Barclays Premier League 2010/2011

Кој ќе биде шампион во сезоната 2010/11 во Barclays Premier League?

• Вкупно гласачи
    472
Статус
Затворена за нови мислења.
G

Gray Foxx

Гостин
Пофеноменален тим здрааве. Против екипа поагресивна од них се кријат как пички, ги бутат у нивни 16. И Јунајтед беше така против ВБА, ама за разлика од нас Сити има ного повеќе такви утакмици "изиграно". Замисли па коо ќе се там, на врво, ЛШ? Единствено нешто шо ги влече тие црнци там се парите. Благодарение на Сити, фудбало оде у тотално погрешна насока и тва со голема брзина.
Ок, сите трошат, ама има разлика од трошене до трошене. Јунајтед да даде 30м за играч го следе најмалко 2год. а Сити да даде 30м за играч следе кој играч е најного следен и поврзан со шпекулации, па тва е плански?
Па на врво е веќе Сити, се боре за титула, ама дали ќе освојат, тешка работа. Незнам дали ќе имат среќа така да им се погоде, как Челзи, да ги спојат играче как Чех, Тери, Лампард, Дрогба, особено коо имат такви марсовски плати и има за шо да се борат.

Иначе, шо е финтата на навивањето и тва да бидеш фан на некоо екипа ако на сред сезона "знааш" кој ќе биде шампион? Шо е финтата ако на сред трка се откажуваш? Реалност? Јас би кажал 2год. гледане ПЛ. Поарно ќе седнам шах ќе играм.
Пеер не си свесен изглеа дека и Челзи почна така. :)

G

Gray Foxx

Гостин
Озбилно муабетот за кој како станал навивач е глуп и досаден веќе. Доста ги заебававме за тоа, интересно беше на почетокот. Доста им е ремет. :)

TheGeneral

Арогантно копиле
Член од
17 јануари 2008
Мислења
1.212
Поени од реакции
583
Пеер не си свесен изглеа дека и Челзи почна така. :)
Не сам сигурен оти Челзи почна БАШ така. :) А и кажах, незнам дали на Сити ќе им се погоде комбинацијата на играче и тренер как на Челзи... Тај фудбал менаџер нее така как шо изгледа. Ако Јунајтед, Челзи, Арсенал ослабнат у наредните години, Сити може и со помалко трошене да ги заебе, не зависе од една работа само.

G

Gray Foxx

Гостин
Не сам сигурен оти Челзи почна БАШ така. :) А и кажах, незнам дали на Сити ќе им се погоде комбинацијата на играче и тренер как на Челзи... Тај фудбал менаџер нее така как шо изгледа. Ако Јунајтед, Челзи, Арсенал ослабнат у наредните години, Сити може и со помалко трошене да ги заебе, не зависе од една работа само.
Напротив, Челзи и баш почна така. Имаше некој си костур на екипата како Шити шо имаше од Шиванатра, имаше глуп трењер итн итн итн...
Фудбал менаџер е тоа нивното точно, ама реков погоре. Сезона до две ги дели од ПЛ, неизбежно е. Многу инвестираат.

В

Вори

Гостин
Озбилно муабетот за кој како станал навивач е глуп и досаден веќе. Доста ги заебававме за тоа, интересно беше на почетокот. Доста им е ремет. :)
Ауу више колку сме изреметени тоа... :)

Имам едно комшиче за Арсенал навива,8-мо одделение е и тој со тоа ме замара.Ако вие сте на такво ниво,тогаш не чини работава...

Invader

I am not in danger, I am the danger!
Член од
17 ноември 2008
Мислења
18.021
Поени од реакции
22.930
Ауууууууу Меирелеш,страшен гол:cuc::cuc:

G

Gray Foxx

Гостин
Ауу више колку сме изреметени тоа... :)

Имам едно комшиче за Арсенал навива,8-мо одделение е и тој со тоа ме замара.Ако вие сте на такво ниво,тогаш не чини работава...
Тоа ниво за кое зборуеш ти е различно и зависи од која гледна точка го гледаш. Во случајот бидејќи ти си жртвата ти е неинтересно и глупо, шо е логично дури и за келеш као тебе. :)
Затоа викам клише е веќе да те заебавам дека навиваш од Абрамович наваму коа има толку многу други работи со кои можам да те ребрам, онака поштено. :)

TheGeneral

Арогантно копиле
Член од
17 јануари 2008
Мислења
1.212
Поени од реакции
583
Ова е целата поента. Трката на Челзи оваа сезона е пласман во ЛШ и догодина, односно трката на Челзи е со Тотенхем и мжеби Сандерленд. И од таа трка никој не се откажал. Баш напротив.

Ја би бил.
Не зајбави. Целта на секој клуб е шо може повисок пласман. Посебно на клубове как Јунајтед, Арсенал, Челзи па и Ливерпул, пред секоја сезона, нивна цел е да го освојат првенството и тва е така додека имат математички шанси, ако не би било така нема тие менаџеере да седат там, ќе одат ќе најдат некоја игричка дека шо може нон-стоп да се откажуват. :)

Ти би бил? Еми шо гледаш фудбал тогај? Кажи оти ти е за титулите, а не за фудбало... Пред секоја сезона сите ќе се наредеме, ќе ти честитаме и не не замари цела година. Арно кажах јас, поарно шах ќе играм, отколко да гледам првенство дека шо се знаа кој е шампион. А ШАМПИОН не значе нешто да завршеш само прв на табелата.

Iceboy

Porque somos LOS MEJORES
Член од
23 октомври 2008
Мислења
17.280
Поени од реакции
17.958
Тоа ниво за кое зборуеш ти е различно и зависи од која гледна точка го гледаш. Во случајот бидејќи ти си жртвата ти е неинтересно и глупо, шо е логично дури и за келеш као тебе. :)
Затоа викам клише е веќе да те заебавам дека навиваш од Абрамович наваму коа има толку многу други работи со кои можам да те ребрам, онака поштено. :)
Колку глупости кажа у 3 поста тоа Екстрим не го направи со сите негови досега:toe:

TheGeneral

Арогантно копиле
Член од
17 јануари 2008
Мислења
1.212
Поени од реакции
583
Шампионски дух, карактер, борба, мака, фер плеј, желба, квалитет, тим, традиција... и уште милион други зборове шо ме асоцират на шампион... Без разлика кој заврше прв, неможе секој да биде шампион у вистинска смисла!

Член од
20 ноември 2009
Мислења
8.150
Поени од реакции
8.891
Бербатов е несалам...има период не постигнува ниеден гол,а после оп 3 или 5 гола дава.:)

F

fantomX

Гостин
Не зајбави. Целта на секој клуб е шо може повисок пласман. Посебно на клубове как Јунајтед, Арсенал, Челзи па и Ливерпул, пред секоја сезона, нивна цел е да го освојат првенството и тва е така додека имат математички шанси, ако не би било така нема тие менаџеере да седат там, ќе одат ќе најдат некоја игричка дека шо може нон-стоп да се откажуват. :)

Ти би бил? Еми шо гледаш фудбал тогај? Кажи оти ти е за титулите, а не за фудбало... Пред секоја сезона сите ќе се наредеме, ќе ти честитаме и не не замари цела година. Арно кажах јас, поарно шах ќе играм, отколко да гледам првенство дека шо се знаа кој е шампион. А ШАМПИОН не значе нешто да завршеш само прв на табелата.
Дали првиов дел од постов значи дека и Ливерпул затоа шо има математички шанси треба да се надева на титулата? Одговоров на ова ме интересира многу, чисто за да знам дали сериозно да те перцепирам.

Нема потреба пред секоја, пред секоја втора сезона убо би било такво нешто. И не се прај на удрен, сите сме за фудбал, ама фудбалот е за трофеи, така да то е нераскинливо поврзано. Ме потсетуваш на Барселона, колку Интер беше симпатичен ко изгуби 2 или 3 - 0 на Камп Ноу во групите, ама после ко ги поеба во полуфинале прскалки видовме во директен пренос.

Шампионски дух, карактер, борба, мака, фер плеј, желба, квалитет, тим, традиција... и уште милион други зборове шо ме асоцират на шампион... Без разлика кој заврше прв, неможе секој да биде шампион у вистинска смисла!
Целта и беше врвот, се до гостувањето кај Бирмингам каде се изгуби и последната карактеристика на шампион во овај тим на Челзи.
Класификацијава на „шампиони“ и „шампион во вистикска смисла“ ме тера на смеење со сила, особено вторава „класа“. :kesa:
Шампиони има многу, ама вистински бил само еден! :pos2: Ебате логиката, ебате... (уште едно вакво :kesa:)
И патем, фер плеј бриши го, нема фер плеј во шампионски тим. Шампионски тим има агресивност и ароганција.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom