Barclays Premier League 2010/2011

• Креатор на темата Креатор на темата Fantom
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе биде шампион во сезоната 2010/11 во Barclays Premier League?

• Вкупно гласачи
    472
Статус
Затворена за нови мислења.
Официјално!
Ливерпул е првиот тим во историјата на фудбалот што загубил со 3:0

Да бе...... Јунајтед лани 3:0 изгуби од Фулам ама не се рачунаше тоа......

--- надополнето ---

Ќе играат и наредна сезона Лига Европа :)

А ти мислиш дека вие подобро ќе поминете кај Сити??? По која основа???? Лани во купот изгубивте таму 2-1....а во лигата тепавте во 93......а да не зборувам што уште 2 пати ги поебавте во 90+......рачунај дека ќе ви биде вратено тоа.....барем на нивни терен......а за кај вас пак ќе изгубат

--- надополнето ---

Не беше Сити среќен колку што беше Ливерпул несреќен. Ако го преформулираш вака постот, подобар е.

Башка, низ мојата долга кариера на гледање фудбал, сум видел екипи како победуваат, со помизерна игра од таа на Ливерпул. Меѓу нив, бил и Ливерпул низ времињата на назад. И да не набројувам други кои.
Ама, ете. Немаше Ливерпул среќа, трите шута на Сити влегоа во голот. Додека пак, повеќете шутеви на „црвените“ не го најдоа патот меѓу стативите. Ете, тоа е разликата.

Инаку, Лукас е ништо друго, него формациска и тактичка жртва. Од вчера, и на Хоџсон му е јасно тоа. Не е Лукас слаб, колку што не се вклопува!
This!!!!!

Јунајтед е 2 класи подобар од ливерпул!

За викенд се играат безброј натпревари и се прават мал милион судиски грешки а ти се фати за грешката што судијата ја направил на натпревар на кој играл Манчестер Јунајтед.

Аман!
Само спомнав, не направив којзнае што од таа судиска грешка. Туку дискусијата ја направивме од ништо нешто.
п.с. Спомнав и дека на Анелка голот беше офсајд, така да не земај/те толку при срце :toe:

Да не откупуваш печурки случајно? Имам две кила за продавање, втора класа. Пошо ... гледам дека се разбираш во класирање и бонифицирање.
Баш би сакал да ме научиш и мене да валоризирам баш така умешно како тебе. Оти, не е лесно да пресметаш дека Ливерпул е точно за две класи послаб од Манчестер.
Според тоа, Манчестер е тим од прва класа. Ливерпул тогаш, е трета.
Ливерпул трета класа? Сум чул зборување за инает, ама ова?!?!?!?!?!?!
Барем ти не беше таков.

Башка ... шта вас брига за тречокласних тимова ... а?

Не гледам да се препотувате кога играте со тимови од истата „каста“ на Ливерпул (ВБА, Блекпул, Болтон) ... туку само Ливерпул ви е во „губиците“.
Се кладам дека Ливерпул го спомнувате три пати повеќе отколку вашиот омилен тим, јеби га.

Да не откупуваш печурки случајно? Имам две кила за продавање, втора класа. Пошо ... гледам дека се разбираш во класирање и бонифицирање.
Баш би сакал да ме научиш и мене да валоризирам баш така умешно како тебе. Оти, не е лесно да пресметаш дека Ливерпул е точно за две класи послаб од Манчестер.
Според тоа, Манчестер е тим од прва класа. Ливерпул тогаш, е трета.
Ливерпул трета класа? Сум чул зборување за инает, ама ова?!?!?!?!?!?!
Барем ти не беше таков.

Башка ... шта вас брига за тречокласних тимова ... а?

Не гледам да се препотувате кога играте со тимови од истата „каста“ на Ливерпул (ВБА, Блекпул, Болтон) ... туку само Ливерпул ви е во „губиците“.
Се кладам дека Ливерпул го спомнувате три пати повеќе отколку вашиот омилен тим, јеби га.
Споменуваме само колку е ОЧАЕН, друго ништо!

А ако не си знаел тоа заради препотентниот однос на Лузерпул од пред тоа, кога само се фалеа со титулите освоени во на дедо Ное Арката, а сега кога сме фифти фифти може да си тргаме мајтап, треба и Кантона да дојде до енфилд зошто вашите навивачи тоа го бараа од него, кога ќе се изедначи Јунајтед со лузерпул. И замисли тоа се случи и ќе трае уште долго, верувај ми!

Абе Хески ... кога беше арката на Ное, кога ви падна авионот, тогаш некаде?
Ногомет се игра од 1990 навака? Пред тоа, се се брише нели? Да не си за Црвена Ѕвезда случајно? Да не имаш проблем и со Реал Мадрид?
Чисто онака, да ти направам психо(лошки) профил, пошто гледам дека стварно те нервира нечиј успех.
Оди бе ...
Најде кој да кажува за препотентност во фудбал. Манчестер не е препотентно лигаво тимче? СТВАРНО? Ливерпул бил тоаааа ... аааа, може!
Ако си осмолетка, ти проштевам. Ако си постар, појма немам што ти е проблемот.

Манчестер нема да ја има славата на Ливерпул никогаш. Имате уште многу за игра.
Тимови како Ливерпул, Реал, Јувентус, Баерн, ... треба да не играат воопшто, па вашиот сјај „а ла сијалица“ да блесне.

И не ми прајте блицкриг фаци на фудбалски фанатици, кога гледам дека титули ви се битни и ништо друго.
Навивајте за Ренџерс, кршете глава!

au revoir.jpg
Ova moze da go napisat samo prepotentni navivaci koj mislea deka se nedopirlivi i koi i koga bea slabi gi INTERESIRAA samo titulite i so niv se vadea!

Real madrid e proca za sebe, i United da go finansirase kralicata sega ke imase 30+ tituli, isto vazi i za Liverpul i ostanati!

Za Partizan navivam od bivso Yu prostori ako te interesira!

Attachments

• 18big3-300x224.jpg
    18big3-300x224.jpg
    19,1 KB · Прегледи: 11
Навивајте за Ренџерс, кршете глава!

ние од Манчестер ќе навиваме за Ренџерс, а вие од Ливерпул навивајте за Селтик... не за друго исти химни иматее ... пис брадр

:pos2: Абе 3 да не беа???? :pos2:

--- надополнето ---

ние од Манчестер ќе навиваме за Ренџерс, а вие од Ливерпул навивајте за Селтик... не за друго исти химни иматее ... пис брадр

Ако мислиш на тоа дека е украдена како што многумина мислат тогаш грешиш....

--- надополнето ---

А фановиве на Јунајтед се едни препотентни самобендисани.....ајде деца ќе речам......имаат само гоооолема среќа што се родиле во период кога јунајтед освојувал титули......да се родеа 30 па и 40 години порано не знам дали вака ќе коментираа......

Ај бе доста лошо зборите за Јунајтед.
Тој е најголемиот и најдобар клуб во светот, со најдобрите поединци, доктори, тренери, скаути, СОПСТВЕНИЦИ и све остало.

Јунајтед е религија, кажете им бе ѓаоли.

:pos2: Абе 3 да не беа???? :pos2:

--- надополнето ---

Ако мислиш на тоа дека е украдена како што многумина мислат тогаш грешиш....

--- надополнето ---

А фановиве на Јунајтед се едни препотентни самобендисани.....ајде деца ќе речам......имаат само гоооолема среќа што се родиле во период кога јунајтед освојувал титули......да се родеа 30 па и 40 години порано не знам дали вака ќе коментираа......

Ок братче ние сме ненормални ајт се терај работа и навивај си за Стоук ако сакаш не ми го тапшај мене патлакот со овие грди постови.ок?:tapp:
Иначе ако не знаеш Манчестер и до ден денес освојува све живо и диво...ајт поздрав.

МУФЦ<3

да се родеа 30 па и 40 години порано не знам дали вака ќе коментираа......

бате, не сме ние навивачите на Манчестер криви што вие не сте дочекале да се радувате на титула во Премиер Лига и сега живеете 30 па и 40 години порано во златната ера на Ливерпул.. ние воопшто не сме криви.. сме ја имале таа среќа да уживаме и да се радуваме на титулите на Манчестер во последниве 18 години од кога е оформена ПЛ во овој формат... дури навивачите од Блекбурн ја имаа таа среќа да прослават титула 1995 година, вие не, јебига може вашите деца еден ден ќе дочекаат ;)

@ the Carpenter
Баба, без напињање, си правиме муабет и се препуцаваме, не за џабе пишав пред почеток "едвај чекам да почне ПЛ да се ругаме" :wink:

Јунајтед е религија, кажете им бе ѓаоли.

Многу јасно.

@ the Carpenter
Баба, без напињање, си правиме муабет и се препуцаваме, не за џабе пишав пред почеток "едвај чекам да почне ПЛ да се ругаме" :wink:

Многу јасно.
Да ви се испосе*ам у религијата манчестеровска

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom