Холандија - Шпанија \ Финале на Светскиот Куп \ 11.07.2010

• Креатор на темата Креатор на темата mercenary
  • Време на започнување Време на започнување

Kojа репрезентација ке биде освојувачот на ова СП ?

• Вкупно гласачи
    150
Леле најидиотски пристап на игра имаа циганиве шпански, за секој фаул ко муви на гомно се лепеа за Веб. Идиоти невидени, докажано е дека се најлоши губитници, само се влечеа на терен и се жалеа ко циган во социјално.
Ептен ме удри бедот за Холандија, дел од вината за поразот гледам и во нив, т.е. стриктно во двете промашени шанси на Робен. Ах бе, ај наредно светско ваљда ќе биде...

Значи пехар се освојува со паѓање после секоја изгубена топка.

Затоа изедоа Холанѓаните еден куп жолти и црвен картон, пошто они играат невин детски фудбал.
Знам дека ви е криво, ама до толку дека ве јаде јанѕата ен сум мислел. Ако беше подобра Холандија ќе победеше.
Ако беше подобра Германија..ќе победеше...

Се гледа по начинот на пишување колку не си изнервиран. Шпанија победи против Германија и против Холандија во директни дуели.
Разгледај статистика...и види убаво кој колку и какви шанси имаше (зборам за финалето).

А за болдираното...ефектот се виде кога Касиљас го крена пехарот на крајот.

Ај добро изнервиран сум така е :D
Шпанија значи победи да,ама пак ке кажам со пичкарска игра,пагање на секој дуел со противнички фудбалер без шанса противникот да развие игра.
Статистика...немој бе не сум слеп за статистика да гледам,љубим ти статистика.

Судија педер! Мислам стварно бе овој или е ќорав или е за Шпанија. Ми го расипа финалето. Глупак. И овие шпањолците не смееш да се доближиш до нив одма паѓат. Мака ми за Робен бе ке го полудеа уште малку

18 шанси имаа Шпанија на овој меч.Имаа поголем посед на топката од Холандија во поголемиот дел од натпреварот.Играа многу почиста игра од Холандија (Де Јонг изиграваше Брус Ли против Чави).Што треба повеќе?
Од кај ги најде 18 бе хааахахахаххахаа
hhuhuhu....se pretvori vo placiputka..
misli6 pla4iputka?
Охоо педерска игра.Доминираа во сите натпревари Шпанија и педерски играа.Да да се согласувам.И Германија играше педерска игра (сарказам) кога ги растури Аргентина 4-0.Холандија со гол од офсајд го порази Уругвај па што.
Доминација..90 минути пасови меѓу 5 играчи и некоја топка до Виља..што не тепаа по 3-0, 4-0 ако толку доминираа бе? Или им било жал за противниците?
Тоа на Германија беше вистинска доминација а не ова..
А Шпанија демек не се протна со гол од офсајд против Португалија?

Ај не ја уништувајте темата со меѓусебни препукувања

Факт е дека Шпанија заслужено победи и факт е дека секогаш ќе има некој што тоа нема да му се свиѓа без разлика кој ќе победи.

Шпанија е светски шампион во наредните 4 години ФАКТ !

И гледам сите зборат за шансата на Робен...како само таа да беше освен голот.
А шансата на Виља од пред 3 метри...двете шанси на Рамос со глава, а зицерот на фабрегас...или тоа беше дел од "пичкарскиот" начин на игра.

Честитки за навивачите на Шпанија!
се надевав дека ке гледам пенали али Иниеста не ни дозволи. премногу груба игра на Холандија, можеше уште еден црвен да се покаже. ех колку само ми е криво што Робен не успеа да ја искористи шансата:tapp:

Судија педер! Мислам стварно бе овој или е ќорав или е за Шпанија. Ми го расипа финалето. Глупак. И овие шпањолците не смееш да се доближиш до нив одма паѓат. Мака ми за Робен бе ке го полудеа уште малку
Да само да намалеше Де Јонг со кунг фу-то и се ќе беше во ред.ПЛАЧКОВЦИ!!!!!

--- надополнето ---

Од кај ги најде 18 бе хааахахахаххахаа

misli6 pla4iputka?

Доминација..90 минути пасови меѓу 5 играчи и некоја топка до Виља..што не тепаа по 3-0, 4-0 ако толку доминираа бе? Или им било жал за противниците?
Тоа на Германија беше вистинска доминација а не ова..
А Шпанија демек не се протна со гол од офсајд против Португалија?
Уф а да не го признаеа тој гол па Португалија ќе ги растуреше со 7 шута цела утакмица.

Сега видов јас со кого сум се карал..

Нињо, ај кажи ми колку беше потежок патот на Шпанија од тој на Холандија?
И колку подобра игра прикажаа Шпанците од Уругвај, Холандија и Германија?
Победија, не викам не..единствена заслуга имаа Касиљас, и педерската игра што ја играа.

Не ти пишав јас дека Шпанија имаше полесен пат, пишав убаво имаа иста тежина до финалето. И Холандија доколку погодеше во тие шанси и земеше, ќе беше заслужено, aли тие потфрлија, Шпанија дури имаше и доминација, и да баталете статистиките, ако гледавте и сте реални ќе признаете дека Шпанија беше подобра, и заслужено освои СП.

Инаку незнам што се буните за судијата, требаше да даде црвен и за Де Јонг, не само за Хеитинга..

Да само да намалеше Де Јонг со кунг фу-то и се ќе беше во ред.ПЛАЧКОВЦИ!!!!!

И тоа..сите зборат како Шпанците паѓале...а Холанѓаниве ептен невино играа...се случајни контакти...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom