Добро мислиш, 200.000 ги зема неделно :tv: :pop:Абе знам тоа дека имаше една година али сепак..можеа таму да ги потрошат парите. Незнам колку ја следиш Премиер, али Милнер ти е најпреценетиот и најисфорсираниот играч од страна на Англиската јавност. Еден Гуркуф го имаа за тие пари затоа што има клаузула во договорот. Ван Дер Ваарт со сигурност за тие пари ќе дојдеше.
И за Јаја Туре во последната година од договорот колку пари дадоа, па уште ми се чини го направија најскапо платен на островот.
P.S. Убаво што го спомна и Коларов...еден просечен играч според мене.
Priznaj da to kazes zbog Modrica,Krajcara i Corluke?Totenhem će i ove godine biti među četiri prva i izboriti ligu prvaka.
Сакаш да се кладиме дека нема да биде помеѓу првите четири ?Totenhem će i ove godine biti među četiri prva i izboriti ligu prvaka.
Jeste da kažem i zbog hrvatskih igrača u Tottenham-u ali svejedno su jaki. Mogu se nositi i sa Liverpool-om i sa City-em koji će im biti najveći konkurenti za 4. poziciju.Сакаш да се кладиме дека нема да биде помеѓу првите четири ?
hahaha, ma nema zamjerki.Priznaj da to kazes zbog Modrica,Krajcara i Corluke?
Не ми замеравајте за српско-хрватскиов,го научив од сериине по телевизија.
Ај кажи зошто Челзи се ослабнати од лани???Пошто Челзи е ослабен од лани, мислам дека Јунјтед ќе си ја врати титулата. Ливерпул и те како е кандидат за титулата, тоа ќе се види. За Сити уште е рано, а Тотенхем највеќе можат до 4 место. Арсенал се знае, стандардно, ќе започнат со стил и на пола сезона ќе паднат нагло.
Пошто Јунајтед секогаш е во двата најдобри клуба во светот во последните 5 и повеќе години, очекувам заслужено да си го кренат пехарот.
Затоа што заминаа Балак,Деко,Кол,Сточ,Белети,Карваљо,а дојдоа Бенајун и Рамирес.>>ManNi[A]cC<<;3729618 напиша:Ај кажи зошто Челзи се ослабнати од лани???
Сега ќе бидат уште подобри.Место Балак дојде Рамирес кој има 22 години и е одличен играч од средината.Бенајун според мене е 100 пати подобар од Џо Кол затоа што игра со срце,а не за пари,и + поборбен е
Шо го рушат маркетот? Имаат-трошат.Овие Сити се ненормални колку непотребни пари фрлија и самите не знаат, арно вика Фергусон дека сопственици камикази го рушат маркетот.. имаат пари и зимаат играчи за некои цени што воопшто не се реални.
Почнувам од овај пост, а важи и за сите останати абдули со истата „квалификација“ за играчите на Челзи - старци.Затоа што заминаа Балак,Деко,Кол,Сточ,Белети,Карваљо,а дојдоа Бенајун и Рамирес.
А,просекот на годините во тимот е 29-30 години,значи да се изразам погрубо,скоро сите се старци.
Бенајун е исто што и Кол,само 2 години постар,Рамирес е супер засилување.
Само има уште од трансфер периодот,па ќе видиме.
Оште ли мислеш оти Сити ќе биде пред Јунајтед и Челзи и ќе се боре за титула? И де објасни ми го тва твое ТЕОРЕТСКО гледање на работте? FIFA, PES, FM...?!?Шо се тиче сезонава, со оглед на моменталната ситуација Сити е главен конкурент за титулата.
Зборам теоретски, нормално. Ќе почекам уше 1-2 недели па ќе го кажам подетално моето мислење.
Нели разбера оти додека има офци за стрижење ќе има и волна?!? Коо може за Фабрегас да се дават 50м, шо е чудно оти за Милнер се дадени 25м? И после ќе ми говореш за најпреценет играч? Штета шо Цеск нее Англичанец или не игра у ШпанијаАбе знам тоа дека имаше една година али сепак..можеа таму да ги потрошат парите. Незнам колку ја следиш Премиер, али Милнер ти е најпреценетиот и најисфорсираниот играч од страна на Англиската јавност. Еден Гуркуф го имаа за тие пари затоа што има клаузула во договорот. Ван Дер Ваарт со сигурност за тие пари ќе дојдеше.
И за Јаја Туре во последната година од договорот колку пари дадоа, па уште ми се чини го направија најскапо платен на островот.
P.S. Убаво што го спомна и Коларов...еден просечен играч според мене.
Викаш не го рушат? Де образложи (едвај чекам да слушнам целосно мислење) или само го бранеш Челзи?Шо го рушат маркетот? Имаат-трошат.
Ебаго хипокризија ебаго. Начело со тој истиот Фергусон.
Тој шо има - троши. Појсано не можи да биди.Викаш не го рушат? Де образложи (едвај чекам да слушнам целосно мислење) или само го бранеш Челзи?![]()
Da da Manchester gi troshi na mladi fudbaleri kako na primer go kupi ronaldo okolu 9-16 milioni funti , nikoj ne go znaeshe pa go dadoja za 94Тој шо има - троши. Појсано не можи да биди.
Имаше Челзи милиони од Абрамович за трошење? Имаше и ги трошеше. Сега не дава, не е будала - и Челзи не троши.
Имаше Манчестер Јунајтед за давање 30 милиони фунти за Бербатов? Имаше и ги даде. Сега ако нема е друг проблем. Уствари заборајв, Јунајтед троши. Ама плански де. Крадевме ама имаше за сите, рече еден војвода бивши наш....
На тој шо не му одговара тоа можи само да гледа и да јади гомна. Некои гледаат и не јадат гомна додуша.
Епа ја јас гледам, не ми одговара и ќе јадам гомна!Тој шо има - троши. Појсано не можи да биди.
Имаше Челзи милиони од Абрамович за трошење? Имаше и ги трошеше. Сега не дава, не е будала - и Челзи не троши.
Имаше Манчестер Јунајтед за давање 30 милиони фунти за Бербатов? Имаше и ги даде. Сега ако нема е друг проблем. Уствари заборајв, Јунајтед троши. Ама плански де. Крадевме ама имаше за сите, рече еден војвода бивши наш....
На тој шо не му одговара тоа можи само да гледа и да јади гомна. Некои гледаат и не јадат гомна додуша.