Машки фризури/интересни фризурчиња !!

• Креатор на темата Креатор на темата Petarch0
  • Време на започнување Време на започнување
Член од
7 јули 2010
Мислења
32
Поени од реакции
0
Јас барам помош со мојата фризура незнам што да правам со неа а сакам нешто ново ставајте слики/предлози за мојата а можеби и ваша фризура - оданапред ви благодарам

kako sto gledam mnogu deca se sisale dvojki.Mavni se i ti dvojka ili cetka.

funny-weird-hair15.jpg

2226441.jpg

volosnya164ce9319yw4.jpg

funny_hair-3.jpg

volosnya04ce886bui6.jpg

bad-hair-day-indeed.jpg

weird-hair.jpg

Моментално имам фруизура како првата.но сакам нешто да сменам други предлози ве молам патем Let 3 има многу интересни фризури :D лике за неговта трета слика :D

Хаха, ако испробаш некоја од фризурите на Лет 3 можни се два исходи или не луѓето ќе им бидеш интересен и ќе те гледаат или ќе бегаат од тебе хаха (шала)
Бај д веј првата фризура од овие што ти ги предложив ми е најубава, нема потреба да ја менуваш

Different-Mens-Short-Haircuts-for-Winter-2010.jpg sakam da se sisam vaka ama ne znam kako da mu objasnam na berberot...

Хаха, ако испробаш некоја од фризурите на Лет 3 можни се два исходи или не луѓето ќе им бидеш интересен и ќе те гледаат или ќе бегаат од тебе хаха (шала)
Бај д веј првата фризура од овие што ти ги предложив ми е најубава, нема потреба да ја менуваш
можи друга фризура поубо ке му седи мој совет е летово да се пробаш со кец или двојка па на крај краева ако не ти седи за коса се работи - ке ти порасни

у задњо време оваја ми прави мерак
21661453.jpg

епа брат земај си копир хехе
инаку сакам некоја по кул фризура плс дајде други примери :D

епа брат земај си копир хехе
инаку сакам некоја по кул фризура плс дајде други примери :D

Прогуглај малку де! Пиши men's hairstyles милион ќе најдеш!

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom