Barclays Premier League 2010/2011

Кој ќе биде шампион во сезоната 2010/11 во Barclays Premier League?

• Вкупно гласачи
    472
Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
13 август 2009
Мислења
9.547
Поени од реакции
5.772
Тууу, браво... Чоек два дена нема да ве посети, и ќе видам еден тон, „мислења“ кои за жал, немаат допирна точка, со.... Абе ај, нема смисла да објаснувам....

Топ сте, топ... Поздрав

п.с Не знам, моиве, (конкретно, картер) шо толку се запнале за докажување ? Абе уживај си, бате, уживај си... Јас си ги знам работите, не ми требаат некои дегени да се сложат со тоа..

Бавча

идол на младите
Член од
25 декември 2007
Мислења
11.888
Поени од реакции
11.608
И ја тоа викам, Манчестер се најачи, се е друго гола вода :icon_mrgr

F

fantomX

Гостин
Иако сум навивач на Јунајтед, сметам дека кога тогаш ќе претрпиме пораз оваа сезона, не дома ама на гости има шанса!
Сепак најважно е да се освои титулата,а не дали ќе си поразен или не на крајот на сезоната!
GLORY GLORY MAN UNITED!

И тоа успешни...

Абе шанса има и дома и гости за пораз, ама то не значи оти поразот ќе го има.

Абе и кармата ја бркаш, овај Дено само не разбира...

Eric The King

Why always us!:)
Член од
21 април 2010
Мислења
3.297
Поени од реакции
1.245
Абе шанса има и дома и гости за пораз, ама то не значи оти поразот ќе го има.

Абе и кармата ја бркаш, овај Дено само не разбира...
A бе не бркам јас ништо, важно ми е Манчестер само да победува :)

Член од
13 август 2009
Мислења
9.547
Поени од реакции
5.772
:drk: на Манчестер, а ? :pos2:

--- надополнето ---

Толку многу форуми, подфоруми и сл, а нема кај да го постирам ОВА ? http://www.taratur.com/node/20633

Па жалносно е ова да не се види

--- надополнето ---

Овој Ернандез бетер од Солскејр е...

--- надополнето ---

stick figure

#MiaSanArsenal
Член од
2 мај 2010
Мислења
4.811
Поени од реакции
3.705
:drk: на Манчестер, а ? :pos2:

--- надополнето ---

Толку многу форуми, подфоруми и сл, а нема кај да го постирам ОВА ? http://www.taratur.com/node/20633

Па жалносно е ова да не се види

--- надополнето ---

--- надополнето ---

Како забележа дека е фејк ова со Роналдо?

Бавча

идол на младите
Член од
25 декември 2007
Мислења
11.888
Поени од реакции
11.608
50m And Anelka for Torres :pos: каде бе алоо?!?!!

Еј свака част ако челзи го реализира трансферов :icon_lol:

Бавча

идол на младите
Член од
25 декември 2007
Мислења
11.888
Поени од реакции
11.608
Иронија мики...премногу смешен и глуп е трансферов ако се реализира...торес не вреди 50миљони фунти уште па и плус анелка...

F

fantomX

Гостин
Иронија мики...премногу смешен и глуп е трансферов ако се реализира...торес не вреди 50миљони фунти уште па и плус анелка...
....трансфер со осеќај на орален секс со Торес и анален секс со Дрогба. И не чини, верувај.

ManUtdChampions

Lleyton Hewitt
Член од
5 февруари 2009
Мислења
32.783
Поени од реакции
44.021
Па Анелка ти е -20м, затоа :icon_mrgr

Член од
13 декември 2007
Мислења
2.409
Поени од реакции
428
First Cesc Fabregas, then Wayne Rooney and Carlos Tévez, now Fernando Torres. Patience tested, faith exploded, in north London, both sides of Manchester, and finally on Merseyside. Heroes are not what they used to be.

bobipp

Let's cook!
Член од
15 август 2008
Мислења
11.990
Поени од реакции
7.133
Значи алал да им е на Ливерпул како ги прелажуваат играчите да дојдат кај нив то е чудо едно. Таков златен напаѓач како Торес го зедоа на колку 23 години? И го казнија да не освои ниедна титула. Бабел исто и Кујт добри Холанѓани ги оставија бес просперитет, посебно Бабел кој место да оди скалило погоре оди подолу (Хофенхајм) и сега најново го лапнаа Луис Суарез, еден од најдобрите напаѓачи во светот. Зар и ти сине Луис, зошто...само зошто? :tapp:

Член од
13 декември 2007
Мислења
2.409
Поени од реакции
428
Значи алал да им е на Ливерпул како ги прелажуваат играчите да дојдат кај нив то е чудо едно. Таков златен напаѓач како Торес го зедоа на колку 23 години? И го казнија да не освои ниедна титула. Бабел исто и Кујт добри Холанѓани ги оставија бес просперитет, посебно Бабел кој место да оди скалило погоре оди подолу (Хофенхајм) и сега најново го лапнаа Луис Суарез, еден од најдобрите напаѓачи во светот. Зар и ти сине Луис, зошто...само зошто? :tapp:
:zver: :tv:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom