FIFA 11

• Креатор на темата Креатор на темата ViktorDi
  • Време на започнување Време на започнување
епа затоа реков бар едно ниво повисоко да беше, како и да е мене ме влече да ја видам целосната верзија за да ја играм на најдобар левел

Како долгорочен играч на ФИФА можам да кажам дека 2011ката е нај јаката ФИФА од сите други до сега ! Едвај чекам цела да ја земам ! Ќе паѓаат јаки партии !

Зошо го нема Красиќ во Јувентус и Озил во Реал Мадрид? А го има Аквилани во Јуве иако тој потпиша неколку дена после Красиќ.

Успеав да изиграм два натпревари.
Се гледа дека е подобрена играта за разлика од лани. Не е нешто многу подобро, ама не е лошо. Некако трчањето е по различно и прво ми беше малку чудно, ама брзо се навикнав.
Има уште доста работи да се средат.
Составите не се целосни, малце имав и проблеми со звукот. На моменти се губеше, и кога ќе дадам гол, поминуваат 2-3 секунди, па после почнува публиката да се радува.
Тоа е тоа за сега. Сигурно има уште нешто што ќе го додадам после повеќе играње.

пс. Зборев за XBOX 360 верзијата.

Ги имам играно сите фифа парчиња и пред неколку минути го симнав и најновото сеа го инсталирав и изиграв една утакмица.
Првите забелешки се дека има многу измени во гејмплејот, додавање, трачање и дриблање што ме многу радува, има багови сеуште играта затоа ќе чекаме 1 октомври али верувајте секој денар даден за 11ка или мегабајт поторошен за download ке се исплати годинава, фала богу !

Ej decki dajte nekoj link za fifa 2011 sto uspesno raboti ,poso ja izvadiv od Zamunda i koa ke ja vklucam pocnuva da raboti i koa ke dojde do ona logoto za EA se spusta i pisuva DONT SEND tra la lala . Ajde nekoj link ili pak nekoj da kaze kako go resil problemot-

Добро, до мене е, или демото се состои од Кака кај шо си трчка, ништо фазла? Имам нешто пропуштено или?

^^ Кој си бе трчка ? РОФЛ ! Пробај шутеви, финти од почеток ! Ништо не си пропуштил !

^^^ Јас од овде ја презедов http://fifa.easports.com/enGB/news.action?id=news-demo-release. Подолое стиснете ’’ DOWNLOAD FIFA 11 FOR PC ’’ и ќе почне да ви се свала.... Окако ви се свали, екстрактирајте, уклучете сетап, снимајте, опрајте си контроли и пуцајте.

Еве јас со овие контроли играм....

hw0fsz.jpg

Долгите топки во слободен простор ми го праат меракот :)

П.С Леверкузен Оњер :icon_lol:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom