Barclays Premier League 2010/2011

Кој ќе биде шампион во сезоната 2010/11 во Barclays Premier League?

• Вкупно гласачи
    472
Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
16 јули 2010
Мислења
3.078
Поени од реакции
2.025
одбраната си го прави голманот доколку има јака одбрана ке има и јак голман
а според рефлекси ми ги номинирал
1.чех 2.харт 3.ван дер сар 3.реина 5.јаскелаинен 6 соренсен

GTFO

Pushing the button
Член од
3 април 2009
Мислења
5.654
Поени од реакции
4.579
Викаш уште ништо не е завршено а титула за Сити не, што вие имате повеќе шанси за титула од Сити? :)

Харт мислам дека е најдобар голман во лигата, за нијанса е подобар од Чеш, потоа одат останатите што се да не кажам класа подоле на чело со Ван Дер Сар... и со кој памет го спомнувате Грин? :pos2:
Може и е подобар,од 1 сезона добро бранење не се станува класа голман :toe:

ManUtdChampions

Lleyton Hewitt
Член од
5 февруари 2009
Мислења
32.764
Поени од реакции
43.966
Сеа го гледам распоредот и навистина следуваат многу интересни утакмици, ќе има добар фудбал за гледање.. :)

Член од
16 јули 2010
Мислења
3.078
Поени од реакции
2.025
Аман бе, 1 кикс на ВДС и го направивте класа под Чех,мех.. И на Чех неколку пати му се има дешавано да киксне.. Ај може не е како пред 2-3 сезони кога направи рекорд 12,13 утакмици без примен гол (океј, му помогна ептен одбраната) ама сепак сеуште е многу добар голман..
многу е слаб на високи топки затоа мислам дека е за нијанса послаб од чех а рефлексот не е спорн го има доста иако има 40год секоја чест ретки се таквите гомани

Логикс

Gooner
Член од
17 септември 2007
Мислења
7.358
Поени од реакции
2.290
многу е слаб на високи топки затоа мислам дека е за нијанса послаб од чех а рефлексот не е спорн го има доста иако има 40год секоја чест ретки се таквите гомани
ВДС слаб на високи топки?:kesa:
Размисли уште еднаш.

Член од
16 јули 2010
Мислења
3.078
Поени од реакции
2.025
Може и е подобар,од 1 сезона добро бранење не се станува класа голман :toe:
и лани добро бранеше за бирмингем ми се чини дека тој ги вадеше доста
ке се сетиш лани што се извади против челзи плус тоа е и млад а младите голмани сигурни и искусни
грешка си за него за 1-2 години ке биде во првите пет голмани во светот

--- надополнето ---

ВДС слаб на високи топки?:kesa:
Размисли уште еднаш.
па како да ти објаснам треба да си голман за да го сватиш тоа
многу е некако спор поради годините вајда повеке е за на гол линија нешто како што е гивен не оди да ги собира високите топки туку ги остава на одбраната да ги чисти

--- надополнето ---

Шо се трескаш од земјата?
Лани не беше избран за најдобар голман?
А и оваа се покажува одлично и ја држи формата.
точно али сеуште не свакам зошто исто како што беше руни пред дрогба кога дрогба имаше и повеке голови и асистенции и појаки голови има дадено али ајде што е тука е

Логикс

Gooner
Член од
17 септември 2007
Мислења
7.358
Поени од реакции
2.290
Сеа го гледам распоредот и навистина следуваат многу интересни утакмици, ќе има добар фудбал за гледање.. :)
Баш го гледав распоредот на Јунајтед и онака најтежок ми се чини.
Дома против Волците и Спарси,а на гости против Стоук,Астон Вила и Сити..
Ќе треба да си стегнат копачките играчите,оти може да има 2-3 кикса од овие 5 натпревари.
Следниот викенд Сити-Арсенал,дерби на колото.:)) се надевам на позитивен резултат.:))

Член од
16 јули 2010
Мислења
3.078
Поени од реакции
2.025
Таман и Трнбол или како се вика коа ќе им го додадеме и класи појаки ќе се..
немој да го спонуваш трнбал жити мајка алергичен сум на него јас да сум како него веднаш би се обесил на сред стемфорд поголем глупак не сум видел треба потхитно да ја смени професијата да оди да се запосли во циркус ели нешто слично

F

fantomX

Гостин
Околу голманиве немам намера да се мешам, како само ви се прај за то муабет не знам.
Челзи не ја победи Астон Вила пошто единствени песој на теренот кај Челзи беа Тери и Иванович. Кога најголемо возбудување цел натпревар имав кога Тери поштено „ја посла“ на земја гнасната глуперда Јанг, тогаш јасно ми беше дека натпреварот е ебан. Играта на Астон Вила беше сосема легитимна, решиле да се бранат и то е. Нивната гнасотија на терен е то иритирачкото, и колку само жалам шо ги немаше едни Дрогба и Балак да ги средат кај шо им е местото. Кога мислев дека Манчестер Јунајтед е врв, имало и други, поголеми мајмуни. Шо ти се вика „се се врти и се се менува“.... :raz:
Гласав од заебанција за паднатите од месечина за титула на темава, ама не е заебанција работава појќе.

В

Вори

Гостин
Баш го гледав распоредот на Јунајтед и онака најтежок ми се чини.
Дома против Волците и Спарси,а на гости против Стоук,Астон Вила и Сити..
Ќе треба да си стегнат копачките играчите,оти може да има 2-3 кикса од овие 5 натпревари.
Следниот викенд Сити-Арсенал,дерби на колото.:)) се надевам на позитивен резултат.:))
Манчестер ќе ги тепа и Тотенхем и Астон Вила,а Арсенал исто ќе го тепа Сити.

В

Вори

Гостин
Сити кога игра против Челзи игра како во финале на ЛШ.Тотенхем кога игра против Арсенал и Челзи душата ја остава,а со Манчестер си игра лагано..па види сега ти кои гравчиња.

F

fantomX

Гостин
Сити кога игра против Челзи игра како во финале на ЛШ.Тотенхем кога игра против Арсенал и Челзи душата ја остава,а со Манчестер си игра лагано..па види сега ти кои гравчиња.
Ма него го интересира само то шо не му го кажа, како Арсенал ќе го тепа Сити. :icon_bigg

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom