До колку работи билетарата навечер да не знае некој ?
9 мислам ама не сум сигурен!! :kesa:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
До колку работи билетарата навечер да не знае некој ?
меѓу тоа немаат уште јадено ќутек од желките според мене едни од најзаебаните специјални единици на балканот секако после српската жандармерија они според мене се неприкосновениНе ги споредувајте навивачите на Ливерпул со кои било други навивачи во светот. Ливерпул на душа носи илјадници навивачи на други екипи. Remember Juve!
Нема да пијат пиво низ улиците, туку ако дојдат до простор, ќе го запалат Скопје.
на Челзи,Милвол,Вест хем.....се каде каде по хулигани отколку на Ливерпул навивачите.....а извини со кој ФАН на Работнички тие ќе направат фрка,кога 99% од Македонците кои ќе бидат присутни одат за Ливерпул да го гледаат,за Работнички ташак не ги боли(освен што се вадат со тоа дека е македонски претставник,па ќе навиваат за него),???????????
пак ке кажам тиа со купуат по многу карти се во најчест случај од другите градови на македонија.еве за мене на пример другар ми шо работе у скопје зема вчера 20 карти оти ќе идиме 20-тина.а да не се тие како мене што не се од скопје на стадионот ке има повеќе од другите држави отколку од Македонија бидејќи да бидеме реални скопјани слабо ги интересира спорт.
пак ке кажам тиа со купуат по многу карти се во најчест случај од другите градови на македонија.еве за мене на пример другар ми шо работе у скопје зема вчера 20 карти оти ќе идиме 20-тина.а да не се тие како мене што не се од скопје на стадионот ке има повеќе од другите држави отколку од Македонија бидејќи да бидеме реални скопјани слабо ги интересира спорт.
Јас купив од билетарата кај ЕВН шо е на плоштад и продавачот рече дека имало уште 200-300 карти за Јужна, а за Северна 1Има уште карти?
Ова озбилно или зезаш,ја вчера си купив али не ми се верува да нема веќе карти!!!Добро може немало веќе таму кај клуб 69 на плоштад,али кај билетариве би требало да има уште!!20 000 да се продадат за ден и нешто стварно е луда работаЈас купив од билетарата кај ЕВН шо е на плоштад и продавачот рече дека имало уште 200-300 карти за Јужна, а за Северна 1.