Barclays Premier League 2010/2011

Кој ќе биде шампион во сезоната 2010/11 во Barclays Premier League?

• Вкупно гласачи
    472
Статус
Затворена за нови мислења.

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
И што, да не ви дојде лошо пеналот на ОТ и неколкуте фаули што не ги виде а беа за Јунајтед? :)

Член од
13 декември 2007
Мислења
2.409
Поени од реакции
428
Мислев општо кога играме, без разлика на противник. Не е да се правдам, туку едноставно такво мислење се разви меѓу подржувачите на Ливерпул.

А за ситуациите што ги спомна ти ... па секој судија греши некојпат :)

TheGeneral

Арогантно копиле
Член од
17 јануари 2008
Мислења
1.212
Поени од реакции
583
Три помалку голови примени од одбраната на Јунајтед и Челзи, што не ти е јасно?

И стварно незнам од кога второ место на табела не е КОНКУРЕНТ за титула? :toe:
Па мош сакат да имат голема и квалитетна клупа. Имат паари, има прости играче шо за паари (не)играат фудбал, туку седат на клупа, па ги збират. Без разлика, не ме ни интересира нападо на Сити, ама ти си ми смешен со тие 2 реченици погооре. Примените голови не мора да бидат резултат на јаката одбрана, ако веќе ги гледаш как играат и как се бранат (со напаѓаче). Ќе видеме на крај дека ќе заврше тој конкурент за титулата. 2 утакмици повеќе, 2 бода помалко, оде на на Емирати 0-0 да бране, даде гол на Челзи, 100год. се бране, ептен јак конкурент! :)

--- надополнето ---

А за ситуациите што ги спомна ти ... па секој судија греши некојпат :)
Точно! Само зависи дали грешките ги праве у корист на Ливерпул или у корист на Ливерпул. :)

Eric The King

Why always us!:)
Член од
21 април 2010
Мислења
3.297
Поени од реакции
1.245
Напаѓачи се Жо, Тевез, Балотели и Џеко како што доликува на еден конкурент за титула, Санта Круз и Адебајор одамна имаат изгубено статус на првотимци и незнам зошто некои уште ги бројат и нив, најверојатно ќе го напуштат клубот овој трансфер период. Силва игра плејмејкер значи тој плус два напаѓача, Бери, Де Јонг и Виера деструктивци а Јаја нешто понапред. Е сега малку е проблематично за Џонсон а Милнер незнам што воопшто бара во овој тим, колку што знам во Астон Вила беше најдобар играч, сега е дух ниту една корисна работа во нападот не видов од него ама ете се снаоѓа добро во дефанзивни задачи па затоа му е еден од поомилените на Манчини. За одбраната нема дускусии, најдобра во лигата!
Sakas da kazes nesto so muabetov?

Nema vrska kolku imas dadeno, kolku imas primeno, vazni se bodovite i toa te pravi sampion!

Druga rabota e sto selanite igraat bunket vo sekoe derbi i odat na 0-0(nekogas im uspeva, nekogas ne)!

Shiti e posrana ekipa odsekogas, takva e i sega, takva ke e i vo idnina!

GLORY GLORY MAN UNITED!

AL.

Член од
22 јануари 2009
Мислења
12.610
Поени од реакции
5.016
Како мислиш посрана екипа ? Зошто посрана ? Не знам што се плашите толку бе ? :icon_bigg

Член од
1 јули 2008
Мислења
2.032
Поени од реакции
2.055
Како мислиш посрана екипа ? Зошто посрана ? Не знам што се плашите толку бе ? :icon_bigg
Зошто да се плашиме ние, кога сме пред нив на табела, 2 поени повеќе и 2 натпревари помалку?

Сити можеби има многу добри играчи, ама има катастрофален тим.

Погледни го твојот Челзи па размисли кој треба да се плаши од Сити, додека е Фергусон во Манчестер Јунајтед ние немаме страв од никого. :)

Член од
13 август 2009
Мислења
9.547
Поени од реакции
5.772
Го збунивте форумот :)
И јас сум збунет... Се тепа за Сити, веројатно навива за нив, има профил слика од Касано, а на тајтлот под сликата има напишано, Ибракадабра... Не ми е јасно, нешо... Но и не ме интересира...

Веројатно, чим толку се бори за Сити, знае кој е најдобриот странец во тимот, кој има најповеќе асистенции ? Лесно прашање... Мене да ме прашаш знам кој е за Арсенал

В

Вори

Гостин
Па и за мене посрана екипа е.Што знам некако не ми изгледаат плашливо.Кај и да е Арсенал ќе го престигне на табела...е сеа Челзи да беше малку подобар Сити ќе беше на средина од табела,вака ќе мислиме дека е многу јак и дека ќе се бори за титула.

ManUtdChampions

Lleyton Hewitt
Член од
5 февруари 2009
Мислења
32.779
Поени од реакции
44.006
Па и за мене посрана екипа е.Што знам некако не ми изгледаат плашливо.Кај и да е Арсенал ќе го престигне на табела...е сеа Челзи да беше малку подобар Сити ќе беше на средина од табела,вака ќе мислиме дека е многу јак и дека ќе се бори за титула.
Фала богу нешто салам од навивач на Челзи. :cuc:

F

fantomX

Гостин
Ја разбирам зошто Сити ви служи ко вреќа за бокс, ама то шо тие се втори е доволен доказ за „квалитетот“ на ПЛ за шо праевме претходно муабет, и мислам дека нема основа то шо се заебавате со нив. Не се тие криви шо Јунајтед, Арсенал и секако Челзи и Ливерпул не се то шо треба да бидат.

Член од
13 август 2009
Мислења
9.547
Поени од реакции
5.772
:vozbud: Алелуја.. Нешто во последно, ептен некако почнувам да се сложувам со постовите твој... Се заљуби бе ? :pos2:

TheGeneral

Арогантно копиле
Член од
17 јануари 2008
Мислења
1.212
Поени од реакции
583
Ја разбирам зошто Сити ви служи ко вреќа за бокс, ама то шо тие се втори е доволен доказ за „квалитетот“ на ПЛ за шо праевме претходно муабет, и мислам дека нема основа то шо се заебавате со нив. Не се тие криви шо Јунајтед, Арсенал и секако Челзи и Ливерпул не се то шо треба да бидат.
Браво, как погоди. :)
Изгледа си га направил споредбата Сити-Реал, двете втори екипи. Или на сметка на твојоо "мизерен" Челзи си градеш сопствена репутација на реален фан. :)

--- надополнето ---

Не разбирам, как ако Челзи да беше малку подобар, Сити ќе беше на средина на табела? :)

Eric The King

Why always us!:)
Член од
21 април 2010
Мислења
3.297
Поени од реакции
1.245
Ne mozes moite postovi i moeto razmisluvanje da go vrstis so tvoeto ili so drugo na forumov!

Kaj vide strav vo mojot post? Toa znaci deka ako napises ti nesto protiv Junajted(a pisuvas cesto) togas se plasis(sto e i normalno za tebe)!

Kazav i pak ke kazam, posran klub se zosto sakaat preku nok da napravat nesto sto tesko ke im uspee!

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom