До кај можеш да одиш со твојата интелектуална глупавост?
http://forum.kajgana.com/showthread.php?52379-Грција-се-пазари-за-да-го-признае-Косово&p=3714964&viewfull=1#post3714964
Овие цитати се од некој кој ја разбира љубовта и ужива во неа?
Мразам да цитирам глупави личности, членови, парамециуми, ама морам. Види глупчо, форумов е форум и како форум серисе на него. Реалноста е реалност, и како таква ја оцртуваат сите наши желби и проклети импулси за тоа да се поживее краток нарав на инспирација и сатисфакција, и да знаеш, нема кај да бегам, морам со овакви како тебе така да се однесувам.
Вистинските членови, знаат кој сум и каков сум и што сум. Надвор од тоа, простотилакот и неумешноста да се меша човек со различни луѓе, ја патентира таа нискоинтелегентност и глупавост на купиштата молекули и честички наречени ТИ!
Да си жив и здрав, ама пак, меѓу нас не-сељаците љубовта го држи приматот, а кога јас ќе морам во твое присуство да се конформирам, тогаш мојата флексибилност го очарува она што ти си го постирал. Со такви како тебе, мора така. А пак љубовта е примарна, мислам меѓу маж и жена, инаку не сум хипи претставник, не сакам глупави луѓе, а со тоа ни тебе.