F
fantomX
Гостин
Вака го читам то болдирано, подвлечено и зголемено шо е , сето комплет. И не ми се верува која перверзија ја работиш. Перверзно еднострана бљуоштина.Па убаво е напишано title-winning goal... Бидејќи голот на Мачеда немаше никакво влијание на резултатот, а да не беше признат голот на Дрогба со тој гол на италијанското гомно као шо го викаш резултатот ке беше 1-1 и газловците немаше да бидат први. Така да quit bitching biach...
А иначе чим сакаш да ти биде тимот као Јунајтед не очекуам да јадеш гомна како и секојпат коа јадеш кога одлука судиска ке биде во наша полза.
Не дај Боже тимот да ми биде „као Јунајтед“, тимот на Челзи треба да биди таков шо ќе одговори на тие гнасотии. Знајш како, просторија со застоен и засмрден воздух ја проветруваш со цел да влези свеж воздух, не ја проветруваш пак со застоен и смрден.
Никогаш не сум рекол ништо за судиите, не биди перверзен уште појќе, и за ова е праен муабет овде, јас не ги напаѓам туку ги жалам судиите кои судат дуели на Јунајтед чии смрдени перверзии го прават натпреварот невозможен за еден судија.