Barclays Premier League 2010/2011

Кој ќе биде шампион во сезоната 2010/11 во Barclays Premier League?

• Вкупно гласачи
    472
Статус
Затворена за нови мислења.
Ф

ФорцаМилан

Гостин
Епа ете заради нив и Реал,сеа за тој Нејмар,новиот ПЕЛЕ,ЛОЛ ЈАКИОТ! Бараат 35 милиони за копиљчето. А да дое у Европа на стадион нозете ке му се тресат.
Се е нереално веќе,едино овој фер-плејов може ке смени нешто.
ПАЛЕРМО ОДБИЛ 25 милиона за Пасторе? кога порано се одбива 25 милиони за талентентче од негов калибар? дури и поевтино се ќаруваа.
Се е у пичку матер сеа,да ти се одмили коа ке прочиташ,РЕЏИНА ОДБИЛА 30 МИЛИОНИ за мулти-талентот Митре,ке чекала 2 години да биде 60 милиони (пример.)

Член од
2 март 2007
Мислења
4.576
Поени од реакции
3.773
Еве едно мислење на новинар од Мирор:

Couldn't agree more. Maybe #mufc boss Fergie jealous of the money #mcfc spending...

Eric The King

Why always us!:)
Член од
21 април 2010
Мислења
3.297
Поени од реакции
1.245
Еве едно мислење на новинар од Мирор:

Couldn't agree more. Maybe #mufc boss Fergie jealous of the money #mcfc spending...
Повторно со мислења:pos2:
Дај нешто свое кажи!

Ти пишав и вчера, секој може да напише и да рече што сака, ама дали е тоа точно!

--- надополнето ---

Очигледно...зато кукаат...:toe:
Нема потреба да кукаат Сер Алекс и компанија, само укажуваат на грешките што се прават!

В

Вори

Гостин
Кукаат,затоа што се да речам голем клуб со богата историја и многу титули.
За разлика од Сити,во Јунајтед играле големи играчи кои многу значеле за светскиот фудбал.
Е сега нивниот градски ривал,кој до вчера играше во втора лига,има газда арап богаташ,кој по секоја цена сака да го направи другиот тим од Манчестер најдобар,или во случајов подобар од нивниот ривал Јунајтед.
Едноставно е..
Донекаде го разбирам нивното кукање,но малце претеруваат.
Да сум како нив,ќе речам само дека не е се до парите и ќе кулирам,ама нивно си е:)

TheGeneral

Арогантно копиле
Член од
17 јануари 2008
Мислења
1.212
Поени од реакции
583
Ајде Eric the king, одговори му на Давор пак со реченицата шо му га кажа на HeadHunter оти и он талка у место, гледа само една точка.

Член од
2 март 2007
Мислења
4.576
Поени од реакции
3.773
Повторно со мислења:pos2:
Дај нешто свое кажи!

Ти пишав и вчера, секој може да напише и да рече што сака, ама дали е тоа точно!

Абе ова го оставив поради тоа што да видите и дека поголемата маса добиваат таков впечаток кој можеби и не е точен се разбира. А моето мислење доколку ја читаш темава ќе си го видел ;)

Eric The King

Член од
21 април 2010
Мислења
3.297
Поени од реакции
1.245
Кукаат,затоа што се да речам голем клуб со богата историја и многу титули.
За разлика од Сити,во Јунајтед играле големи играчи кои многу значеле за светскиот фудбал.
Е сега нивниот градски ривал,кој до вчера играше во втора лига,има газда арап богаташ,кој по секоја цена сака да го направи другиот тим од Манчестер најдобар,или во случајов подобар од нивниот ривал Јунајтед.
Едноставно е..
Донекаде го разбирам нивното кукање,но малце претеруваат.
Да сум како нив,ќе речам само дека не е се до парите и ќе кулирам,ама нивно си е:)
Значи сите извртувате! Никој не кука, едноставне се дискутира!
Еве што има Рајан Гигс да каже за тоа http://www.guardian.co.uk/football/2010/jul/19/ryan-giggs-manchester-united-city

Значи работата е во тоа што тие трошат без резон!
Јас никаде не ги спомнав Челзи за нерезонско трошење! Трошеа но за такви играчи кои им беа потребни и не лупаа по 50-60 м за еден играч!
За Арсенал дури и што да зборам! Ако ме читал carter ќе знае дека сум и против политиката на Арсенал само млади играчи да носи, мора да се има микс од искусни и млади за да се створи шампионки тим!

Мислам дека се разбравме, на Сити нека им е среќа со трошењето и ќе видиме до каде ќе стигнат :)

В

Вори

Гостин
Ајде Eric the king, одговори му на Давор пак со реченицата шо му га кажа на HeadHunter оти и он талка у место, гледа само една точка.
Кажав нешто погрешно..
Ај читни го пак моето мислење погоре и кажи што не е во ред.
Значи имате право и да ,,кукате,,не го осудувам јас тоа,зошто сфаќам како ви е.
Екипа која била просек,може да биде рамо до рамо со Јунајтед,по еден вештачки пат,со трошење на астрономски суми и купување по 45 играчи на сезона.

Член од
2 март 2007
Мислења
4.576
Поени од реакции
3.773
Значи сите извртувате! Никој не кука, едноставне се дискутира!
Еве што има Рајан Гигс да каже за тоа http://www.guardian.co.uk/football/2010/jul/19/ryan-giggs-manchester-united-city

Значи работата е во тоа што тие трошат без резон!
Јас никаде не ги спомнав Челзи за нерезонско трошење! Трошеа но за такви играчи кои им беа потребни и не лупаа по 50-60 м за еден играч!
За Арсенал дури и што да зборам! Ако ме читал carter ќе знае дека сум и против политиката на Арсенал само млади играчи да носи, мора да се има микс од искусни и млади за да се створи шампионки тим!

Мислам дека се разбравме, на Сити нека им е среќа со трошењето и ќе видиме до каде ќе стигнат :)
Не сум те читал ама тоа е точно. Сепак состојбата во Арсенал беше многу поинаква во изминатите 5-6 години кога слободно може да се каже дека буџетите на Тотенхем, Сити, Сандерленд, Астон Вила биле поголеми од буџетот на Арсенал па мораше да се носат поефтини, а притоа квалитетни играчи за да може д асе остане во топ 4 што е исполнето. Оваа година ситуацијата била подобрена па затоа сите очекуваме ново голманче и уште еден штопер.

TheGeneral

Арогантно копиле
Член од
17 јануари 2008
Мислења
1.212
Поени од реакции
583
Убаво кажа оти не кукат туку само укажуват на грешките шо се праат, а ти пак КУКААТ-как маленко дете. Ок да имаме свои мислења и да ги почитуваме другите, ама до сега буквално никој нема признаено на никој, буквално никој нема кажано-у право си, грешка ја процених ситуацијата, ме убеди со твојте мислења. А ако веќе ме питаш дали јас го имам направено тва, можам ного убаво да ти одговорам.

Eric The King

Член од
21 април 2010
Мислења
3.297
Поени од реакции
1.245
Кажав нешто погрешно..
Ај читни го пак моето мислење погоре и кажи што не е во ред.
Значи имате право и да ,,кукате,,не го осудувам јас тоа,зошто сфаќам како ви е.
Екипа која била просек,може да биде рамо до рамо со Јунајтед,по еден вештачки пат,со трошење на астрономски суми и купување по 45 играчи на сезона.
A ти мислиш дека баш случајно влегоа арапите од сите екипи во ПЛ во Сити? Не братче, тоа е намерно зошто сакаат да му пркосат на најдобрите, ама засега не им оди тоа од рака!
Ќе видиме, времето ќе покаже што ќе биде, но засега ми се без компас и тоа ме радува :)

TheGeneral

Арогантно копиле
Член од
17 јануари 2008
Мислења
1.212
Поени од реакции
583
Не сум те читал ама тоа е точно. Сепак состојбата во Арсенал беше многу поинаква во изминатите 5-6 години кога слободно може да се каже дека буџетите на Тотенхем, Сити, Сандерленд, Астон Вила биле поголеми од буџетот на Арсенал па мораше да се носат поефтини, а притоа квалитетни играчи за да може д асе остане во топ 4 што е исполнето. Оваа година ситуацијата била подобрена па затоа сите очекуваме ново голманче и уште еден штопер.
Јас тука причина ставам градењето на новио стадион. Венгер иако мош не освои толко титули, он е завршил ного голема работа. Стадионо може да си го сфаќате как еден голем трофеј (без зајбанција), оти парите шо се ојделе там, сигурно ќе се биле на други места, па дел и за трансфери. :)

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom