Работнички - Ливерпул 29.07.2010 - 20:45

• Креатор на темата Креатор на темата RAUL
  • Време на започнување Време на започнување

Rabotnicki vs Liverpool

• Вкупно гласачи
    134
Не ги споредувајте навивачите на Ливерпул со кои било други навивачи во светот. Ливерпул на душа носи илјадници навивачи на други екипи. Remember Juve!
Нема да пијат пиво низ улиците, туку ако дојдат до простор, ќе го запалат Скопје.

Чекај,чекај сакаш да кажеш дека кога ќе дојдат навивачите на ливерпул да не излегуваме на улица зошто може да погинеме како резултат на 100 годишното ривалство и крвната омраза меѓу Работничи и Ливерпул,и дека Скопје ќе биде запалено???

Дечко,на што си бе ?

Штета што само 1100 карти ќе има за Англичаните требало повеќе. Ако знае некој кога стигаат Англиските навивачи нека пише,да ја правиме пиенката како со Шкотланѓаните кога беа во центар! :vozbud:
Аха ќе се напиш пиво со Англичаните...
Изгледа незнаеш какви проблеми имавме со нив кога играа Македонија-Англија. Далеку се они од Шкотите...
Имаше повеќе инциденти низ градов, па од еден таков им отиде и едно знаме. Се сеќавате дека кога почна мечот се палеше англиско знаме??? Знаете дека и на втората утакмица имаше инциденти на трибина???
Нема да го запалат Скопје, пошто немаат сериозен противник на другата страна, но воопшто не се толку наивни како што сите мислите.

Што се однесува на утакмицата, нереално е да се мисли дека Работнички може да направи нешто. Тимот за разлика од порано е слаб. Им замина и Муарем, и единствена светла точка е Никола Глигоров. Ќе ми биде мерак ако мојот најомилен играч Дос Сантос Вандаир ја затресе противничката мрежа, но сетоа тоа е доста нереално. неможе да се очекува дека една таква одбрана на чело со едно дрво Секуловски може да парира на Ливерпул па макар овие настапиле и со младински состав. Бразилциве кога дојдоа во Македонија беа од камења подоле, али сега гледам дека влегле во некаква форма. Средината е истотака неинвентивна на чело со Туневски. Па да беше Туневски во Работнички пред 4 години немаше ни за втора екипа да игра. Ех да го имаа сега Пејчиќ по крило, и Неџипи во средината, како и Ковачевиќ и Станишиќ во одбраната ќе кажев дека Работнички може да стигне до минимална победа. Во овој случај мој тип Работнички-Ливерпул 0-0 или пак 0-1.

300 ден ќе давате за да ги видите Деѓен, Нгог и уште некои изгубени младинци?!

Ех Македонче, проста работа. Да ти дојдеа Реал со кадети ќе го дркаше 10 дена пред стадион.

Иначе ќе си идам да видам Ливерпул како ќе го јаде, зашто се фураат со 8ми состав. А далеку од тоа дека ми е да ги видам звездите. Ги имам видено не се секирајте не сум позер.

Дали некој има информација на која тв ке даваат пренос зошто не сум баш сигурен дали ке идам

Дали некој има информација на која тв ке даваат пренос зошто не сум баш сигурен дали ке идам

Сега кажаа на вести на канал 5 ќе вршат пренос, инаку карти се продаваат само за северна, кога ќе бидат пуштени за јужна немам информација.

Да прашам дали ке има карти во Together салоните во Скопје и дали може малолетни лица да купуваат ???

Да прашам дали ке има карти во Together салоните во Скопје и дали може малолетни лица да купуваат ???

Дечко читаш ти весници? карти се продават на плоштад и на билетарите пред стадионот филип втори.

karti ima samo na plostad i biletarata na gradski jas sega kupiv karti
do karti moze lesno da se dojde jas odma zemav karti

Инаку читам сите кажувате дека карти само во Скопје ке имале?....... Колку шо знам карти ке има во сите салони на Тобако Тугедер во цела Македонија, јас веке порачав!:toe:

Па јас прашувам дали сигурно има низ Together салоните низ Македонија,за да знам да не одам до плоштад кога на 2 минути од мене е Together

karti ima samo na plostad i biletarata na gradski jas sega kupiv karti
do karti moze lesno da se dojde jas odma zemav karti

да многу лесно. Кога глупаците ќе кажат точен термин.

колку за инфо, карти има у 69. Редот е до бариста. Со среќа.

kazaa tocen termin posle 18 casot
ako znaes nekoj od tamu odma ke ti dadat dzabe e toj red

kazaa tocen termin posle 18 casot
ako znaes nekoj od tamu odma ke ti dadat dzabe e toj red

лол а пред тоа кажаа одсабајле па у 2 па у 4. Ептен точен термин. Ма нека пропадне се, и онака на ништо не личи веќе ова. Ќе седат политички плакатолепачи на трибини незнаат фудбал да кажат.

лол а пред тоа кажаа одсабајле па у 2 па у 4. Ептен точен термин. Ма нека пропадне се, и онака на ништо не личи веќе ова. Ќе седат политички плакатолепачи на трибини незнаат фудбал да кажат.
Јас слушнав дека ќе се продаваат од 4,отидов на плошат у 4,си земав карта и си отидов.
Незнам за тебе.

сега луѓево се освестија дека ќе одат за ДОБРОТО на Мк фудбалот......па се прашувам дали истите играчи на Работнички насапуваат за нашето првенсвто или можеби купиле нови 11 звучни имиња или можеби СЕГА "ЉУБИТЕЛИТЕ" на фудбалот разбраа дека со истиот состав Работнички настапуваше и во домашното првенство т.е. МОЖЕА и ТОЈ ФУДБАЛ да го гледаат на некоја нивна утакмица од МФЛ1////////јбг за МК ФУДБАЛОТ одите така........:drk:

I'm sick of facing all these teams ive never heard of..
It`s easy game for Reds....

Ех што сакам да изгубите од Работнички...најмногу ме нервираат овакви глупи скаузери...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom