Johnny B
Misogynist, racist, anti woke
- Член од
- 15 февруари 2010
- Мислења
- 12.228
- Поени од реакции
- 13.381
брат дај престани да јадиш витамини , само нешто безврска зборуваш
Да да безврска е. Преку кур ми е од Веб дојдено!
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
брат дај престани да јадиш витамини , само нешто безврска зборуваш
Па да не беше голот од офсајд на Дрогба ќе немаше и Македа да даде гол со рака зошто веќе све ќе беше другоПрипази со речникот тоа под број 1.
Под број 2 раката на Македа=голот од офсајд на Дрогба .
Под број 3,не можеш да одречеш дека на оваа утакмица судијата беше наклонет на ваша страна.
Не ме сфаќајте погрешно,се случува.Многупати и Челзи имал помош,и Арсенал.Ништо лошо не е тоа,ваше е да се радувате не сте вие криви.
Нема што опасен е типот!!!Никој не си може со него. Дефинитивно е трансфер на милениумот во Англија. Само ме интересира за колку го купија Јунајтед ?
Па да не беше голот од офсајд на Дрогба ќе немаше и Македа да даде гол со рака зошто веќе све ќе беше друго
Нема што опасен е типот!!!Никој не си може со него. Дефинитивно е трансфер на милениумот во Англија. Само ме интересира за колку го купија Јунајтед ?
Free agent го зедоја...![]()
За многу помалце од тоа што вие го одвоивте за полу луѓето Поулсен и Кончески xD
Да 2-1 беше али Челзи водеше 2-0 па после Македна намали на 2-12-1 беше,само да те потсетам.
И не е крив Дин,кога Манчестер лани ја изгуби и првата од Челзи,и губеше од Барнли и остали.Ноу офенс :smir:
Па да не беше голот од офсајд на Дрогба ќе немаше и Македа да даде гол со рака зошто веќе све ќе беше друго
Колку е најубаво кога се собрале фанови на Челзи, Ливепрул, Арсенал и остали заедно против Јунајтед, мухахахаха <3
For the record, пред и мене да ме етикетирате, не реков дека суди за Јунајтед, туку не е баш симпатично наклонет кон нас против било кој.