Германија - Шпанија * 1/2 финале на Светското Првенство *

• Креатор на темата mercenary
  • Време на започнување

Која репрезентација ќе влезе во финалето?

• Вкупно гласачи
    142
  • Гласањето е завршено на .
Член од
8 април 2010
Мислења
1.182
Поени од реакции
281
Шпанците се досадни веќе со тие кратки бескрајни додавања и кружење околу шестнаесетник исто како Барса да ја гледам време е да се спуштат на земја малку.

Н

'Никола'

Гостин
Шпанците се досадни веќе со тие кратки бескрајни додавања и кружење околу шестнаесетник исто како Барса да ја гледам време е да се спуштат на земја малку.
Епа тоа е, ако не се лажам, 8 мина има од Барса во репрезентацијата.
Исто толку и Баварци во Германија.

Полуфинале Баерн - Барса.:vozbud:

P

PoisonLady

Гостин
Епа тоа е, ако не се лажам, 8 мина има од Барса во репрезентацијата.
Исто толку и Баварци во Германија.

Полуфинале Баерн - Барса.:vozbud:
Баш за ова зборевме со Филе.Сеа откако му испадна Аргентина,се гордее со фактот дека дури 8-мина од Барселона ќе се обидат да ги елиминираат германциве (Баерн) :pos:

Н

'Никола'

Гостин
Баш за ова зборевме со Филе.Сеа откако му испадна Аргентина,се гордее со фактот дека дури 8-мина од Барселона ќе се обидат да ги елиминираат германциве (Баерн) :pos:
Нека си се гордее слободно, може и пак нова Илијада да напише ако сака.:)
Оваа не е година на Филе, нека се помири со тоа.:)

Член од
14 ноември 2009
Мислења
17.317
Поени од реакции
15.568
Нека ја остаи гордоста и нека си најде утеха во виното.

spaso

Search Pretty Girls from your city for night
Член од
5 септември 2008
Мислења
2.746
Поени од реакции
779
Ne se lazete ... ovde ne igra nikakov Bayern , nikakva Barcelona ostajte vie toa kolku igraci ima Bayern , a kolku Barcelona ovde e 10000 % different.

Se nadevam na pobeda.

Круме

Life, Get One!
Член од
28 март 2010
Мислења
449
Поени од реакции
32
Мене ме нервира играта на Барселона, ова на Шпанија де! Whats the point-от во милион подавања на средина и пред шестанаесетник... Шпанија ако игра исто така како што играше против Парагвај - ќе го јаде.

B

Beck's

Гостин
Мене ме нервира играта на Барселона, ова на Шпанија де! Whats the point-от во милион подавања на средина и пред шестанаесетник... Шпанија ако игра исто така како што играше против Парагвај - ќе го јаде.
seuste ne se znae tocno druze,den denes ostanuva misterija:nesum:

ivana87

magic is everywhere
Член од
7 јуни 2007
Мислења
1.613
Поени од реакции
220
Шнеле шнеле Дојчланд :tv:

M

Mario Gómez

Гостин
aufstellung-gross.jpg

Слични формации, ќе има борба голема на средината.

naumdb

Кајгана Менаџер!!!
Член од
5 јуни 2007
Мислења
9.001
Поени од реакции
5.635
Е, овде се сложувам со тебе. Јас попрво помислив Меси играл со рака. И кога судијата покажа жолт картон, мислев покажат му е на Меси.:)
Меси играше со рака... но нема врска, нема простор за плачење :)
Нека си се гордее слободно, може и пак нова Илијада да напише ако сака.:)
Оваа не е година на Филе, нека се помири со тоа.:)
Сега може да напиши Одисеја... По поразот од Германија, Пујол ќе се враќа 10 години накај дома и ќе ја затекне жена му како избира нов маж од многуте кандидати :pos:

--- надополнето ---

Боби[Мкд];3660424 напиша:
Прегледај го приврзокот 31830

Слични формации, ќе има борба голема на средината.
Уууф... ќе се уништат :)
Сепак, кога ќе ми текне како играа Шпанците против Македонија, верувам дека ќе се повтори играта на Германците од претходните два меча.

Член од
23 јануари 2009
Мислења
10.640
Поени од реакции
2.504
Пујол и Пике ќе го изедат на Клосе.Подолски кај Рамос нема шанса.За Озил и Крос ќе се погрижи најјакиот деструктивен пар Алонсо-Бускетс.Швајни ќе нема можност да оди во нападот ќе има премногу работа со Чави па и Иниеста.А ако Торес изигра на ниво и му помогне на незапирливиот Виља тогаш оваа одбрана Фридрих-Мертесакер нема шанси со нив.Eве како ќе победиме.:pos:

Член од
20 ноември 2009
Мислења
8.150
Поени од реакции
8.891
На овој натпревар очекувам добра игра и многу голови.....нека победи подобриот.....

M

Mario Gómez

Гостин
Хаха, ич не ме плаши шпанскиот напад кога цела опасност доаѓа од еден играч само. Кога Аргентина немаа никаква шанса за гол.

Според Хицфилд а и тоа е најважно, да се среди просторот помеѓу Чави, Иниеста и Виља. Тоа е црвената зона. Одлично е разгледана играта на Шпанија, голем број на експерти анализираат, дури само тројца што го гледале Виља допатувале и го спремале Лам посебно за да го стави во џеб. Германија ќе го пропушти поседот на топката на Шпанија, но офанзивноста на двата шпански бекови ќе биде убиствена за шпанците.

Ништо не се пропушта на случајот. А и Швајни рече дека досега два пати сум се враќал со празни раце во Берлин(3-то место 2006, 2-ро место 2008, и надохнадено со изгубеното финале во ЛШ, вика дека ако изгубеле не се враќал во Берлин)...

Член од
23 јануари 2009
Мислења
10.640
Поени од реакции
2.504
Нека не бери гајле Швајни ќе освои со нас в година титула.Доста ќе му биде бронзениот медал на Светсково.Тројца експерти го гледале Виља,нека го гледаат не е проблем,сигурно му се восхитуваат во способностите,но тие ќе му кажеле на Лам како да фрли в џеб.:pos:

Kajgana Shop

На врв Bottom