^ Го копира Бенитез ?![]()
Бенитез немаше толку играчи да ротира. Ама сега кога го гледа Манчини сигурно му љубомори што воопшто може да менува толку многу играчи

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
^ Го копира Бенитез ?![]()
A не за друго, најквалитетниот напаѓач промаши чист гол.. Најплатениот направи контра, дојде до голманот, му ја пушти на најквалитетниот и овој место да ја чукне само, ја опна над голотЈаки се Сандерленд остајте тоа, чим најплатениот играч не можел да се справи со нив, како и најпаметниот стратег и најквалитетниот напаѓач во ПЛ, значи стварно биле тврди оревиpos
П.С. Сега читам на нет не знам колку е точно, Манчини за овој натпревар од прошлиот кога обезбедиле место во ЛЕ ставил 7 нови играчи -.- Како мисли овој да уигрува кога од составот што победил пред некој ден вади 7 и става нови 7?
Сега читам на нет не знам колку е точно, Манчини за овој натпревар од прошлиот кога обезбедиле место во ЛЕ ставил 7 нови играчи -.- Како мисли овој да уигрува кога од составот што победил пред некој ден вади 7 и става нови 7?
Па тогаш играа со Timisoara...релативно слаб клуб,плус имаа предност од првиот меч ( 0-1 )и затоа играше со вториот тим...
Manchester City (4-2-3-1): Hart; Richards, Zabaleta, Kompany, Boyata; Vieira, De Jong (Cunningham, 72); Wright-Phillips, Silva, Jo; Adebayor.
Substitutes not used Given (gk), Johnson, Barry, Lescott, Tevez, Y Touré.
Ова ли е нивниот втор тим? Браво за Сити...
Тоа е тоа, традиција така да се правеше сега секој втор тим ќе се викаше Манчестер Јунајтед или Ливерпул.
Поздрав до "навивачите" :bip:
Што подразбираш ти под традиција ?
Џабе потрошени пари, џабе.
Најлошо е тоа што повеќето се страшно квалитетни (ама глупи по парите) и се ќе оди на нивна сметка. Ќе си ја уништат кариерата и формата, а сите тренери што ќе се обидат да ја оправат работата ќе се обрукаат ... ќар за никого
--- надополнето ---
BTW:
![]()
Тоа е тоа, традиција така да се правеше сега секој втор тим ќе се викаше Манчестер Јунајтед или Ливерпул.
Поздрав до "навивачите" :bip:
Глеам дека уште те пецка поразот од 3-0 од пред една недела....
(шала,шала)