Работнички - Ливерпул 29.07.2010 - 20:45

• Креатор на темата Креатор на темата RAUL
  • Време на започнување Време на започнување

Rabotnicki vs Liverpool

• Вкупно гласачи
    134
Каде давале по 20 на плоштад беше по 5 карти максимум и не даваа повеќе..

пак ке кажам тиа со купуат по многу карти се во најчест случај од другите градови на македонија.еве за мене на пример другар ми шо работе у скопје зема вчера 20 карти оти ќе идиме 20-тина.а да не се тие како мене што не се од скопје на стадионот ке има повеќе од другите држави отколку од Македонија бидејќи да бидеме реални скопјани слабо ги интересира спорт.

Не ги споредувајте навивачите на Ливерпул со кои било други навивачи во светот. Ливерпул на душа носи илјадници навивачи на други екипи. Remember Juve!
Нема да пијат пиво низ улиците, туку ако дојдат до простор, ќе го запалат Скопје.
меѓу тоа немаат уште јадено ќутек од желките според мене едни од најзаебаните специјални единици на балканот секако после српската жандармерија они според мене се неприкосновени

на Челзи,Милвол,Вест хем.....се каде каде по хулигани отколку на Ливерпул навивачите.....а извини со кој ФАН на Работнички тие ќе направат фрка,кога 99% од Македонците кои ќе бидат присутни одат за Ливерпул да го гледаат,за Работнички ташак не ги боли(освен што се вадат со тоа дека е македонски претставник,па ќе навиваат за него),???????????

:nesvest:
Ете што ти прави Илајџа Вуд и green street hooligans :pos2:

пак ке кажам тиа со купуат по многу карти се во најчест случај од другите градови на македонија.еве за мене на пример другар ми шо работе у скопје зема вчера 20 карти оти ќе идиме 20-тина.а да не се тие како мене што не се од скопје на стадионот ке има повеќе од другите држави отколку од Македонија бидејќи да бидеме реални скопјани слабо ги интересира спорт.

За ова си во право,јас не сум од Скопје,а да имав можност ќе одев на секој натпревар.....

Па види сеа, Скопје е голем град, и денес повеке од младината се панкери, рокери, металци, и повекето се заинтересирани за музиката, Иначе читам во весник и Жерард ке се качел во авион, колку е сигурно ова незнам :toe:

Има ли некој слика како се блоковите на северна?

Бил некој денес по карта да кажи дали има уште?

Може некој да каже како би изгледал составот на работнички?

Има ли некој слика како се блоковите на северна?

p7p4w.jpg

За Шпанија имаше карти кога имаше поголема побарувачка а сега за Ливерпул за 1 ден да се потрошат? нема шанси :)
и така пола се на одмори и заради лошиот состав со кој доаѓа Ливерпул не е толку актуелен како што можеше да биде :)

Јас купив од билетарата кај ЕВН шо е на плоштад и продавачот рече дека имало уште 200-300 карти за Јужна, а за Северна 1 :pos: .
Ова озбилно или зезаш,ја вчера си купив али не ми се верува да нема веќе карти!!!Добро може немало веќе таму кај клуб 69 на плоштад,али кај билетариве би требало да има уште!!20 000 да се продадат за ден и нешто стварно е луда работа

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom