Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Три помалку голови примени од одбраната на Јунајтед и Челзи, што не ти е јасно?
И стварно незнам од кога второ место на табела не е КОНКУРЕНТ за титула?![]()
А за ситуациите што ги спомна ти ... па секој судија греши некојпат![]()
Точно! Само зависи дали грешките ги праве у корист на Ливерпул или у корист на Ливерпул.![]()
Sakas da kazes nesto so muabetov?Напаѓачи се Жо, Тевез, Балотели и Џеко како што доликува на еден конкурент за титула, Санта Круз и Адебајор одамна имаат изгубено статус на првотимци и незнам зошто некои уште ги бројат и нив, најверојатно ќе го напуштат клубот овој трансфер период. Силва игра плејмејкер значи тој плус два напаѓача, Бери, Де Јонг и Виера деструктивци а Јаја нешто понапред. Е сега малку е проблематично за Џонсон а Милнер незнам што воопшто бара во овој тим, колку што знам во Астон Вила беше најдобар играч, сега е дух ниту една корисна работа во нападот не видов од него ама ете се снаоѓа добро во дефанзивни задачи па затоа му е еден од поомилените на Манчини. За одбраната нема дускусии, најдобра во лигата!
Како мислиш посрана екипа ? Зошто посрана ? Не знам што се плашите толку бе ? :icon_bigg
Го збунивте форумот![]()
Како мислиш посрана екипа ? Зошто посрана ? Не знам што се плашите толку бе ? :icon_bigg
Фала богу нешто салам од навивач на Челзи.Па и за мене посрана екипа е.Што знам некако не ми изгледаат плашливо.Кај и да е Арсенал ќе го престигне на табела...е сеа Челзи да беше малку подобар Сити ќе беше на средина од табела,вака ќе мислиме дека е многу јак и дека ќе се бори за титула.
Фала богу нешто салам од навивач на Челзи.![]()
Па и за мене посрана екипа е.Што знам некако не ми изгледаат плашливо.Кај и да е Арсенал ќе го престигне на табела...е сеа Челзи да беше малку подобар Сити ќе беше на средина од табела,вака ќе мислиме дека е многу јак и дека ќе се бори за титула.
Ја разбирам зошто Сити ви служи ко вреќа за бокс, ама то шо тие се втори е доволен доказ за „квалитетот“ на ПЛ за шо праевме претходно муабет, и мислам дека нема основа то шо се заебавате со нив. Не се тие криви шо Јунајтед, Арсенал и секако Челзи и Ливерпул не се то шо треба да бидат.
Па и за мене посрана екипа е.Што знам некако не ми изгледаат плашливо.Кај и да е Арсенал ќе го престигне на табела...е сеа Челзи да беше малку подобар Сити ќе беше на средина од табела,вака ќе мислиме дека е многу јак и дека ќе се бори за титула.
Ne mozes moite postovi i moeto razmisluvanje da go vrstis so tvoeto ili so drugo na forumov!Како мислиш посрана екипа ? Зошто посрана ? Не знам што се плашите толку бе ? :icon_bigg