MVP- На Светското првенство во Јужна африка

• Креатор на темата Креатор на темата Goran Bt
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе биде прогласен за најдобар играч на првенството?

• Вкупно гласачи
    84
  • Гласањето е завршено на .
^Грешка си боби, Баерн не го освоиле купот туку Франкфурт :)

ако освои шпанија - виља ке биде избран а ако земе холандска - шнајдер друго нема.ако земе холандија СП тогаш сигурно шнајдер ја зима златната топка а ако не тогаш ќе биде во дуел со меси и виља ма да за мене на СП МВП е шнајдер

^Грешка си боби, Баерн не го освоиле купот туку Франкфурт :)
ааа да им ебам матер, ај утре ќе истражам, оти знам дека коментаторот на ХРТ збореше баш за тоа и рече дека ако се деси ќе се случело по подолго време, утре ќе видиме...

Боби[Мкд];3663384 напиша:
Снајдер треба да биде, ама мислам дека не е прв пат тој подвиг, нека истражат малце подобро овие глупиве што го пишат.

Германија 1974, титула, Баерн тројна титула, неколку играчи само таа генерација. Има и други само не ми текнува.
Нема до сега ваков случај, неколку медиуми го пренесоа тоа дека Снајдер ке стане првиот што успеал да го реализира овој подвиг во случај да ја освои Светската титула. До сега тројна круна освојувале Селтик, Ајакс, ПСВ, Манчестер и Барса, сите во години кога не се одржувало СП.
Баерн никогаш во својата историја не освоил тројна круна, имаше шанса оваа година но загубија во финалето. :wink:

Боби сеа сакаше малце да ве излаже за тројна круна на Баерн :) Штета,не му успеа :) :)

реално никој од горенаведениве не покажа ништоооо посебноо... според мене Виља е во предност поради 5 голови на контото.. Снајдер многу бледо го игра светсково... некако изгубено ми делува не знам зошто...заморот од напорната сезона може си го зема данокот :) или можеби го чека финалето да експлодира...

Сега веќе единствени кандидати се Виља и Снајдер, и најдобриот треба да се одбере од тимот што ќе биде шампион али сите се сеќаваме дека претходното светско најдобриот беше избран пред да се одигра финалето иако не беше објавен победникот дури после завршувањето на првенството, такашто не се чудете ако веќе и го избрале најдобриот.

реално никој од горенаведениве не покажа ништоооо посебноо... според мене Виља е во предност поради 5 голови на контото.. Снајдер многу бледо го игра светсково... некако изгубено ми делува не знам зошто...заморот од напорната сезона може си го зема данокот :) или можеби го чека финалето да експлодира...
LOL !

[/COLOR]
Изгледа некој натпревар на Холандија :smir:? зашто Снајдер добро се покажа (според мене)

ццц кој очекуваше вакво светко за најдобри шнајдер и виља.пред светско сите очекуваа меси,руни,роналдо,торес беа меѓу нив и шнајдер и виља ама од сенка.овие четворицава гол не дадоа!осим роналдо кои дае гол против немотивирана сверна кореа при 5-0:kesa: кој ке освои светсково го има и најдобриот играч.моја прогноза шнајдер

Diego Forlan (URU, shirt #10), Asamoah Gyan (GHA, 3), Andres Iniesta (ESP, 6) , Lionel Messi (ARG, 10), Mesut Oezil (GER, 8), Arjen Robben (NED, 11), Bastian Schweinsteiger (GER, 7), Wesley Sneijder (NED, 10), David Villa (ESP, 7), XAVI (ESP, 8)...
Лионел Меси, OMG :kesa:

ццц шо стаиле 10 играчи стаи 5-гиан меси озил иниеста и робен извадиги.на крај краева меѓу шнајдер и виља ке се бира а трето ке се одлучува меѓу чави форлан и швајнштајгер

Виља нема шанси да ја освои златната топка, без разлика дали Шпанија ќе заврши на прво или второ место... Не е финтата само да даваш голови. Ако е за така, Роналдо во 2002 даде 8 голови, Бразил беше првак, па пак не ја освои златната топка. Според мене Снајдер е голем фаворит за оваа награда.

Виља нема шанси да ја освои златната топка, без разлика дали Шпанија ќе заврши на прво или второ место... Не е финтата само да даваш голови. Ако е за така, Роналдо во 2002 даде 8 голови, Бразил беше првак, па пак не ја освои златната топка. Според мене Снајдер е голем фаворит за оваа награда.

I jas mislam deka Sneijder ke ja osvoi zlatnata topka i zasluzuva .

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom