Ко копирав, и во тоа load го селектирав составот, па после напрајв save и тогаш составите се сегашните од зимскиве трансфери, но кога ќе ја исклучам играта, пак ми се враќаат старите состави. Дали треба сегогаш кога ќе влегувам во играта прво да го селектирам составот??? Или може да се направи нешто, за стално да ми бидат зимскиве состави?
Ovde ću ostaviti uputstvo za manuelnu instalaciju januarskih transfera za FIFA 11 PC bez potrebe stalnog loadovanja transfera kad se svaki put pokreće igra:
1. Pre svega morate da imate instaliran patch 1.01
2. Skinite januarski squad (Squads0 20110224201634%Keretek 1) sa ovog linka:
http://www.megaupload.com/?d=WE6K1JZJ
3. Idite u C:\Documents and Settings\Korisnik\My Documents\FIFA 11 folder i izbrisite sve sto u sebi ima naziv squad
4. Kopirajte ovaj januarski update koji ste skinuli tu gde ste izbrisali stari squad i idite desni klik na njega i štiklirajte read-only i kliknite OK
5. Uđite u igricu i pod My fifa 11-FIFA 11 profiles-load loadujte taj Keretek 1 file
6. Onda idete na save i kliknete na Create New Squads i sačuvate taj novi squad, zatim izađete iz igre ponovo je pokrenete izaberete npr. Čelzi i ako je u timu Torres onda je sve ok, promenjene su inače i formacije, neki atributi igrača itd...
7. Normalno radi i online, igrao sam preko gamranger-a i imao sam te poslednje transfere i imam utisak da je sam gameplay sporiji u odnosu na ranije što je po meni odlično. Belki ke se snajdes.. pozz