TheGeneral
Арогантно копиле
- Член од
- 17 јануари 2008
- Мислења
- 1.212
- Поени од реакции
- 583
И јас коо ги гледам англиските екипи у Европа навивам за них. Сакам да играт добро, да победат, да го промовират Англискио фудбал, да га промовират Англија как фудбалска држава, од проста причина, нејќам да излезе дека мојоо Јунајтед играа у лига дека шо конкурентите "шампионе" се тапанааре шо неможат да победат 3 утакмици ЛШ, иако се смејам некојпат на нивните глупави порази. Од играта у ЛШ ного се мере квалитето на лигите. Незнам дали ти стварно не го мразеш Јунајтед или и ти навиваш за него у ЛШ од иста причина как и јас за англиските екипи, ама убеден сам оти човеците имат комплекс од Јунајтед, Едноставно им е дојдено преку глава да го гледат цело време Јунајтед на врвот.Еве ја лично не го мразам Манчестер и утре пример кога ќе играат со Марсеј во ЛШ ќе ми биде мило да победат,исто како што би ми било мило да освојат ЛШ во отсуство на мојот тим.
Ливерпул и Барселона се тимовите што ги мразам,па сеа види ти дали имам комплекси од Манчестер.
--- надополнето ---
Не, ти слушаш зајбанции за Челзи, јас слушам други работи за Манчестер.Ја па се појќе слушам заебанции за Челзи и како Чичарито бил цар. Не можам да го испринтам то, ама можам да го кажам пошто го слушам. То треба да значи оти некој има комплекс од Челзи? :raz: