Епа тоа е, ако не се лажам, 8 мина има од Барса во репрезентацијата.Шпанците се досадни веќе со тие кратки бескрајни додавања и кружење околу шестнаесетник исто како Барса да ја гледам време е да се спуштат на земја малку.
Баш за ова зборевме со Филе.Сеа откако му испадна Аргентина,се гордее со фактот дека дури 8-мина од Барселона ќе се обидат да ги елиминираат германциве (Баерн)Епа тоа е, ако не се лажам, 8 мина има од Барса во репрезентацијата.
Исто толку и Баварци во Германија.
Полуфинале Баерн - Барса.
Нека си се гордее слободно, може и пак нова Илијада да напише ако сака.Баш за ова зборевме со Филе.Сеа откако му испадна Аргентина,се гордее со фактот дека дури 8-мина од Барселона ќе се обидат да ги елиминираат германциве (Баерн)
Нека ја остаи гордоста и нека си најде утеха во виното.Баш за ова зборевме со Филе.Сеа откако му испадна Аргентина,се гордее со фактот дека дури 8-мина од Барселона ќе се обидат да ги елиминираат германциве (Баерн)
seuste ne se znae tocno druze,den denes ostanuva misterija:nesum:Мене ме нервира играта на Барселона, ова на Шпанија де! Whats the point-от во милион подавања на средина и пред шестанаесетник... Шпанија ако игра исто така како што играше против Парагвај - ќе го јаде.
Меси играше со рака... но нема врска, нема простор за плачењеЕ, овде се сложувам со тебе. Јас попрво помислив Меси играл со рака. И кога судијата покажа жолт картон, мислев покажат му е на Меси.
Сега може да напиши Одисеја... По поразот од Германија, Пујол ќе се враќа 10 години накај дома и ќе ја затекне жена му како избира нов маж од многуте кандидатиНека си се гордее слободно, може и пак нова Илијада да напише ако сака.
Оваа не е година на Филе, нека се помири со тоа.
Уууф... ќе се уништатБоби[Мкд];3660424 напиша: