И јас го мислам истото!Пишува на видеото, до 1 и 30 и нешо е за компјутер, другото е за конзола. И ако сакате гејмплеј глејте го светското или фифа, исти курац ќе биде. Не се лажете дека ќе биде нешто различно, пошо сепак EA е ова.
нема да го има истиот начин на изведување пенали од СветскотоПишува на видеото, до 1 и 30 и нешо е за компјутер, другото е за конзола. И ако сакате гејмплеј глејте го светското или фифа, исти курац ќе биде. Не се лажете дека ќе биде нешто различно, пошо сепак EA е ова.
Тоа е добра работа, аркадна глупост им е системот. Као на времето со центарче за слободен.нема да го има истиот начин на изведување пенали од Светското
хахахах мислиш на фифа 2005 ти даде фаул и сигруно во аголТоа е добра работа, аркадна глупост им е системот. Као на времето со центарче за слободен.
Aјде да се кладиме у глава ?Значи секоја година ги читам истите и ПОВТОРНО истите глупости. Во глава се кладам дека нема да биде НИШТО различна оваа фифа со предходната, како што фифа 09 беше ама ПОТПОЛНО иста со 10.
Тешки нека биде добра, нека има преголема слобода во играта, конечно веќе еднаш треба и ЕА да извади асолна игра (мислам на фифа), ама тешко.
Не лажат секоја година. Само не кажуваат Ај трк на јутуб пиши Fifa 10 xbox gameplay и кажи дали е иста како минатите.хаха
Кладено!
BTW незнам зошто стварно се надевате. Пак ќе речам.. ТЕШКИ НЕКА БИДЕ КАКО ШТО НАЈАВУВААТ, тогаш ќе се изнаиграме!
Ама секоја година истите глупости, иако стартував со фифа 99 и бев ПРЕГОЛЕМ фан на ЕА, ги играв сите нивни игри се до 2005, од тогаш сташно сум разочаран од нив, така да НИШТО не им верувам зошто секога година ЛАЖАТ!