

Highbury–the Home of Football
Член од
6 март 2010
Мислења
9.490
Поени од реакции
10.246
Eбате утакмицата..лудница :vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud:

A

apidrone

Гостин
Ајде сеа сите се*ете дека Манчестер бил фаворизиран, дека сите останати биле оштетени и слично... ајде!

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom