Barclays Premier League 2010/2011

Кој ќе биде шампион во сезоната 2010/11 во Barclays Premier League?

• Вкупно гласачи
    472
Статус
Затворена за нови мислења.

TheGeneral

Арогантно копиле
Член од
17 јануари 2008
Мислења
1.212
Поени од реакции
583
Добро де, нека не се знај, за кого како.
Ти мислиш дека Торес пошол во Челзи за то шо велиш, ама јас се уште не знам и не ми е јасно зошто.
На Господ му се заблагодарувам шо го прати Абрамович за Челзи, ама ролкесов смрди на фалсификат.

Кладилница одамна не играм, особбено не англиски фудбал пошто нели англискиот фудбал е едноставно најдобар и се е можно во него и е крајно поштен патем, а тврдам дека Манчестер Јунајтед е шампион наназад оти се оди во тој правец. Оти лани не велев на пример, во ниеден момент, ама то не е битно за тебе. За тебе е битно интересното налудничаво смислување разноразни теории против Јунајтед. Ама страшно е кога некој лешпер стварно верува во нив.
Ептен сам радосен коо некој сам ќе си одговоре на заблудите. :):eek:jea:

--- надополнето ---

Пошто неговиот најблизок и веројатно единствен конкурент е доволно (не)способен да прокоцка 0-4 на полувреме.
Хахахахаха... молам ти се само немој да кажеш оти уште од Септември знааше оти Арсенал ќе поебе 4 гола разлика со Њукасл. :vozbud:

F

fantomX

Гостин
Ептен сам радосен коо некој сам ќе си одговоре на заблудите. :):eek:jea:

--- надополнето ---

Хахахахаха... молам ти се само немој да кажеш оти уште од Септември знааше оти Арсенал ќе поебе 4 гола разлика со Њукасл. :vozbud:
Да, и конечно сфатив како тоа Тотенхем има сјајна, а Челзи крајно катастрофална сезона! :je:

Не, од есеноска гледам како Манчестер Јунајтед и со крајно смрдена и гнасна игра рамна на лајно не можи да изгуби. Арсенал и неговата (не)способност е само аргумент плус на мојте тврдења.

Ф

Фил Ајви

Гостин
Утре е денот а? Да се биде или не за Манчини. Балотели ќе биде на клупа а за Де Јонг уште не се знае, Манчини го сака на терен ама не е сто проценти спремен.

Топче

Арсеналиста
Член од
18 септември 2010
Мислења
9.234
Поени од реакции
14.576
Ја очекувам 0-2 гола...
Сити паќ ќе се затвори како против Арсенал и ќе иде на контри преку Силва и Тевез... Јунајтед без Рио у одбрана све е можно

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Ја очекувам 0-2 гола...
Сити паќ ќе се затвори како против Арсенал и ќе иде на контри преку Силва и Тевез... Јунајтед без Рио у одбрана све е можно
Не бе друже они се англиската Барселона, на демолирање ќе одат.

Логикс

Gooner
Член од
17 септември 2007
Мислења
7.358
Поени од реакции
2.290
Не,пошо не е дерби.

Посебни теми се отвараат само за натпреварите помеѓу Утд,Челзи,Арсенал и Ливерпул,така и модераторите имаат кажено :))

Ilumious

Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Оти не отворите посебна тема за дербито утре? :icon_lol:
1. Локално дерби е.
2. Прочитај ги правилата.

--- надополнето ---

Не,пошо не е дерби.

Посебни теми се отвараат само за натпреварите помеѓу Утд,Челзи,Арсенал и Ливерпул,така и модераторите имаат кажено :))
Е затоа :)

Ilumious

Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Па лани како отворивте? :smir:
Лани дека беше куршлус тој ден и демек дента се решаваше титулата во ПЛ, со мечевите Сити - Јунајтед и Тотенхем - Челзи и Фантом рече ај нека се отворат темиве. Читај досадно беше на форумов :))))

Член од
16 август 2009
Мислења
2.214
Поени од реакции
1.714
А мене па не ми е баш јасно шо има толку силен состав Манчестер Сити (најсилен де како што некои кажаа)? Некој да ми објасни? Само да не ми спомнуватe кој колку милиони "вредел" или бил купен...

Gojak YNWA

Ракот на Хелси
Член од
12 јануари 2009
Мислења
1.946
Поени од реакции
866
А мене па не ми е баш јасно шо има толку силен состав Манчестер Сити (најсилен де како што некои кажаа)? Некој да ми објасни? Само да не ми спомнуватe кој колку милиони "вредел" или бил купен...
Зашо се праиш на шлакнат ти се молам? Играчки Сити имаат најголем талент во своите редови. Собраа се што можеше( и неможеше да се собере).Добар голман, прилично добра одбрана, Силва, Милер, Де Јонг, Бери, Џонсон, Туре и страшен напад Џеко, Балотели и Тевез. Сите тука се репрезентативци на појаките светски репрезентации. Пример Силва и Де Јонг играа во финалето на предходното Светско првентство. Незнам како може некој да те убеди во нешто ако идеш со сила против тоа искрено.

Член од
2 јули 2010
Мислења
5.911
Поени од реакции
7.482
Зашо се праиш на шлакнат ти се молам? Играчки Сити имаат најголем талент во своите редови. Собраа се што можеше( и неможеше да се собере).Добар голман, прилично добра одбрана, Силва, Милер, Де Јонг, Бери, Џонсон, Туре и страшен напад Џеко, Балотели и Тевез. Сите тука се репрезентативци на појаките светски репрезентации. Пример Силва и Де Јонг играа во финалето на предходното Светско првентство. Незнам како може некој да те убеди во нешто ако идеш со сила против тоа искрено.
Добар голман кој нема ни пола од она на ВДС,Де Јонг кој нема ни 1/3 од Флечер,Милер кој е 2 пати послаб од Нани,Бери топки како Сколс кога ќе дели....пишете ми,Андерсон има дефинитивно боље пас од Туре,Џеко сеуште не може да се прилагоди така да не зборам за него ништо,Тевез знаете како ќе помине покрај Видич и РАФАЕЛ ,единствено од овде ..симнувам капа на Силва(кој уште ја брка формата од Валенсија) Џонсон и Балотели кој многу брзо се прилагоди на играта...повредите го згазија.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom