Забораи да спомнеш зошто Џерард му асистираше на Дрогба лани за голот. :back:Стварно бе, како не ја видоа раката на жигич и офсајдот каде пливаа 3ца играчи на бирмингем, сестрите да им ги ебам на цела федерација!
Ама ако...ем непоразени сеуште, ем чекориме кон 19та титула...
GLORY!!
A ти како и секогаш не забораваш да си изедеш нешто што не е за јадење. :back:Забораи да спомнеш зошто Џерард му асистираше на Дрогба лани за голот. :back:
По тоа лани за мене жерард е најобична пичка смрдена!Забораи да спомнеш зошто Џерард му асистираше на Дрогба лани за голот. :back:
Ништо чудно ни до таму да не стигнатПо тоа лани за мене жерард е најобична пичка смрдена!
Нивниот комплекс на неосвојување титула дури постои светов ги направи такви...затоа ќе си гледаат и ќе плачат како други освојуваат, а они не.
Од друга страна пак, господ гледа, па на челзи квалификации за лш не им бегаат годинава : )))
Поздрав од врвот...
Фин момак сум јас ..A ти како и секогаш не забораваш да си изедеш нешто што не е за јадење. :back:
Радувајте се додека можете!!! Да не ве поздрави и Стиви наскоро!!!Поздрав од врвот хејтери, поздравче.До Стиви Џи најголемо :back:
Kaко не, еве и пољупци делиРадувајте се додека можете!!! Да не ве поздрави и Стиви наскоро!!!
Ќе не поздрави ваљда, со пуштање на Арсенал и Шити да ги победат, дека 20 бода сте зад нас ...:S А да, најди си го третиот гол на Митко на јутјуб, да не го барам јас.Радувајте се додека можете!!! Да не ве поздрави и Стиви наскоро!!!
хах...како прво рака од жигич имаше и тука си во право, а како второ да те прашам кај виде и кој го виде дека беше во офсајд?Стварно бе, како не ја видоа раката на жигич и офсајдот каде пливаа 3ца играчи на бирмингем, сестрите да им ги ебам на цела федерација!
Ама ако...ем непоразени сеуште, ем чекориме кон 19та титула...
GLORY!!