Откажување од секс?

• Креатор на темата Креатор на темата Acid
  • Време на започнување Време на започнување
Немање кондом е причината за неколку пати.
Следно, пред секс некој стропува на врата (и испаѓа дека се Јеховини сведоци или нешто слично).
На плажа, ноќе, таман пред да се дособлечеме - почнува многу грозен ветер и мене ми е страшно ладно:)
И официјално најлудо од сите овие ствари - џукелата почна да квичи и лае, и момакот мораше да го извади пред зграда на мочање:)

Па читаш, кога не сум имал кондом при рака.
Ти си единствениот што го знам кој има контрола над долната глава,јас искрено да си кажам заборавам на се кога ќе го почуствувам мирисот на смоквата,многу пати сум сакал да се откажам заради немање кондом ама јеби га,имам само 5 литра крв а не 10 за да можам и двете глави да ги контролирам...:sekss:

pa ne mozese da go izvadis pred kraj i da svrsis na nejzinite gradi na primer ili bez kondom nikako?

Синко, пред ејакулацијата од пенисот излегува семена течност која исто така е богата со сперматозоиди, така да горе - долу, исти се шансите да забремени како без кондом :)

Синко, пред ејакулацијата од пенисот излегува семена течност која исто така е богата со сперматозоиди, така да горе - долу, исти се шансите да забремени како без кондом :)
не баш богата, ама таман за непреспиени ноќи :) и безеза размислувања.

Citam nemale kondom, pa sto i bez kondom se ebe.Demek rabotava e kasno se setiv.

Да ама со последици. :)
може не толку големи последици за некој повозрасни шо имале долга врска и планирале да се земат....ама за децана шо се пуваат на 15,16 години многу големи последици може да има ќе клацкаат на млади години дечиња

одбирам со кого ќе имам секс така да не досега не ми се случило бсш во таков момент да се одкажам

Inaku jas postojano si se otkazuvam od seks, veruvale ili ne od strav.
A decko mi sirot so da prai i na nego ne mu e lesno.Sakal nejkel-:drk:
хахааха исто и мојот

jас одамна се откажав од секс
сега ебавам само од забава и ради кондиција.
ништо озбилно.

Ај кондом, ама таман си рекол имаш време за на брзинка и оп гледаш грешен ти е часовникот.. :nerv:

pred sex?so imat poubo od to da se iskarash da mu "prostish"i ko ke neocekuvat da mu vratis?:)

jas si imam edno pravilo ....oprostuvam ama ne zaboravam :P

Се извинувам што се мешам во твојата приватност..но...Ова го направи на 14 години? о.0"?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom