- Член од
- 2 март 2007
- Мислења
- 4.576
- Поени од реакции
- 3.773
nikoj ne ti dade pravo da me narekuvash KOPILJ , ama znam boli toa sho ti kazhuvam za ALMUNIA mlado momche a sepak netalentirano za golman...
Да, да стварно...младич
nikoj ne ti dade pravo da me narekuvash KOPILJ , ama znam boli toa sho ti kazhuvam za ALMUNIA mlado momche a sepak netalentirano za golman...
Може и е подобар,од 1 сезона добро бранење не се станува класа голманВикаш уште ништо не е завршено а титула за Сити не, што вие имате повеќе шанси за титула од Сити?
Харт мислам дека е најдобар голман во лигата, за нијанса е подобар од Чеш, потоа одат останатите што се да не кажам класа подоле на чело со Ван Дер Сар... и со кој памет го спомнувате Грин? :pos2:
многу е слаб на високи топки затоа мислам дека е за нијанса послаб од чех а рефлексот не е спорн го има доста иако има 40год секоја чест ретки се таквите гоманиАман бе, 1 кикс на ВДС и го направивте класа под Чех,мех.. И на Чех неколку пати му се има дешавано да киксне.. Ај може не е како пред 2-3 сезони кога направи рекорд 12,13 утакмици без примен гол (океј, му помогна ептен одбраната) ама сепак сеуште е многу добар голман..
ВДС слаб на високи топки?:kesa:многу е слаб на високи топки затоа мислам дека е за нијанса послаб од чех а рефлексот не е спорн го има доста иако има 40год секоја чест ретки се таквите гомани
и лани добро бранеше за бирмингем ми се чини дека тој ги вадеше достаМоже и е подобар,од 1 сезона добро бранење не се станува класа голман
па како да ти објаснам треба да си голман за да го сватиш тоаВДС слаб на високи топки?:kesa:
Размисли уште еднаш.
точно али сеуште не свакам зошто исто како што беше руни пред дрогба кога дрогба имаше и повеке голови и асистенции и појаки голови има дадено али ајде што е тука еШо се трескаш од земјата?
Лани не беше избран за најдобар голман?
А и оваа се покажува одлично и ја држи формата.
Баш го гледав распоредот на Јунајтед и онака најтежок ми се чини.Сеа го гледам распоредот и навистина следуваат многу интересни утакмици, ќе има добар фудбал за гледање..
немој да го спонуваш трнбал жити мајка алергичен сум на него јас да сум како него веднаш би се обесил на сред стемфорд поголем глупак не сум видел треба потхитно да ја смени професијата да оди да се запосли во циркус ели нешто сличноТаман и Трнбол или како се вика коа ќе им го додадеме и класи појаки ќе се..
Манчестер ќе ги тепа и Тотенхем и Астон Вила,а Арсенал исто ќе го тепа Сити.Баш го гледав распоредот на Јунајтед и онака најтежок ми се чини.
Дома против Волците и Спарси,а на гости против Стоук,Астон Вила и Сити..
Ќе треба да си стегнат копачките играчите,оти може да има 2-3 кикса од овие 5 натпревари.
Следниот викенд Сити-Арсенал,дерби на колото.) се надевам на позитивен резултат.)
Каде да ги купам гравчињата?Манчестер ќе ги тепа и Тотенхем и Астон Вила,а Арсенал исто ќе го тепа Сити.
Ма него го интересира само то шо не му го кажа, како Арсенал ќе го тепа Сити. :icon_biggСити кога игра против Челзи игра како во финале на ЛШ.Тотенхем кога игра против Арсенал и Челзи душата ја остава,а со Манчестер си игра лагано..па види сега ти кои гравчиња.
taka shareno po krajo vezano i na sredina edno puvche :pos2:Ма него го интересира само то шо не му го кажа, како Арсенал ќе го тепа Сити. :icon_bigg