Работнички - Ливерпул 29.07.2010 - 20:45

• Креатор на темата Креатор на темата RAUL
  • Време на започнување Време на започнување

Rabotnicki vs Liverpool

• Вкупно гласачи
    134
300 ден ќе давате за да ги видите Деѓен, Нгог и уште некои изгубени младинци?!

300 ден ке дадам да ги гледам Глигоров,Вандаир,Туневски,а за другите ич не ми е гајле

300 денари ќе дадам за да видам како Македноски фудбалски клуб го плеска третиот најтрофеен тим во Лигата на Шампионите. :)

Не, подобро ќе ги дадам за два (не толку) сечени пијалока во кафич ... Да ти дојдеше Реал со 6та екипа ќе трчаше во круг, немаше да делиш кул коментари.

Гласав за Работнички,и едно прашање,ќе ја има на Тв и на која,ако има

Никогаш не сум ги сакал Работнички, но сакам да победат. Ако ништо друго од Македонија се.

Каков е интересот за натпреварот?
Дали лесно ке може да се дојде до карта?

Каков е интересот за натпреварот?
Дали лесно ке може да се дојде до карта?
Брат Ливерпул доаѓа,ќе се испотепаат за карта уште од утре.
Среќа што им ја пуштија и Јужна,иначе ќе глеавме колење пред билетара и на плоштад :pos:
Иначе тој што ја отворил темава можел и некој вовед да пише.....

Од натпреваров очекувам тесна победа на Ливерпул или во најлош случај нерешено.Најверојатно со младинци ќе играат така да не очекувам нешто посебно,али затоа на реваншот очекувам петарда у мрежата на работнички :) xD

Е, што може да се очекува???

Работнички во плеј-оф

Не, подобро ќе ги дадам за два (не толку) сечени пијалока во кафич ... Да ти дојдеше Реал со 6та екипа ќе трчаше во круг, немаше да делиш кул коментари.

Па наравно...иначе ако знае некој, нека пише кои играчи ќе дојдат?!

За доаѓање ќе дојдат сите само прашање е кој ќе игра. Како што разбрав нема да играат со цел прв состав од причина што се чуваат за почетокот на првенство. И така повеќето се изнамачија на светсково. Инаку интерес ќе има но гледано од тоа што пола град е во грција и охрид а публика ке има на север и на југ (официјално) мислам дека ке има доволно карти за сите посетители.

bez raslika koj ce igrat za liverpul vazno e da se pobede,keski neka igrae so 3 tim pa da go napumpame i da ucestvuvame vo liga evropa otkolku da go vidam zvezdite i da ne pomineme ponatamu
p.s vo liga evroma moze da se padne so isto taka kvalitetni protivnici pa ce ima dobar fudba a i pari

Најверојатно нема да ги видиме големите ѕвезди,а ако е така,мислам дека нема да биде тоа-тоа...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom