Barclays Premier League 2010/2011

Кој ќе биде шампион во сезоната 2010/11 во Barclays Premier League?

• Вкупно гласачи
    472
Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
13 декември 2007
Мислења
2.409
Поени од реакции
428
Havocreaver, давам ти рака, на мене ми покажа оти си реален, се согласувам со твојте мислења у врска со Јунајтед. А таа компарацијата меѓу старто на Џерард и старто на тај Холанѓанецо од светското, само ќе ти кажам дека не е исто значењето на утакмиците, па и Веб на финалето немаше муда да покаже црвен картон. У врска со Ливерпул, у второто полувреме се виде как неговите фудбалеере одат групо и у 16те м (Еванс, Евра) само заради тва познавајќи го Веб, дека за него ќе биде премногу да досуде 2 пенала за Јунајтед против Ливерпул, иако "пенало" над Евра и тај над Еванс беа поголеми "пенале" од тај на Бербатов. :)
Тој на Шкртел над Еванс беше и те како. Многу пати сум го критикувал Шкртел за одбрана во 16-етник. А за тоа на Евра шо викаш, не ми текнува моментално, искрено кажано.
А и шо викаш, после 1 пенал, било тоа правилно или не, и црвен картон, немаше шанси да суди уште еден пенал.

Член од
30 јули 2008
Мислења
4.320
Поени од реакции
2.846
Колку е најубаво кога се собрале фанови на Челзи, Ливепрул, Арсенал и остали заедно против Јунајтед, мухахахаха <3

Кај виде жити се некого од Арсенал да збори против Манчестер сега? А за тоа дали сме биле оштетени имаме и тоа доста аргументи али џабе е да се буниме посебно тука....

Бавча

идол на младите
Член од
25 декември 2007
Мислења
11.857
Поени од реакции
11.522
Добро е челзи конечно победи...честитки!

Член од
13 декември 2007
Мислења
2.409
Поени од реакции
428
Asked what his old adversary Alex Ferguson said to him before kick-off, Dalglish replied: "He said 'Welcome back'.

:)

Член од
30 јули 2008
Мислења
4.320
Поени од реакции
2.846
Непостоечки пенал врз елегантнио Бербатов. "Старто" на Рафаел нее старт, па одгоре го споредувате со тој на Џерард, едноставно ги затвори нозете. Шо немаше пенал, немаше, чудно ми е заради Бербатов, а старто црвенио картон е за у затвор, заслужено.
Неможам да кажам шо ќе се случеше ако не беше тај непостоечки пенал, Ливерпул нема да се предадеше, Јунајтед ќе играше, ама искрено, ного ми е мило шо победииме на таков педарски начин. И да би можел да бирам поштена или таква "непоштена" победа, јас би га изберал таа втоорта. Сега го гледам тва шо вчеера го кажах, фановите на другите клуубове го мразат Јунајтед. Јунајтед им набива комплекси. Да, мило ми е шо победииме од непостоечки пенал, едноставно сите сме најадени, некој со победа, некој со пораз, а некои со ного ного лајна. :)

Havocreaver, давам ти рака, на мене ми покажа оти си реален, се согласувам со твојте мислења у врска со Јунајтед. А таа компарацијата меѓу старто на Џерард и старто на тај Холанѓанецо од светското, само ќе ти кажам дека не е исто значењето на утакмиците, па и Веб на финалето немаше муда да покаже црвен картон. У врска со Ливерпул, у второто полувреме се виде как неговите фудбалеере одат групо и у 16те м (Еванс, Евра) само заради тва познавајќи го Веб, дека за него ќе биде премногу да досуде 2 пенала за Јунајтед против Ливерпул, иако "пенало" над Евра и тај над Еванс беа поголеми "пенале" од тај на Бербатов. :)
Што очекуваш да почнат да навиваат за Манчестер. И нормално е фан од друг клуб да пише против клуб од ривалите. Против неговиот да не очекуваш некој да пишува. Тоа не се комплекси сакате така да мислите за да ви се крева егото......

Член од
13 август 2009
Мислења
9.547
Поени од реакции
5.772
Многу пати сме имале лоши моменти со Веб, паметам црвени картони за нас, пенали за Ливерпул и сл, а сега го пцујат.. Нема врска, јас си знам

Туку за мечов Јунајтед - Ливерпул... Фала му на Господ шо Ливерпул се враќа, споро но добро... Далглиш е топ човек и голем џентлмен... Се надевам дека ке тргнат кон горе....

И глупости е она што Веб денес го досуди во корист на Јунајтед... Ти се молам.. Треба да си Вондер за да не видиш дека немало пенал...

Друга ствар, картонот за Стиви Џи беше и тоа како заслужен... Можеби и некоја суспензија од 7-8 меча добро би му дошла... Ние, како најголеми трагичари од онакви стартови, ова е и за некој месец взатвор... Страшен старт страшен за очи...

Трета ствар, ако досудат пенал за Тотенхем, наредниот викенд против вас, и ако загубите само со тој гол од таков пенал, и тоа како ке плачите... Другарски, јас од се срце Ви го посакувам тоа....:smir: Шала

--- надополнето ---

Не ој оф-топик, не е Премиер Лига! :(

Ја то го викам....недијагностицираност... :toe:
:pos2: Наполнаја пет страници со мечот Јунајтед Ливерпул, сега ова било офтопик... Комедии е форумов

Член од
30 јули 2008
Мислења
4.320
Поени од реакции
2.846
Не ој оф-топик, не е Премиер Лига! :(

Ја то го викам....недијагностицираност... :toe:
Како и да го викаат глупаво е за мене да се каже дека тоа е комплекс. Ако е така може да се каже дека и за нив е комплкес да се збори против нивниот тим и тоа да им смета што не се сите истомисленици како нив....

Член од
25 јули 2010
Мислења
7.382
Поени од реакции
2.398
Многу пати сме имале лоши моменти со Веб, паметам црвени картони за нас, пенали за Ливерпул и сл, а сега го пцујат.. Нема врска, јас си знам

Туку за мечов Јунајтед - Ливерпул... Фала му на Господ шо Ливерпул се враќа, споро но добро... Далглиш е топ човек и голем џентлмен... Се надевам дека ке тргнат кон горе....

И глупости е она што Веб денес го досуди во корист на Јунајтед... Ти се молам.. Треба да си Вондер за да не видиш дека немало пенал...

Друга ствар, картонот за Стиви Џи беше и тоа како заслужен... Можеби и некоја суспензија од 7-8 меча добро би му дошла... Ние, како најголеми трагичари од онакви стартови, ова е и за некој месец взатвор... Страшен старт страшен за очи...

Трета ствар, ако досудат пенал за Тотенхем, наредниот викенд против вас, и ако загубите само со тој гол од таков пенал, и тоа како ке плачите... Другарски, јас од се срце Ви го посакувам тоа....:smir: Шала

ами еве да речиме не било пенал тоа на Бербатов , ами тоа на Евра и Еванс? Веб без проблем можеше да ги свирне и тие пенал , ама нема смисла 2 пенали корист за една екипа...

TheGeneral

Арогантно копиле
Член од
17 јануари 2008
Мислења
1.212
Поени од реакции
583
Што очекуваш да почнат да навиваат за Манчестер. И нормално е фан од друг клуб да пише против клуб од ривалите. Против неговиот да не очекуваш некој да пишува. Тоа не се комплекси сакате така да мислите за да ви се крева егото......
Знааш, коо ќе видеш Јунајтед секоја година се боре за титула, прв, втор, трет, посебно последните години, коо се менат само неговите соперници, еднач Арсенал, еднач Челзи, туку-там Ливерпул ќе ти дојде преку кур и навивач на Барса да си. Арно викаш, неможам ни да очекувам друго. И јас да сам на местото на тие други фанови би мислил така и би го мразил Јунајтед исто, и на мене би ми дојдело преку глава. Па дури и коо ќе флезам у кладилница, да поседам пола саат, да гледам некоја утакмица или слично, слушам коментааре против Јунајтед, баш у тај стил шо ти кажувам, сите го мразат. Тва е комплекс, and you can print that! :)

F

fantomX

Гостин
Е де е, јас да ви честитам победа...небитно кај е.
Повели на фан клуб. :icon_mrgr

Знааш, коо ќе видеш Јунајтед секоја година се боре за титула, прв, втор, трет, посебно последните години, коо се менат само неговите соперници, еднач Арсенал, еднач Челзи, туку-там Ливерпул ќе ти дојде преку кур и навивач на Барса да си. Арно викаш, неможам ни да очекувам друго. И јас да сам на местото на тие други фанови би мислил така и би го мразил Јунајтед исто, и на мене би ми дојдело преку глава. Па дури и коо ќе флезам у кладилница, да поседам пола саат, да гледам некоја утакмица или слично, слушам коментааре против Јунајтед, баш у тај стил шо ти кажувам, сите го мразат. Тва е комплекс, and you can print that! :)
Ја па се појќе слушам заебанции за Челзи и како Чичарито бил цар. Не можам да го испринтам то, ама можам да го кажам пошто го слушам. То треба да значи оти некој има комплекс од Челзи? :raz:

Член од
13 август 2009
Мислења
9.547
Поени од реакции
5.772

ами еве да речиме не било пенал тоа на Бербатов , ами тоа на Евра и Еванс? Веб без проблем можеше да ги свирне и тие пенал , ама нема смисла 2 пенали корист за една екипа...

Убо рече, можеше...

В

Вори

Гостин
Еве ја лично не го мразам Манчестер и утре пример кога ќе играат со Марсеј во ЛШ ќе ми биде мило да победат,исто како што би ми било мило да освојат ЛШ во отсуство на мојот тим.
Ливерпул и Барселона се тимовите што ги мразам,па сеа види ти дали имам комплекси од Манчестер.

Член од
13 август 2009
Мислења
9.547
Поени од реакции
5.772
Зависи... На пр. во сезоната 2004/05, бил далеку, во 2003/04 уште подалеку, во сезоната 2001/02 исто бил 15-ина бода далеку во последната деценија... Ако гледаш поинаку, и ние сме стално тука, немаме пласман под 4то место во времето на Венгер....

Така да, не е БАШ секоја сезона :smir:

--- надополнето ---

Еве ја лично не го мразам Манчестер и утре пример кога ќе играат со Марсеј во ЛШ ќе ми биде мило да победат,исто како што би ми било мило да освојат ЛШ во отсуство на мојот тим.
Ливерпул и Барселона се тимовите што ги мразам,па сеа види ти дали имам комплекси од Манчестер.
Ќе навиваш за нас во ЛШ ? :vozbud:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom