Уругвај - Холандија| 1/2 финале | 06.07.2010 |

• Креатор на темата Креатор на темата Kostic
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе игра во големото финале?

• Вкупно гласачи
    75
1-3 тоа е се народе
октопуси пак беше во право :)

Би требало сега Снајди да го извади, жут има, а знае да има проблеми со темпераментот и да наседне од противник и за втор жолт ...
Робен такоџе у последни 5 мин ако е 3-1, ради повредата што ја заработи пред СП, не се ваљда дегени до крај да го изгубат водствово од 2 гола.

Па таа улога не ја одбрал сам, тренерот му ја дал.
Игра како единствен шпиц, Target Man, позиција која не е природна за него. Таква улога повеќе би му идела на оној од Милан, му го заборавив името.

Она у прво полувреме ако беше target man,јас тогаш сум Пеле за него !!

Немаше ама баш никаква улога на теренот,ни target man,нит па како единствен шпиц.Имаше улога на вишак играч уз кој останатите играчи немаа ни трошка помош,ко изгубен у Амазонија беше...

Снајди златен да не беше,уште ке се мачеа да дадат гол за пласман понатаму,а Робен дупето само го потврди пласманот во финалето.

И еве ако Холандија евентуално освои СП,Снајди ја добива наградата најдобар игра...повеке од заслужено :tv:

Само немој Робен да пробува со пети да додава :)
Сакав Уругвај да иде ама Холандија се појаки и дадоа гол баш на време и заслужено си одат во финале.
Холандија-Шпанија би било совршено финале на Светсково!

Значи ќе биде од Европа светскиот шампион,ајде нека е аирилија! :tv:

Ван Бомел е најголемата будала, безброј фаули прај на секој натпревар и не добива картони.

Инаку честито Холандија, имаат многу играчи што се во форма.

Моментално Снајдер, Робен и Ван Бомел се во животна форма.

Штета што не им дадоа уште еден на продолженија ќе си испаднеа пусти холанѓани. :icon_lol:

Штета за Уругвајците, навистина одличен тим. епа сега, кој и да оди во финале ќе биде интересно.

samo malku da bea po ozbilni urugvajcite mozea da imaat nekoi sansi da se nadevaat

Јасно е ко ден веќе, ми се исполни желбата да освои некој што го нема сторено тоа... октопусот не утиња утре, ниту па ја.
ќе биде возбудливо финале.

честитки за Холандија, посакувам како трета среќа да се израдуваат еднаш.

Она у прво полувреме ако беше target man,јас тогаш сум Пеле за него !!
Немаше ама баш никаква улога на теренот,ни target man,нит па како единствен шпиц.Имаше улога на вишак играч уз кој останатите играчи немаа ни трошка помош,ко изгубен у Амазонија беше...
Епа средината беше очајна,мораше да се враќа до центар за да добие топка.Цел натпревар ги проигруваше Робен и Снајдер/место они на него,а го направи тоа доста успешно.Ги доби повеќето од воздушните дуели.Не доби ни една добра топка за да може да се закани на голот.Сега појасно ти е?

Реков дека Холандија ќе оди во финале и не згрешив. Ама сепак штета за Уругвајците, баш ми се допаднаа како тим и многу убаво играа низ цел турнир. Холандија по трет пат во финале, ај да видиме што ќе направат од трета среќа. Ако пак изгубат треба да добијат награда за златен баксуз :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom