Холандија - Шпанија \ Финале на Светскиот Куп \ 11.07.2010

• Креатор на темата Креатор на темата mercenary
  • Време на започнување Време на започнување

Kojа репрезентација ке биде освојувачот на ова СП ?

• Вкупно гласачи
    150
Првото полувреме најдосадно на Светсково :).. Уствари имаше некоја шанса, дури и 100%-тна, ама сепак досадна игра.. Во второто и во продолженијата беше поинтересно :)

Сакав Холандија да тепат на пенали, но тоа е... Честитки на Шпанија, се гледаме за 4 години во Бразил, со Македонија на Мундијалот :)

„Циганите“ пичкарски играле :) Оф мори мајко :) Од сите натпревари до сега до финалево имаа само 3 жолти картони, денеска во самото финале 3 добија мислам и оној на Иниеста ради дресот плус 1. И некој ќе ми збори за прљаво играње? Што се однесува до трчањето до судијата и кенкањето, плачењето... Кој почна прв бе? Холанѓаните први таму почнаа да се редат :) А за играта докажаа со брус ли стартовите колку чисто играат.
И не ми е јасно како секој можен натпревар може да го уништите со коментарите :toe:

Какво финале бе какви шампиони да се посерам на фудбалот... катастрофа е ова бе луѓе нема веќе фудбал еј!!
Освен голот на капитенот на Холандија, поништениот на Англија и Форлан што даде 2 добри гола другото се беше гола вода нема повеќе играчи и фудбал како што имаше...и кој шо сака нека каже Холандија повеќе заслужи отколку Шпанците!
Во целина ич не сум задоволен од ова светско, вие задоволни сте од прикажаното???

Кога не ги искористуваат шансите тоа е :( Заслужено си победија Шпанците,си ја искористија шансата :toe:
Ми се гледаа пенали.баш е драма ФИНАЛЕ НА СП со пенали. Ми расипа филм Иниеста.Инаку судијава беше катастрофа :tapp:
Повеќе среќа следниот пат за Холандија :(:(:(

„Циганите“ пичкарски играле :) Оф мори мајко :) Од сите натпревари до сега до финалево имаа само 3 жолти картони, денеска во самото финале 3 добија мислам и оној на Иниеста ради дресот. И некој ќе ми збори за прљаво играње? Што се однесува до трчањето до судијата и кенкањето, плачењето... Кој почна прв бе? Холанѓаните први таму почнаа да се редат :) А за играта докажаа со брус ли стартовите колку чисто играат.
И не ми е јасно како секој можен натпревар може да го уништите со коментарите :toe:

ААА не тоа Шпанците глумеа....Холанѓаните играа многу "чисто".

Браво за Шпанија честитки
А Касиљас уште еднаш потврди зошто е најдобар голман :pehar:

Па и мислам дека заслужено до некаде Шпанија стана светски шампион.Како што мислев така и бидна,Холандија немаше некоја игра,чекаше само на контри,додека Шпанија го диктираше темпото и имаше мал милион шанси,имаше и поголем посед на топка ми се чини...Холандија не треба да ја бара вината во Веб,човекот си го досуди финалето брилијантно,се беше што досуди беше коректно според мене.Нека си ја бараат вината Холанѓаните вината во Арјен Робен за чистата промашена шанса,сам пред гол,1 на 1 со Касиљас,можеше да го лобува,да го минува,да го дрибла,да шутира под пречка,да пласира,овој шутира во него...Do the math.Мислам дека се на се,заслужено Шпанија си ја обедини титулата европски со светски првак...То е то.

[video]http://images.4fuckr.com/89b07182041a/b/c/7/e/7/bc7e7b868a.gif[/video]

да да Веб судел за Шпанија хухуху

Нормално дека Шпанија има најмалку картони. Кога нивен играч прави фаул , самиот паѓа. Ама најлошото е што судијата тоа не го гледа.

Абе и Веб нека суди и кој сака пак правдината излезе на виделина.Таква грозна репрезентација ти биле,а некој на форумов бараше фер плеј.Ебите се вечни лузери ќе си останите.ШШШШШШШШШШШШШАААААААААААММПППППППППППППИИИИИИИИИИООООООООООООНИИИИИИИ!Европски и Светски прваци никој ништо не ни можи,најјаки.

Еби се ти :tapp:

Значи веќе е беспредметно да се расправа.
Шпанија е светски шампион во наредните 4 години - ФАКТ, му се допаѓало тоа некому или не.
А сите што навиваа против Шпанија (најмногу заради играчите на Барса)....и што истураат нервоза овде...
нека одат да си легнат...ова беше тешка ноќ за нив.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom