Холандија - Шпанија \ Финале на Светскиот Куп \ 11.07.2010

• Креатор на темата mercenary
  • Време на започнување

Kojа репрезентација ке биде освојувачот на ова СП ?

• Вкупно гласачи
    150
Член од
25 август 2009
Мислења
2.078
Поени од реакции
1.243
Пишав и по осминафиналните двојки, ако има 2 европски репрезентации во финале, Веб ке биде судија на тој меч, тоа денес беше потврдено и од ФИФА, очекувана одлука во секој случај.
и јас истото го напишав по 1/4 финалињата :)

MacedonianSun

herE I gO agaiN!
Член од
13 декември 2008
Мислења
1.111
Поени од реакции
33
Go Holland !

Навивам за Холандија, навивам за атрактивна игра од нивна страна, не како овие таламбасите со по 1 гол во натпревар што стигнаа до финале.

Член од
14 јануари 2008
Мислења
4.251
Поени од реакции
909
A na koj drug mu ja izvadija de kazi mi ?
Маста им ја извадија Шпанците на Швабите !!!
Беа далеку подобар противник, тактички подобри, технички супериорни, искуство, зрелост. Во секој сегмент ги надиграа.

spaso

Search Pretty Girls from your city for night
Член од
5 септември 2008
Мислења
2.746
Поени од реакции
779
Маста им ја извадија Шпанците на Швабите !!!
Беа далеку подобар противник, тактички подобри, технички супериорни, искуство, зрелост. Во секој сегмент ги надиграа.

Togas daj kazi mi sto im napravija GERMANCITE na Anglija i Argentina.

Sto e toa togas.

--- надополнето ---

ami ti ako ne si gledal svetsko jas nemozam nisto tuka :)

Vadenje dusa za mene bea utakmicite ... Germanija-Australia,Germanija-Anglija,Germanija-Argentina.Portugal-S. Korea

Spanija so po 1-0 ne vidiov na nikoj da izvadi dusa.

--- надополнето ---

Ama toa ti e ne sekogas pobeduva najdobriot,a ova svetsko bese najdobra Germanija i nikoj nemoze da me razubedi vo toa.

--- надополнето ---

ami ti ako ne si gledal svetsko jas nemozam nisto tuka :)

I po se izgleda ti nemas gledano a ne jas .

Член од
22 февруари 2008
Мислења
220
Поени од реакции
9
Јас сум за Холандија:baeh: и ќе ве молам пред било шо да кажите за Робин изглеајте хајлајтс на Шнајдер головите па коментирајте:smir: инаку во финалето ќе одлуче средниот ред а и двете екипи имат вонземни средни редови.... така да ќе решават нијанси, индивидуални потези... Моја прогноза - прва титула за Холандија

Член од
14 јануари 2008
Мислења
4.251
Поени од реакции
909
Togas daj kazi mi sto im napravija GERMANCITE na Anglija i Argentina.

Sto e toa togas.
Тоа би му дошло као тепање на инвалид. Онака без милост млатење до смрт.

Али испаднаа инвалидите, останаа стабилните, зрели репрезентации, Германија налета на далеку подобра репрезентација и беше нокаутирана.

Член од
14 ноември 2009
Мислења
17.325
Поени од реакции
15.577
Тоа би му дошло као тепање на инвалид. Онака без милост млатење до смрт.

Али испаднаа инвалидите, останаа стабилните, зрели репрезентации, Германија налета на далеку подобра репрезентација и беше нокаутирана.
Овој израз се користи во друг спорт, него дај како кажи како да го сфатиме во фудбалов, ако сакаш и знаеш нормално.

Член од
25 август 2009
Мислења
2.078
Поени од реакции
1.243
Не ја тупете...моментално Шпанија е најсилната репрезентација во светот...тоа ке го докаже и во финалето, без разлика што играа со по 1-0. На сите натпревари демонстрираа дека се веле сила и не им оставија ни малку простор на противниците да играат со топката. Впрочем не можеш да очекуваш да дават повеке голови кога другиве очајно се бранат и сакат да се извлечат на пенали или со по некоја контра да им се посреки како на Швајцарија...

А најголемо разочарување на турнирот се секако Италија и Франција...мислам дека ние сега да играме против Италија ке ги згазиме...и неможе да ја споредувате Шпанија на ова светско првенство со Италија на претходното кога Италијанциве на претходното првенство не покажаа ни 20% од играта и доминацијата на Шпанија на ова светско првенство..

Член од
25 август 2009
Мислења
2.078
Поени од реакции
1.243
нокаут у фудбал ти е кога губиш утакмица и притоа противникот има 5пати повеке шутеви кон гол од тебе:pos2:

Kajgana Shop

На врв Bottom