B
boki10messi
Гостин
Не бе зошто изнервиран,од кога видов Веб како суди,си се помирив дека Шпанија мора и мора да тепа...

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Не бе зошто изнервиран,од кога видов Веб како суди,си се помирив дека Шпанија мора и мора да тепа...
Значи пехар се освојува со паѓање после секоја изгубена топка.
Се гледа по начинот на пишување колку не си изнервиран. Шпанија победи против Германија и против Холандија во директни дуели.
Разгледај статистика...и види убаво кој колку и какви шанси имаше (зборам за финалето).
А за болдираното...ефектот се виде кога Касиљас го крена пехарот на крајот.
Од кај ги најде 18 бе хааахахахаххахаа18 шанси имаа Шпанија на овој меч.Имаа поголем посед на топката од Холандија во поголемиот дел од натпреварот.Играа многу почиста игра од Холандија (Де Јонг изиграваше Брус Ли против Чави).Што треба повеќе?
misli6 pla4iputka?hhuhuhu....se pretvori vo placiputka..
Доминација..90 минути пасови меѓу 5 играчи и некоја топка до Виља..што не тепаа по 3-0, 4-0 ако толку доминираа бе? Или им било жал за противниците?Охоо педерска игра.Доминираа во сите натпревари Шпанија и педерски играа.Да да се согласувам.И Германија играше педерска игра (сарказам) кога ги растури Аргентина 4-0.Холандија со гол од офсајд го порази Уругвај па што.
Да само да намалеше Де Јонг со кунг фу-то и се ќе беше во ред.ПЛАЧКОВЦИ!!!!!Судија педер! Мислам стварно бе овој или е ќорав или е за Шпанија. Ми го расипа финалето. Глупак. И овие шпањолците не смееш да се доближиш до нив одма паѓат. Мака ми за Робен бе ке го полудеа уште малку
Уф а да не го признаеа тој гол па Португалија ќе ги растуреше со 7 шута цела утакмица.Од кај ги најде 18 бе хааахахахаххахаа
misli6 pla4iputka?
Доминација..90 минути пасови меѓу 5 играчи и некоја топка до Виља..што не тепаа по 3-0, 4-0 ако толку доминираа бе? Или им било жал за противниците?
Тоа на Германија беше вистинска доминација а не ова..
А Шпанија демек не се протна со гол од офсајд против Португалија?
Сега видов јас со кого сум се карал..
Нињо, ај кажи ми колку беше потежок патот на Шпанија од тој на Холандија?
И колку подобра игра прикажаа Шпанците од Уругвај, Холандија и Германија?
Победија, не викам не..единствена заслуга имаа Касиљас, и педерската игра што ја играа.
Да само да намалеше Де Јонг со кунг фу-то и се ќе беше во ред.ПЛАЧКОВЦИ!!!!!
Да само да намалеше Де Јонг со кунг фу-то и се ќе беше во ред.ПЛАЧКОВЦИ!!!!!.