Barclays Premier League 2010/2011

Кој ќе биде шампион во сезоната 2010/11 во Barclays Premier League?

• Вкупно гласачи
    472
Статус
Затворена за нови мислења.

Логикс

Gooner
Член од
17 септември 2007
Мислења
7.358
Поени од реакции
2.290
Не можам, а и не сакам да верувам во твоето размислување во врска со падовите на Арсенал. А сум сигурен дека тоа и оваа сезона ќе се случи т.е Арсенал ќе падне во вториот дел од сезоната - поточно март, април.
Одлучи се,февруари,март или април ? :jaj:

Kostic

Sadio smokve oko Tadz Mahala
Член од
31 јули 2009
Мислења
9.856
Поени од реакции
5.611
Бравос!! Твоето долгогодишно пратење на фудбалот, а посебно на Премиер лигата те направи мастер и Нострадамус во предвидувањето. Само да не испаднеш како Пеле а?
Ќе видиш бе ај .. Ќе дискутираме на крај на сезона на ова.

--- надополнето ---

Одлучи се,февруари,март или април ? :jaj:
Август.

--- надополнето ---

Добар како Анри,не подобар :)).Нема веза,и тоа не е точно. :)))

6 години постар од тебе,а ти му викаш дете :tv:.За тие “падови“ на Арсенал ти објаснував пред некој месец,ама кога тогаш не сфати,нема потреба од повторување.:smir::smir:
Ништо посебно не ми објаснуваше за тие падови на Арсенал пред некој месец, единствено што те разбрав е дека Арсенал кикснувал одредени мечеви во вториот дел од сезоната и имал доста повреди.

Логикс

Gooner
Член од
17 септември 2007
Мислења
7.358
Поени од реакции
2.290
Ќе видиш бе ај .. Ќе дискутираме на крај на сезона на ова.
--- надополнето ---
Август.
--- надополнето ---
Ништо посебно не ми објаснуваше за тие падови на Арсенал пред некој месец, единствено што те разбрав е дека Арсенал кикснувал одредени мечеви во вториот дел од сезоната и имал доста повреди.
Август викаш ,а? :salut:
Тоа де,убаво реков дека не си ме сфатил. ;)

Член од
30 јули 2008
Мислења
4.320
Поени од реакции
2.846
Дете не се разили. Арсенал секад паѓа после февруари. Башка и никаков трофеј нема освоено 6-7 години.

Башка тоа ме тераш да ти кажам дека врска немаш со моабетот, а за да сватиш ќе паднам на твое ниско ниво и ќе ти кажам дека челзи беа никој пред абрамовиќ...... Ќе сватиш што сакам да ти кажам ако не јбг барем се обидев на прост начин......

Факе

Highbury–the Home of Football
Член од
6 март 2010
Мислења
9.502
Поени од реакции
10.257
Башка тоа ме тераш да ти кажам дека врска немаш со моабетот, а за да сватиш ќе паднам на твое ниско ниво и ќе ти кажам дека челзи беа никој пред абрамовиќ...... Ќе сватиш што сакам да ти кажам ако не јбг барем се обидев на прост начин......
Премногу сме високо образовани за овој,веруј. :)

В

Вори

Гостин
Ајде лека полека извадете ги маските сите...колку е добро вака,во недостиг на аргументи одма се фаќаат за Абрамович.А,идат во наш фанклуб и лижат гзови...

Член од
30 јули 2008
Мислења
4.320
Поени од реакции
2.846
Ајде лека полека извадете ги маските сите...колку е добро вака,во недостиг на аргументи одма се фаќаат за Абрамович.А,идат во наш фанклуб и лижат гзови...
Море чоек изгледа и ти не госвати мојот пост. А кој лиже газ незнам. Ја честиташ титулата на Мачестерер, а страна поназад велиш дека сте фаворити:tapp:. Јас не ги отпишувам ти ги отпишуваш, земи утепај се ебати фанот. Или пак само демек правиш малери и глумиш лудило или пак незнаеш ни самиот кај тераш. А тоа со Абрамовиќ го зедов затоа што со ми скурчи веќе со таја глупост нематет титула, па со иста мерка и ја на него му пишав и вие немавте без абрамович (ФАКТ). Само за вас изгледа е забрането да ви се каже тоа а вие може да кењате за други. Да не сте заштитени со закон случајно.

Али како што кажав толку си го сватил постот мој.......Ако имаш грам мозок ќе сватиш дека не ми беше целта да го омаловажим Чези туку другар ти кој сака да тресе глупости, али ти се јави непрозван, а и самиот знаеш зошто.... или пак не....

F

fantomX

Гостин
вие немавте без абрамович (ФАКТ)
Како сакаш пиши, ама и сам знајш оти ова не е така, особено не со ова факт во заграда. Освен ако зборуваме конкретно за англиско првенство, тогаш е во ред.

Инаку не знам дали друг фан на Челзи овде го отпишал Челзи од титулата, ама јас го отпишав. После поразот од Бирмингам. Ова го прочитав на Скај...
Chelsea are in a situation where they have to win every game if they want to win the league.
Како можи да се кажи поедноставно?
Chelsea are not in situation to think about winning the league.

:toe:

Член од
30 јули 2008
Мислења
4.320
Поени од реакции
2.846
Како сакаш пиши, ама и сам знајш оти ова не е така, особено не со ова факт во заграда. Освен ако зборуваме конкретно за англиско првенство, тогаш е во ред.

Инаку не знам дали друг фан на Челзи овде го отпишал Челзи од титулата, ама јас го отпишав. После поразот од Бирмингам. Ова го прочитав на Скај...
Chelsea are in a situation where they have to win every game if they want to win the league.
Како можи да се кажи поедноставно?
Chelsea are not in situation to think about winning the league.

:toe:
Мене јасно ми е се, али многу дебилни пост ми е со тоа немате титула па затоа и дебилно јас одговорив затоа што само така можеби ќе сватат што пишале. А за тоа што ти си на својот став (без разлика дали се сложувам со то) цело време имаш респект, но некои други го мењаваат мислењето како времево што се менува

В

Вори

Гостин
Море чоек изгледа и ти не госвати мојот пост. А кој лиже газ незнам. Ја честиташ титулата на Мачестерер, а страна поназад велиш дека сте фаворити:tapp:. Јас не ги отпишувам ти ги отпишуваш, земи утепај се ебати фанот. Или пак само демек правиш малери и глумиш лудило или пак незнаеш ни самиот кај тераш. А тоа со Абрамовиќ го зедов затоа што со ми скурчи веќе со таја глупост нематет титула, па со иста мерка и ја на него му пишав и вие немавте без абрамович (ФАКТ). Само за вас изгледа е забрането да ви се каже тоа а вие може да кењате за други. Да не сте заштитени со закон случајно.

Али како што кажав толку си го сватил постот мој.......Ако имаш грам мозок ќе сватиш дека не ми беше целта да го омаловажим Чези туку другар ти кој сака да тресе глупости, али ти се јави непрозван, а и самиот знаеш зошто.... или пак не....
А,другар ми навива за Челзи,така да тоа ти е исто.
И ти си поголем фан од мене што мислиш дека мизерниов Арсенал има шанси за титула и ќе биде шампион?
Молимте вакви муабети немој.Само сум реален.Ако го пратиш Челзи,а не го пратиш тогаш ќе сфатиш зошто имам такво мислење.

Член од
30 јули 2008
Мислења
4.320
Поени од реакции
2.846
А,другар ми навива за Челзи,така да тоа ти е исто.
И ти си поголем фан од мене што мислиш дека мизерниов Арсенал има шанси за титула и ќе биде шампион?
Молимте вакви муабети немој.Само сум реален.Ако го пратиш Челзи,а не го пратиш тогаш ќе сфатиш зошто имам такво мислење.
Значи продолжуваш со глупостите да ги пишуваш. Арсенал дали е мизерен или не нема врска со моабетот и тоа дали сум поголем фан. Значи ако Арсенал е мизерен треба да одам и да се лижам и да честитам на други титула? Едно е да кажеш Челзи не е годинава добар и дека нема да се бори а друго е да се лижеш кај други како демек ти си бил реален. Пази и медаља да не ти дадат за реалноста твоја. Само тресеш цело време глупи моабети. Јас што мислам за Арсенал е моја работа и никаде не сум честитал титула. И самиот не си свесен колку си смешен што еднаш чиститаш титула, потоа кажуваш како Челзи се бори, па пак сега кажуваш ако пратиш Челзи ќе знаеш..... Па добро де мислиш другите не гледаат фудбал а со тоа и челзи не ги гледаат па само ако си фан на челзи ти е јасно и ги пратиш? Само изгледа ти непратиш друго а можеби и за Евертон мислиш дека се Челзи. Сепак имаат плави дресови. А и немора да те читаме со твоите патетики како челзи се мизерни и се готови и да честиташ на други титули, а потоа да се буниш како сте се бореле. Вчера ќе се затепаше за изјавата на Чех како бил во право, а сега кажуваш дека си реален. Одлучи се што е реалноста за тебе не туку мењавај ставови како јас чорапи секој ден.

В

Вори

Гостин
Брзи,ај прочитај уште еднаш.Реков дека секој има право да каже дека Челзи е во трка за титулата,па макар и Чех.И затоа се бунев зошто тој ботот нешто друго мрчеше.А,и му објаснив дека јас мислам дека Челзи нема шанси за таа титула,но ете Чех го мисли спротивното.
Тоа не е менување на ставови,голем си мајку му стара 30 години имаш...

А,тоа што им честитам титула предвреме е затоа што сум сигурен дека Манчестер ќе биде шампион.И не е никакво лижење.Само реалност и објективност која вие фановите на Арсенал ја немате.И подобро сега да си го кажам ставот,одколку да се курчам ко вас и на крај да останам со курот в раце.Впрочем како и последниве 4-5 сезони.

Kostic

Sadio smokve oko Tadz Mahala
Член од
31 јули 2009
Мислења
9.856
Поени од реакции
5.611
Ако си неписмен, напрај се писмен. Ако си писмен, а со исказов не го докажуваш тоа, отвори википедија и прочитај. Челзи е формиран 1905 година, а тоа се 106 години постоење и историја. А сега моментално е актуелен шампион и најдобар клуб во Лондон во послдените години.

--- надополнето ---

Премногу сме високо образовани за овој,веруј. :)
Колку години нема трофеј арсенал ? 100? :tv:

Факе

Highbury–the Home of Football
Член од
6 март 2010
Мислења
9.502
Поени од реакции
10.257
Ако си неписмен, напрај се писмен. Ако си писмен, а со исказов не го докажуваш тоа, отвори википедија и прочитај. Челзи е формиран 1905 година, а тоа се 106 години постоење и историја. А сега моментално е актуелен шампион и најдобар клуб во Лондон во послдените години.

--- надополнето ---

Колку години нема трофеј арсенал ? 100? :tv:
За првиов болд-само последните години :)
За вториов болд-Колку само да те потсетам дека Челзи ја немаше освоено Англиската лига цели 50 години????WTF?????Арсенал нема освоено 6 години.Така да мислам дека Челзи е поблиску до таа 100ка отколку Арсенал. :) Е сега не се спуштам на твое ниво и пак да повторувам што беа Челзи пред да дое Абрамович.Али неможам да одолеам :) и ќе ти кажам.Беа само еден просечен тим,којшто Манчестер,Арсенал,Ливерпул и Лидс им ги полнаа мрежите.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom