ManUtdChampions
Lleyton Hewitt
- Член од
- 5 февруари 2009
- Мислења
- 32.809
- Поени од реакции
- 44.126
Не е местено,али од goal.com e)
АЛО АЛО, ВНИМАНИЕ ВНИМАНИЕ!!Брао ај,точак ќе ти купам ако го имало истото на еуроспорт..
Хахахахаахахх респект...... Алуминцеот наш.... ххх^Исто колку што ни е криво што немаме голман како Алмуниа.
Mes que un club.
Арсенал прави овај спорт да изгледа што поедноставен и поперфектен-забележувам дека и ти го имаш заприметено истото.Тва ако е гол на колото, јас сам фудбалер на годината!Пази, резултат 3-1, Арсенал имат целосна контрола, играат последни минути, играта е формална, Болтон не се замарат, тие си подават как на шева, малко простор Фабрегас добар пас, го исфрла Вела и тај завршница как 70% од напаѓачите у ПЛ.
Криво ти е знам.^
^
Бравооооооооооооо.....
ај тебе сеа и точак и плус лижавче ќе ти купам ако ги имало на официјалниот сајт...
И јас сум Фабре да остане, поинтересни ќе се дуелите меѓу Јунајтед и Арсенал, само што кога ќе се набаци вака некој фан интересно ми е да дискутирам на негово нивоХахахахаахахх респект...... Алуминцеот наш.... ххх
Колку да има некој од Челзи...Ја не знам шо бара Џон Тери таму, а го нема Рио Фердинанд? :icon_mrgr
Ма глупаци, се клава од таков клуб некој?Колку да има некој од Челзи...
Не кенкај и ти сеа...Тери е синоним за борбеност и лидер...И башка има ПЛ титула, за разлика од некои другиМа глупаци, се клава од таков клуб некој?
Ќути бе, 1 ја иамЦ,ц,ц катастрофа се Вест Хем :kesa: