Па мош сакат да имат голема и квалитетна клупа. Имат паари, има прости играче шо за паари (не)играат фудбал, туку седат на клупа, па ги збират. Без разлика, не ме ни интересира нападо на Сити, ама ти си ми смешен со тие 2 реченици погооре. Примените голови не мора да бидат резултат на јаката одбрана, ако веќе ги гледаш как играат и как се бранат (со напаѓаче). Ќе видеме на крај дека ќе заврше тој конкурент за титулата. 2 утакмици повеќе, 2 бода помалко, оде на на Емирати 0-0 да бране, даде гол на Челзи, 100год. се бране, ептен јак конкурент!Три помалку голови примени од одбраната на Јунајтед и Челзи, што не ти е јасно?
И стварно незнам од кога второ место на табела не е КОНКУРЕНТ за титула?![]()
Точно! Само зависи дали грешките ги праве у корист на Ливерпул или у корист на Ливерпул.А за ситуациите што ги спомна ти ... па секој судија греши некојпат![]()
Шо е право, право си е.Точно! Само зависи дали грешките ги праве у корист на Ливерпул или у корист на Ливерпул.![]()
Sakas da kazes nesto so muabetov?Напаѓачи се Жо, Тевез, Балотели и Џеко како што доликува на еден конкурент за титула, Санта Круз и Адебајор одамна имаат изгубено статус на првотимци и незнам зошто некои уште ги бројат и нив, најверојатно ќе го напуштат клубот овој трансфер период. Силва игра плејмејкер значи тој плус два напаѓача, Бери, Де Јонг и Виера деструктивци а Јаја нешто понапред. Е сега малку е проблематично за Џонсон а Милнер незнам што воопшто бара во овој тим, колку што знам во Астон Вила беше најдобар играч, сега е дух ниту една корисна работа во нападот не видов од него ама ете се снаоѓа добро во дефанзивни задачи па затоа му е еден од поомилените на Манчини. За одбраната нема дускусии, најдобра во лигата!
Зошто да се плашиме ние, кога сме пред нив на табела, 2 поени повеќе и 2 натпревари помалку?Како мислиш посрана екипа ? Зошто посрана ? Не знам што се плашите толку бе ? :icon_bigg
И јас сум збунет... Се тепа за Сити, веројатно навива за нив, има профил слика од Касано, а на тајтлот под сликата има напишано, Ибракадабра... Не ми е јасно, нешо... Но и не ме интересира...Го збунивте форумот![]()
Па и за мене посрана екипа е.Што знам некако не ми изгледаат плашливо.Кај и да е Арсенал ќе го престигне на табела...е сеа Челзи да беше малку подобар Сити ќе беше на средина од табела,вака ќе мислиме дека е многу јак и дека ќе се бори за титула.Како мислиш посрана екипа ? Зошто посрана ? Не знам што се плашите толку бе ? :icon_bigg
Фала богу нешто салам од навивач на Челзи.Па и за мене посрана екипа е.Што знам некако не ми изгледаат плашливо.Кај и да е Арсенал ќе го престигне на табела...е сеа Челзи да беше малку подобар Сити ќе беше на средина од табела,вака ќе мислиме дека е многу јак и дека ќе се бори за титула.
Немој, ме исплаши. :pos2:Фала богу нешто салам од навивач на Челзи.![]()
Па и за мене посрана екипа е.Што знам некако не ми изгледаат плашливо.Кај и да е Арсенал ќе го престигне на табела...е сеа Челзи да беше малку подобар Сити ќе беше на средина од табела,вака ќе мислиме дека е многу јак и дека ќе се бори за титула.
Браво, как погоди.Ја разбирам зошто Сити ви служи ко вреќа за бокс, ама то шо тие се втори е доволен доказ за „квалитетот“ на ПЛ за шо праевме претходно муабет, и мислам дека нема основа то шо се заебавате со нив. Не се тие криви шо Јунајтед, Арсенал и секако Челзи и Ливерпул не се то шо треба да бидат.
Не разбирам, как ако Челзи да беше малку подобар, Сити ќе беше на средина на табела?Па и за мене посрана екипа е.Што знам некако не ми изгледаат плашливо.Кај и да е Арсенал ќе го престигне на табела...е сеа Челзи да беше малку подобар Сити ќе беше на средина од табела,вака ќе мислиме дека е многу јак и дека ќе се бори за титула.
Ne mozes moite postovi i moeto razmisluvanje da go vrstis so tvoeto ili so drugo na forumov!Како мислиш посрана екипа ? Зошто посрана ? Не знам што се плашите толку бе ? :icon_bigg