Barclays Premier League 2010/2011

Кој ќе биде шампион во сезоната 2010/11 во Barclays Premier League?

• Вкупно гласачи
    472
Статус
Затворена за нови мислења.

TheGeneral

Арогантно копиле
Член од
17 јануари 2008
Мислења
1.212
Поени од реакции
583
Еве ја лично не го мразам Манчестер и утре пример кога ќе играат со Марсеј во ЛШ ќе ми биде мило да победат,исто како што би ми било мило да освојат ЛШ во отсуство на мојот тим.
Ливерпул и Барселона се тимовите што ги мразам,па сеа види ти дали имам комплекси од Манчестер.
И јас коо ги гледам англиските екипи у Европа навивам за них. Сакам да играт добро, да победат, да го промовират Англискио фудбал, да га промовират Англија как фудбалска држава, од проста причина, нејќам да излезе дека мојоо Јунајтед играа у лига дека шо конкурентите "шампионе" се тапанааре шо неможат да победат 3 утакмици ЛШ, иако се смејам некојпат на нивните глупави порази. Од играта у ЛШ ного се мере квалитето на лигите. Незнам дали ти стварно не го мразеш Јунајтед или и ти навиваш за него у ЛШ од иста причина как и јас за англиските екипи, ама убеден сам оти човеците имат комплекс од Јунајтед, Едноставно им е дојдено преку глава да го гледат цело време Јунајтед на врвот.

--- надополнето ---

Ја па се појќе слушам заебанции за Челзи и како Чичарито бил цар. Не можам да го испринтам то, ама можам да го кажам пошто го слушам. То треба да значи оти некој има комплекс од Челзи? :raz:
Не, ти слушаш зајбанции за Челзи, јас слушам други работи за Манчестер. :)

TheGeneral

Арогантно копиле
Член од
17 јануари 2008
Мислења
1.212
Поени од реакции
583
Зависи... На пр. во сезоната 2004/05, бил далеку, во 2003/04 уште подалеку, во сезоната 2001/02 исто бил 15-ина бода далеку во последната деценија... Ако гледаш поинаку, и ние сме стално тука, немаме пласман под 4то место во времето на Венгер....

Така да, не е БАШ секоја сезона :smir:
... за разлика од Арсенал на пример :)

--- надополнето ---

Ја па ништо не слушам за Манчестер освен то дека Чичарито е цар. Чудна работа или не? :raz:
Интересен ти е маабето веќе... Важно цитираш :)

В

Вори

Гостин
Ај ај сеа не не терајте да ви копаме по мислењата па да те заќутиме одма :)
Седите мадро!

Ама добро е,две страни без провокации и прозивања,напредуваме со дискусииве.

TheGeneral

Арогантно копиле
Член од
17 јануари 2008
Мислења
1.212
Поени од реакции
583
Ај ај сеа не не терајте да ви копаме по мислењата па да те заќутиме одма :)
Седите мадро!

Ама добро е,две страни без провокации и прозивања,напредуваме со дискусииве.
Не сам пишал на форумо шо слушам по кладилниците и низ нароодо, а ако некој е пишал, слободно прокопи да прочитам. :)

Член од
30 јули 2008
Мислења
4.320
Поени од реакции
2.846
Знааш, коо ќе видеш Јунајтед секоја година се боре за титула, прв, втор, трет, посебно последните години, коо се менат само неговите соперници, еднач Арсенал, еднач Челзи, туку-там Ливерпул ќе ти дојде преку кур и навивач на Барса да си. Арно викаш, неможам ни да очекувам друго. И јас да сам на местото на тие други фанови би мислил така и би го мразил Јунајтед исто, и на мене би ми дојдело преку глава. Па дури и коо ќе флезам у кладилница, да поседам пола саат, да гледам некоја утакмица или слично, слушам коментааре против Јунајтед, баш у тај стил шо ти кажувам, сите го мразат. Тва е комплекс, and you can print that! :)

Значи само поради тоа што јунајтед секоја година се бори за титула сметаш дека луѓето имаат комплекс од тоа? Значи и ти имаше комплекс од Арсенал до пред 5 години, па сега си ги лечиш? Или пак тогаш не пратеше фудбал? И изгледа почнуваш да се плашиш затоа што Арсенал ја преброди "кризата" па сега кажуваш како некој лечи комплекси затоа што вие сте сте се бореле за титула последниве години..... Па доколку падне Манчестер во иднина ќе кажуваш кој сте биле и што сте биле....

И има разлика да мразиш и да несакаш некоја екипа. Сепак јас немразам екипи, али ако несакам некого незначи дека мразам некого, има разлика. И ако мислиш дека тоа е комплекс ти кажав зошто така мислиш. Комплекс можеби имаат Сити од Јунајтед или Тотенхем и Арсенал, затоа што мислат дека они се тие кој треба да се на нивното место. А тоа другото е ривалство кој постои во спортот, а бидејќи гледам слушаш само коментари од кладилници тамо нема спорт туку лечење фрустрации доколку паднеш на ливче па криви им се клубовите. И после толку нерешени утакмице на манчестер јасно ми е дека зошто толку го мразат во кладилница....

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Според модниов вкус на Џеко со Балотели највеќе ќе им оди дружбата :icon_lol:

Член од
13 декември 2007
Мислења
2.409
Поени од реакции
428
Носи јакна со тимскиот амблем. Ваљда е некој од муџахедините газди. Или син ... или внук ... или никој и ништо. :)

F

fantomX

Гостин
Интересен ти е маабето веќе... Важно цитираш :)
Кого цитирам? Само кажав какви муабети слушам.

Чудна работа , првпат слушам за тоа дека Чики бил цар...
Баш чудна, и мене ме зачуди со оглед на то дека Јунајтед последно го гледав против Сандерленд ко беше нерешено.

Кој е тој брадестиот ?
Некој директор.

Носи јакна со тимскиот амблем. Ваљда е некој од муџахедините газди. Или син ... или внук ... или никој и ништо. :)
Ќе да е некој од директорите поставени од Масур. Шеик е Мансур, ама не е толку стар, еднаш го видов Сити со Ливерпул мислам играше, и би му дал околу 35-40 години. Овај на сликава постар изгледа.

TheGeneral

Арогантно копиле
Член од
17 јануари 2008
Мислења
1.212
Поени од реакции
583
Значи само поради тоа што јунајтед секоја година се бори за титула сметаш дека луѓето имаат комплекс од тоа? Значи и ти имаше комплекс од Арсенал до пред 5 години, па сега си ги лечиш? Или пак тогаш не пратеше фудбал? И изгледа почнуваш да се плашиш затоа што Арсенал ја преброди "кризата" па сега кажуваш како некој лечи комплекси затоа што вие сте сте се бореле за титула последниве години..... Па доколку падне Манчестер во иднина ќе кажуваш кој сте биле и што сте биле....

И има разлика да мразиш и да несакаш некоја екипа. Сепак јас немразам екипи, али ако несакам некого незначи дека мразам некого, има разлика. И ако мислиш дека тоа е комплекс ти кажав зошто така мислиш. Комплекс можеби имаат Сити од Јунајтед или Тотенхем и Арсенал, затоа што мислат дека они се тие кој треба да се на нивното место. А тоа другото е ривалство кој постои во спортот, а бидејќи гледам слушаш само коментари од кладилници тамо нема спорт туку лечење фрустрации доколку паднеш на ливче па криви им се клубовите. И после толку нерешени утакмице на манчестер јасно ми е дека зошто толку го мразат во кладилница....
Да, главно заради тва. Јас комплекси од Арсенал? Јас не памтам никојпат Арсенал да е владеал така как шо Јунајтед владее последните години, дури ни пред 5, 7, 9 години. Која криза? Напротив, вие фановите на Арсенал имате посебен вид комплекс, веќе 4-5 години го кркате дека стигнете :) Показател за тва е и колку редовни членови на фан клуб Јунајтед се твоите другарчиња :) Ако Јунајтед падне, и дојде ера на Арсенал, можда нема да имам комплекси, не го сфаќам фудбало как фактор за преживување, туку за спорт.

Да да, секој викенд коцкаарто паѓат на Јунајтед, 10 год е у долен дел на табела па неможат никак да го фатат, си лечат фрустрации... Се праате сите на дваипол, не ви одговара тва шо го кажувам, па си ги вртте маабетто как сакате, не ви одговара реалноста... да не почнам од ново да расправам шо е тва. :)

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom