Холандија - Шпанија \ Финале на Светскиот Куп \ 11.07.2010

• Креатор на темата Креатор на темата mercenary
  • Време на започнување Време на започнување

Kojа репрезентација ке биде освојувачот на ова СП ?

• Вкупно гласачи
    150
CAMPEONES!!!!!!!!!!:vozbud:

Сан Икер и дваесет и двајцата апостоли.... :tv:

ЗАСЛУЖЕНА ПОБЕДА! Што ви е крив сега Веб? Судеше во корист на Шпанија кога не му даде чист црвен на Де Јонг !? Кога не му даде жолт на Снајдер !? Или тоа што три пати им прогледа низ прсти на Де Јонг и Ван Бомел !? Не сте во право!

Боби[Мкд];3668029 напиша:
Иам едно чудно чуство цел ден, сум го имал неколку пати досега, осеќам Робен ќе му еби мајката на Капдевиља! :pos2:

Му еба мајката на Капдевиља, ама Касиљас орално му го даде на Робен :)

MVP Касиљас или Иниеста, или пак Снајди.

Честито Шпанија баш ми е мило цело светско навивам за нив.Холанѓаните одиграа добро во регуларното време но во продолжението едноставно ги снема.И што се буните одма не досудиле КОРНЕР.Што има врска да не ќе дадеа гол?Па Де Јонг го удри со нога во гради Чави па не доби црвен.Праведно ли е тоа?Само да се плачело.Цело светско мора да плаче некој за судењето.Ајде да има нешто сериозно недосудено како поништен постоечки гол,гол од офсајд.Ама корнер?Ајде сега да се буниме и зошто Во мечот Словачка-Нов Зеланд играчите на Нов Зеланд изведиа аут кој требаше да биде за Словачка?
П.С. Криво ми е што заврши светсково.

Ова ли е фудбал бе да и ебам се?? Кај се играчите како Роналдо,Ривалдо,Роберто Карлос,Роналдињно и да не ги редам ајт у курац се НЕМА ВЕЌЕ ФУДБАЛ!!!
tie se vike za pred penzija:)
osven roni ke ode uste nekoja godina povike:)

Како тоа заслужена??????????

Доминираа? повеќе шанси направија? или пак да не ја држеа топката како на други натпревари?

eve ti statistika i ne seri..

shots on target : 6 - 5
shots off target : 6 - 13
possession (%) : 44 - 56
corner kicks : 6 - 8
offsides : 7 - 5
fouls : 28 - 19
yellow cards : 8 - 5
red cards : 1 - 0

Имале посед и според тоа е заслужено?
Ма, да не им е Касиљас групи нема да пројдат им се мочам у играта скапана.

Абе не ми давај статиски, тие може на некој што не го гледал натпреварот да му ги покажуваш, за мачкање очи. Добро знам да оценам што е доминација, контрола, а пред се инцијатива.

Згора на тоа ова не сери нема потреба да го користиш, нити ти реков нешто лошо нити имав таква намера, биди реален и кога гледаш утакмица идниот пат не ја гледај строго како фан него искрено и фер.

Шпанија ги надиграа сите противници до сега, Холандија не беше една од од нив!!!

Еве типичен каталонец што свршуе на посед топка и точни пасови.:)

Инаку немаше глумење, освен еднаш Иниеста кога изглуми фаул од Ван дер Вил.

И Бускетс како за промена беше фаулиран па лежеше.

Имале посед и според тоа е заслужено?
Ма, да не им е Касиљас групи нема да пројдат им се мочам у играта скапана.

hahaha ako sakas ke gi broime sansite taka edna po edna.....

samo moze da placete no se znae koj dominira vo fudbalot vo cel svet !!!!!!!!! ESPANAAAAAAAAAAAAAAAAA

Абе не ми давај статиски, тие може на некој што не го гледал натпреварот да му ги покажуваш, за мачкање очи. Добро знам да оценам што е доминација, контрола, а пред се инцијатива.

Згора на тоа ова не сери нема потреба да го користиш, нити ти реков нешто лошо нити имав таква намера, биди реален и кога гледаш утакмица идниот пат не ја гледај строго како фан него искрено и фер.

Шпанија ги надиграа сите противници до сега Холандија не беше една од од нив!!!

Помина времето кога требаше да ги надиграш екипите за да бидеш најдобар и тоа одамна. Сегашниот фудбал е мноооогу поразличен. Незнам како не ви смета да си ги гледате омилените екипи како играат срање фудбал цела сезона, а се жалите пошто Шпанија имала малце повеќе посед, повеќе шанси и повеќе среќа од противникот.

hahaha ako sakas ke gi broime sansite taka edna po edna.....

samo moze da placete no se znae koj dominira vo fudbalot vo cel svet !!!!!!!!! ESPANAAAAAAAAAAAAAAAAA

Во право е Ѓорче Бој да не е Касиљас,немаше групи да поминете,ама амеба ко тебе тешко да сфати....екстремно тешко...

Шпанија ги надиграа сите противници до сега, Холандија не беше една од од нив!!!
Да да „во прави си“ но статистиката (официјална) покажува друго.Еве провери фифа статистика.Неможе да спориш нешто кога имаш факти.
http://www.fifa.com/worldcup/statistics/matches/round=249721/match=300061509/index.html

Помина времето кога требаше да ги надиграш екипите за да бидеш најдобар и тоа одамна. Сегашниот фудбал е мноооогу поразличен. Незнам како не ви смета да си ги гледате омилените екипи како играат срање фудбал цела сезона, а се жалите пошто Шпанија имала малце повеќе посед, повеќе шанси и повеќе среќа од противникот.

Која е таа екипа што игра срање фубал, јас не навивам за таква екипа !

Роналдо во 2002 сам имаше 8 гола постигнато :nesvest: Инаку честита титула на Црвената Фурија, за нив навивав во финалето. Сепак ми е жал за Холандија, при 4 финалина, ни една титула :Ѕ Но Касиљас е човекот заради кој после Бразил, бев за Шпанците .

!!!!!!!!!!!!!!CAMPEONES, CAMPEONES, OE, OE, OE!!!!!!!!!!!!!!!!
Добро е што каталонциве ги знаат песните на Мадридистите :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom