Лерин 18.07.2010

• Креатор на темата Креатор на темата @cool@
  • Време на започнување Време на започнување

@cool@

Η Μακεδονία δεν είναι Ελληνική
Член од
2 јуни 2007
Мислења
23.601
Поени од реакции
27.117
БИДЕТЕ ТАМУ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:smir:
потребна е нашата подршка= на нашите , на Македонците кои живеат во гејлада
НЕДЕЛА 18.07.2010 во 12:00 ч на градскиот плоштад.
зошто неможе некако организирано да се појде ?

може ли некако да се организира тоа-???? КАДЕ СЕ МАКЕДОНЦИТЕ- ????
ИМАМЕ ЛИ ПАТРИОТИ??????
или гејците и во тоа водат?
само да напоменам - гејците ги повикуваат СИТЕ- да присуствуваат на тој протест да го докажеле гејскиот карактер на Македонија,да докажеле на скопијаните дека МК е грчка- да ги потиснат традиционалните македонски празници што се организираат во егејскиот дел на Македонија...

ПАНАЃУРИТЕ на македонците не биле ништо друго туку пропаганда на циганситескопијани

--- надополнето ---

СкаПаниците од Хриси Авги -се организатори на протестов = насочен кон Мк, македонците ....

--- надополнето ---

И уште ова-
florina2010.jpg

http://xryshaygh.wordpress.com/2010/07/12/κανενασ-συμβιβασμοσ-για-την-μακεδονι-3/

--- надополнето ---

од што се плашите?
од овакви педери ли??? НЕМА МАЖИ ТАМУ- !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
_dsc6031-3-thumb-large.jpg

--- надополнето ---

100% го поддржувам ова,мора да се помогне за најубавиот дел од Македонија!!!

Ќе има обезбедување не верувам дека ќе им дозволат да се приближат таму.. инаку Хриси Авги организаторите .. 1:17 фашисти умрени треба во затвор да скапуваат не да ми организираат анти протести.

абе македонија не е грчка туку македонија на македонците и не знам кој ги лаже грците дека е нивна, изгледа себе си не си признава

Одиме Македонци!!! Македонија е наша!!!

• Ми се допаѓа
Reactions: fmi
И 100 автобуси да појдат натаму гејциве на граница нема да ги пуштат, ќе почнат да го дрват, 50 евра на ден да имаш, сместување и слични срања!

Грчите ултра-десничари секогаш протестираат кога има панаѓури, но нема место за паника и страв сите одиме за Лерин.

ПОГАНОТО ГЕЈСКО ПЛЕМЕ без усул продолжува

пишуваат: Скопјаните сеуште тврдат дека постои Македонија и Македонци- претседателот на ѓуфтоскопијаните Горге Иванов изјавил дека притисокот на грција врз Мк и ветото ако бидат прифатени како нова практика ќе доведе до опасни вериги на вето, кое може да не одведе повторно во вртлогот на политичкиот анахронизам на 19-ти век. Ние сме спремни да им помагаме на нашите соседи (Гр)и да увидат дека Македонија и македонците се навистина искрени пријатели и соседи ",

ВИДНО ПОТРЕСЕНИ од непопустливоста на македонецот пред нивните уцени- гејците пишуваат во продолжение-ако сакате ѓуфтоскопијани со вашиот претседател ДА ВИДИТЕ КОИ СЕ ВИСТИНСКИТЕ МАКЕДОНЦИ- посетете не во Лерин на 18.07.2010:vozbud:(Αν θέλει βεβαίως ο γυφτοσκοπιανός πρόεδρος μπορεί να μας επισκεφτεί στις 18 Ιουλίου στη Φλώρινα για να μάθει ποιοι είναι οι ΜΑΚΕΔΟΝΕΣ!):nesum:

ПОГАНОТО ГЕЈСКО ПЛЕМЕ без усул продолжува

пишуваат: Скопјаните сеуште тврдат дека постои Македонија и Македонци- претседателот на ѓуфтоскопијаните Горге Иванов изјавил дека притисокот на грција врз Мк и ветото ако бидат прифатени како нова практика ќе доведе до опасни вериги на вето, кое може да не одведе повторно во вртлогот на политичкиот анахронизам на 19-ти век. Ние сме спремни да им помагаме на нашите соседи (Гр)и да увидат дека Македонија и македонците се навистина искрени пријатели и соседи ",

ВИДНО ПОТРЕСЕНИ од непопустливоста на македонецот пред нивните уцени- гејците пишуваат во продолжение-ако сакате ѓуфтоскопијани со вашиот претседател ДА ВИДИТЕ КОИ СЕ ВИСТИНСКИТЕ МАКЕДОНЦИ- посетете не во Лерин на 18.07.2010:vozbud:(Αν θέλει βεβαίως ο γυφτοσκοπιανός πρόεδρος μπορεί να μας επισκεφτεί στις 18 Ιουλίου στη Φλώρινα για να μάθει ποιοι είναι οι ΜΑΚΕΔΟΝΕΣ!):nesum:

Ma,ќе одиме да им докажеме дека Македонија мора да се обедини.:oeoeoe::icon_bigg

УЗБУУУУУУУУНА!!!!
Сирените за узбуна- од кога не сте ги чуле?

одиме во Лерин!
Можат само оние кои сакаат!

ΠΑΜΕ ΦΛΩΡΙΝΑ!
ΜΠΟΡΟΥΝ ΜΟΝΟ ΟΣΟΙ ΘΕΛΟΥΝ!

На видеото имаат направено огромна грешка на почетокот кога ја прикажуваат картата ја спомнуваат Дарданија. Изгледа Косово не го признаваат оти сакаат да ја признаат Илирида (која за нивно потсетување вклучува дел и од педериве :pos:)

п.с. работава испадна сите патишта водат до Лерин :motor:

Ovie na slikata so Grckite znaminja se onie Madzirite ili od Atina?
Glupi Grci...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom