Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
ааа да им ебам матер, ај утре ќе истражам, оти знам дека коментаторот на ХРТ збореше баш за тоа и рече дека ако се деси ќе се случело по подолго време, утре ќе видиме...^Грешка си боби, Баерн не го освоиле купот туку Франкфурт![]()
Нема до сега ваков случај, неколку медиуми го пренесоа тоа дека Снајдер ке стане првиот што успеал да го реализира овој подвиг во случај да ја освои Светската титула. До сега тројна круна освојувале Селтик, Ајакс, ПСВ, Манчестер и Барса, сите во години кога не се одржувало СП.Боби[Мкд];3663384 напиша:Снајдер треба да биде, ама мислам дека не е прв пат тој подвиг, нека истражат малце подобро овие глупиве што го пишат.
Германија 1974, титула, Баерн тројна титула, неколку играчи само таа генерација. Има и други само не ми текнува.
LOL !реално никој од горенаведениве не покажа ништоооо посебноо... според мене Виља е во предност поради 5 голови на контото.. Снајдер многу бледо го игра светсково... некако изгубено ми делува не знам зошто...заморот од напорната сезона може си го зема данокотили можеби го чека финалето да експлодира...
Изгледа некој натпревар на Холандија :smir:? зашто Снајдер добро се покажа (според мене)реално никој од горенаведениве не покажа ништоооо посебноо... според мене Виља е во предност поради 5 голови на контото.. Снајдер многу бледо го игра светсково... некако изгубено ми делува не знам зошто...заморот од напорната сезона може си го зема данокотили можеби го чека финалето да експлодира...
Good to know.FIFA will announce the list of ten contenders for the South Africa 2010 Golden Ball award at 12.00 today and you can follow the announcement live on video on FIFA.com.
Виља нема шанси да ја освои златната топка, без разлика дали Шпанија ќе заврши на прво или второ место... Не е финтата само да даваш голови. Ако е за така, Роналдо во 2002 даде 8 голови, Бразил беше првак, па пак не ја освои златната топка. Според мене Снајдер е голем фаворит за оваа награда.