Добро мислиш, 200.000 ги зема неделно :tv: :pop:Абе знам тоа дека имаше една година али сепак..можеа таму да ги потрошат парите. Незнам колку ја следиш Премиер, али Милнер ти е најпреценетиот и најисфорсираниот играч од страна на Англиската јавност. Еден Гуркуф го имаа за тие пари затоа што има клаузула во договорот. Ван Дер Ваарт со сигурност за тие пари ќе дојдеше.
И за Јаја Туре во последната година од договорот колку пари дадоа, па уште ми се чини го направија најскапо платен на островот.
P.S. Убаво што го спомна и Коларов...еден просечен играч според мене.
Priznaj da to kazes zbog Modrica,Krajcara i Corluke?Totenhem će i ove godine biti među četiri prva i izboriti ligu prvaka.
Сакаш да се кладиме дека нема да биде помеѓу првите четири ?Totenhem će i ove godine biti među četiri prva i izboriti ligu prvaka.
Jeste da kažem i zbog hrvatskih igrača u Tottenham-u ali svejedno su jaki. Mogu se nositi i sa Liverpool-om i sa City-em koji će im biti najveći konkurenti za 4. poziciju.Сакаш да се кладиме дека нема да биде помеѓу првите четири ?
hahaha, ma nema zamjerki.Priznaj da to kazes zbog Modrica,Krajcara i Corluke?
Не ми замеравајте за српско-хрватскиов,го научив од сериине по телевизија.
Ај кажи зошто Челзи се ослабнати од лани???Пошто Челзи е ослабен од лани, мислам дека Јунјтед ќе си ја врати титулата. Ливерпул и те како е кандидат за титулата, тоа ќе се види. За Сити уште е рано, а Тотенхем највеќе можат до 4 место. Арсенал се знае, стандардно, ќе започнат со стил и на пола сезона ќе паднат нагло.
Пошто Јунајтед секогаш е во двата најдобри клуба во светот во последните 5 и повеќе години, очекувам заслужено да си го кренат пехарот.
Затоа што заминаа Балак,Деко,Кол,Сточ,Белети,Карваљо,а дојдоа Бенајун и Рамирес.>>ManNi[A]cC<<;3729618 напиша:Ај кажи зошто Челзи се ослабнати од лани???
Сега ќе бидат уште подобри.Место Балак дојде Рамирес кој има 22 години и е одличен играч од средината.Бенајун според мене е 100 пати подобар од Џо Кол затоа што игра со срце,а не за пари,и + поборбен е
Шо го рушат маркетот? Имаат-трошат.Овие Сити се ненормални колку непотребни пари фрлија и самите не знаат, арно вика Фергусон дека сопственици камикази го рушат маркетот.. имаат пари и зимаат играчи за некои цени што воопшто не се реални.
Почнувам од овај пост, а важи и за сите останати абдули со истата „квалификација“ за играчите на Челзи - старци.Затоа што заминаа Балак,Деко,Кол,Сточ,Белети,Карваљо,а дојдоа Бенајун и Рамирес.
А,просекот на годините во тимот е 29-30 години,значи да се изразам погрубо,скоро сите се старци.
Бенајун е исто што и Кол,само 2 години постар,Рамирес е супер засилување.
Само има уште од трансфер периодот,па ќе видиме.
Оште ли мислеш оти Сити ќе биде пред Јунајтед и Челзи и ќе се боре за титула? И де објасни ми го тва твое ТЕОРЕТСКО гледање на работте? FIFA, PES, FM...?!?Шо се тиче сезонава, со оглед на моменталната ситуација Сити е главен конкурент за титулата.
Зборам теоретски, нормално. Ќе почекам уше 1-2 недели па ќе го кажам подетално моето мислење.
Нели разбера оти додека има офци за стрижење ќе има и волна?!? Коо може за Фабрегас да се дават 50м, шо е чудно оти за Милнер се дадени 25м? И после ќе ми говореш за најпреценет играч? Штета шо Цеск нее Англичанец или не игра у ШпанијаАбе знам тоа дека имаше една година али сепак..можеа таму да ги потрошат парите. Незнам колку ја следиш Премиер, али Милнер ти е најпреценетиот и најисфорсираниот играч од страна на Англиската јавност. Еден Гуркуф го имаа за тие пари затоа што има клаузула во договорот. Ван Дер Ваарт со сигурност за тие пари ќе дојдеше.
И за Јаја Туре во последната година од договорот колку пари дадоа, па уште ми се чини го направија најскапо платен на островот.
P.S. Убаво што го спомна и Коларов...еден просечен играч според мене.
Викаш не го рушат? Де образложи (едвај чекам да слушнам целосно мислење) или само го бранеш Челзи?Шо го рушат маркетот? Имаат-трошат.
Ебаго хипокризија ебаго. Начело со тој истиот Фергусон.
Тој шо има - троши. Појсано не можи да биди.Викаш не го рушат? Де образложи (едвај чекам да слушнам целосно мислење) или само го бранеш Челзи?
Da da Manchester gi troshi na mladi fudbaleri kako na primer go kupi ronaldo okolu 9-16 milioni funti , nikoj ne go znaeshe pa go dadoja za 94 sega potencijal za da se razvivaat kon podobri fudbaleri se Valencija ,Nani a najmnogu veruvam vo Chicharitoo.. e planski se troshat a ne na nekoj zvezdi doodeni primer: Real Madrid so Kaka.. :SТој шо има - троши. Појсано не можи да биди.
Имаше Челзи милиони од Абрамович за трошење? Имаше и ги трошеше. Сега не дава, не е будала - и Челзи не троши.
Имаше Манчестер Јунајтед за давање 30 милиони фунти за Бербатов? Имаше и ги даде. Сега ако нема е друг проблем. Уствари заборајв, Јунајтед троши. Ама плански де. Крадевме ама имаше за сите, рече еден војвода бивши наш....
На тој шо не му одговара тоа можи само да гледа и да јади гомна. Некои гледаат и не јадат гомна додуша.
Епа ја јас гледам, не ми одговара и ќе јадам гомна!Тој шо има - троши. Појсано не можи да биди.
Имаше Челзи милиони од Абрамович за трошење? Имаше и ги трошеше. Сега не дава, не е будала - и Челзи не троши.
Имаше Манчестер Јунајтед за давање 30 милиони фунти за Бербатов? Имаше и ги даде. Сега ако нема е друг проблем. Уствари заборајв, Јунајтед троши. Ама плански де. Крадевме ама имаше за сите, рече еден војвода бивши наш....
На тој шо не му одговара тоа можи само да гледа и да јади гомна. Некои гледаат и не јадат гомна додуша.