ManUtdChampions
Lleyton Hewitt
- Член од
- 5 февруари 2009
- Мислења
- 32.790
- Поени од реакции
- 44.051
Eте...Истото нешто и мене ме нервира...Епа ете заради нив и Реал,сеа за тој Нејмар,новиот ПЕЛЕ,ЛОЛ ЈАКИОТ! Бараат 35 милиони за копиљчето. А да дое у Европа на стадион нозете ке му се тресат.
Се е нереално веќе,едино овој фер-плејов може ке смени нешто.
ПАЛЕРМО ОДБИЛ 25 милиона за Пасторе? кога порано се одбива 25 милиони за талентентче од негов калибар? дури и поевтино се ќаруваа.
Се е у пичку матер сеа,да ти се одмили коа ке прочиташ,РЕЏИНА ОДБИЛА 30 МИЛИОНИ за мулти-талентот Митре,ке чекала 2 години да биде 60 милиони (пример.)
А ич не ме боли колку трошат.. Додека ги трошат парите за просечни фудбалери можеби е и подобро (е сеа лошата страна е што баш поради тоа и рипнаа цените на играчите).. Иначе јас утвари неможам да сватам како може да даваат толку пари за просечни играчи и како може да не си ги ценат фудбалерите што цел живот играат за клубот... Исто така неможам да сватам и што ќе им се тие толку фудбалери... Ама ај..
Некои викаат сме им љубомореле, демек Јунајтед нема толку пари и неможеме да купуваме и ние.. Епа јас лично повеќе сакам да го глеам Флечер у дрес на Јунајтед (кој е тука од 15 години), отколку да дое некој "врвен" фудбалер за 30 мил, па да го продадеме Флечер у друга екипа.. Повеќе сакам да го глеам Македа отколку да дое некој си Адебајор шо нема веза од фудбал... Итн, итн... Исто така ние имаме неколку добри млади фудбалери и многу поголем ќејф ми се прави коа ќе ги гледам нив, отколку да глеам некои ѕвезди за кои треба да даде клубот +200 милиони.. Значи, НЕ НИ САКАМ Јунајтед да троши толку пари и да ги прати упм сите млади фудбалери.. Така да не знам зошто да им сум љубоморен на Сити, кога си го сакам Јунајтед таков каков што е...
А тоа што навивачите на Ливерпул и Челзи (да речам) ги бранат Сити, потполно ги сфаќам.. Тие кога не би ја освоиле титулата, попрво би им ја дале ним, отколку на нас...
--- надополнето ---
http://sportdenes.com/index.php?option=com_content&view=article&id=11361:2010-08-18-10-37-52&catid=2:2009-12-26-20-22-46&Itemid=4
A во Сити никогаш(или еве у блиска иднинина) ќе нема играчи како овој, или оние другите да не ги набројувам бидејќи сите ги знаете.. Човекот има астма, но го сака фудбалот, го сака клубот за кој игра, па шо се вели и за безпари би играл.. А не тука овие кога ќе им падне платата под 150,000 ќе си одат.. А другото пак што е смешно, секој што иде у Сити изјавува "Сон ми беше да играм у Сити.".. мислам ЛОЛ!! И дај некој нека каже дали Јаја Туре заслужува да зима плата од 220,000.. Баш ме интересира у Барселона колку му давале...
П.С. Ние не смееме да ги мразиме Сити?? Не смееме да го мразиме градскиот ривал?? Како можат LoGiX и бандата од Фан Клуб Арсенал да го мразат Тотенхем, така и ние можеме да ги мразиме Сити...
И еве за крај една слика, да видите колку ги ценат играчите
![](http://therepublikofmancunia.com/wp-content/uploads/2010/08/ThisIsHowItFeels_Ireland.jpg)